Στις βασικές ενδεκάδες πάντως ξεκίνησε μόνο ο Σηφάκης για τον Άρη και ο Αραμπατζής για τον ΠΑΟΚ. Η πλάκα είναι ότι οι εφημερίδες γράφουν ότι ο Άρης πληρώνει τον “αφελληνισμό” του λες και ο ΠΑΟΚ που έριξε 4άρα είναι τίγκα στους Έλληνες.
παντως σε ολη την 25αδα του ο παοκ εχει 8 ελληνες…
xaxaxa
αυτο το λες και καλα οτι εχει πολλους ελληνες?καταντια ειναι αυτο για το ελληνικο ποδοσφαιρο.ομαδες οπως αεκ,παοκ να εχουν μολις 8-10 ελληνες μεσα σε μια 25αδα!!!
ευτυχως που αποφασιστηκε παλι το 6 γηγενεις και 5 ξενοι(κοινοτικοι και μη κοινοτικοι)
οχι δε το πα για να δειξω οτι εχει πολλους ελληνες…διευκρινηση εκανα απλα.Το ιδανικο θα ταν να χει καμια 15αρια,αλλα δεν εχει.Απτην αλλη το θετικο ειναι οτι οι ελληνες που εχουμε ειναι νεα παιδια και οχι μεγαλης ηλικιας
εγω θα ηθελα στην ΑΕΚ σε συνολο 25 παικτων να υπαρχουν 18 ελληνες.οπως πιο παλια που τα 8/11 της βασικης ομαδας ηταν ελληνες
Δε παιζουν αυτα πλεον.Κι οχι μονο εδω…
ευελπιστουμε πλεον οτι εχει αποφασιστει οτι θα ισχυσει το 6(γηγενεις)+5(ξενοι)
Εγώ χέστηκα για το πόσους έλληνες έχει η ομάδα μου, αρκεί να παίζει καλή μπάλα.
Σωστός ο ChrisP!
Η Arsenal παιδιά έχει τρεις Άγγλους στο roster…Παίζει μπαλάρα όμως…
Εγώ πάντως θα ήθελα η ομάδα μου να έχει παραπάνω από μισούς Έλληνες.
Παγκοσμιοποίηση 8)
Μ.
μπαλαρα παιζει,αλλα ακουγονται καποιες μουρμουρες απο τους οπαδους της που δεν εχει αρκετους αγγλους στο ροστερ
Φαντάζομαι…Άδικο έχουν; Καλά το Λονδίνο βέβαια είναι η πιό πολυ-πολιτισμική πρωτεύουσα της Ευρώπης κι αυτό έχει αντίκτυπο και στον αθλητισμό!
Το έλεγξα και επίσημα, εχει τρεις Άγγλους και 7 Γάλλους…Γαλλική ομάδα είναι δηλαδή!
Παρακμή του αγγλικού ποδοσφαίρου…
Μ.
μου φαινεται απο η μαντσεστερ ειναι η πιο αγγλικη ομαδα απο τις μεγαλες στην αγγλια.δε το εχω τσεκαρει για να πω σιγουρα.
Για ποιον ακριβώς λόγο θέλετε έλληνες στις ομάδες σας?
Επειδή ξέρουν τα βασικά του ποδοσφαίρου (γελάω) ή επειδή “την πονάνε την ομάδα” (γελάω περισσότερο)?
Όντως η Man. United έχει μπόλικα αγγλάκια! Μετά πάει η Chelsea άπο τις μεγάλες.
Τέλοσπάντων είμαστε off-topic
Μ.
επειδη καπως πρεπει να βρισκονται παικτες και για την εθνικη που θα παιζουν ομως σε σχετικα καλο επιπεδο.και ο αλλος λογος (παρα το γεγονος οτι εσυ σαν παντογνωστης… γελας) ειναι οτι ναι παιζουν πιο παθιασμενα απο τους ξενους
απο το να παιρνεις ξενους αμφιβολου ποιοτητας 1000 φορες να παιρνεις καποιον νεο ελληνα παικτη να παρει και τις ευκαιριες του και να δειξει αν το αξιζει
για το γεγονος οτι ειτε εχουν ξενους ειτε δεν εχουν παιζουν χαλια…οποτε ποιο το ωφελος
Aπο το να παρεις εναν Ελληνα ακομα πιο αμφιβολου ποιοτητας σε τριπλασια τιμη, καλυτερα να παρεις εναν ξενο.
Και γαμω τα παθη δειχνουν κατι Ελληναρες…
αν δε παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει ε?
Από τον Βιερίνια το περιμέναμε από τον Σορλέν μας ήρθε. Δεν παίζει λοιπόν ο Γάλλος. Ας αρπάξει λοιπόν την ευκαιρία ο Κούτσια…