οποιος θελει βαθμους με την αεκ φετος,ελευθερα
Kαι κατι ακομα κι απο μενα τελειωνει εδω.
Το οτι ο παοκ που 2 χρονια δεν πρεπει να 'χει παρει πεναλτι, παιρνει 2 με τον ΑΡΗ, με κανει να εχω ακομα μεγαλυτερες αμφιβολιες για το αν ηταν τυχαια η χτεσινη διαιτησια.
Ποσο μαλλον οταν το ενα ειναι ανυπαρκτο και στο 0-0 και το αλλο μια δυσκολη φαση, που κι ο Βιερινια ακομα δε ζηταει πεναλτι.
Τεσπα παω να ασχοληθω με τα γατακια μας που εχουν παθος μονο στο 0-0.
τεσσερα…ΤΕΣΣΕΡΑ…
έλεοοοοοςς…ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ…
Hector Cuper, Hector Cuper
Τα τσιμπούκια που μας κάνεις είναι super!!!
ε μονο που αμφισβητεις το δευτερο πεναλντυ και μου λες οτι ηταν δυσκολη φαση,ε τι να κατσω να σου απαντησω για το πρωτο,πες μου…
Πριν κατσεις να απαντησεις να διαβασεις τι λεω.
για το πρωτο πεναλτι αδικα γινεται τοσος ντορος γιατι υπαρχει κανονισμος που λεει…
<<απαγορεύεται ο παίκτης να βάλει το χέρι, ακόμα κι αν η μπάλα πάει στο πρόσωπο του και θέλει να προφυλαχθεί.>>
βεβαια ουτε και γω το ηξερα(και το 99% δημοσιογραφων και φιλαθλων φανταζομαι) και μου φανηκε αυστηρο στην αρχη αλλα ηταν πεναλτι…
Στα συν της παραστασης Καλοπουλου κι η ευθιξια του για το πανο για τη μανα του Λαμπριακου.
Ποιο ματς αραγε ειχε καθυστερησει μια ωρα με -2 βαθμους για πανο που δε εβριζε;;; :roll: :-k
Ναι, ειμαι γραφικος.
Tι εγραφε ακριβως το πανο ??
Γιατι σχολιαστηκε και αλλου…
Φήμες για Ονουάτσι της Καβάλας που ήταν στο ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ. Λογικά έχει κλείσει. Αν είναι έτσι όντως μιλάμε για σπουδαία μεταγραφή για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ.
Υ.Γ: Ο Sorlin συνεχίζει να είναι χώμα και είναι πολύ ανησυχητικό
ο ονουατσι ειναι τρελη παιχτουρα…δε ξερω τι σκαουτινγκ εχει εκτος ελλαδας ο βρυζας(τωρα ο κονσε),αλλα εχουμε οργωσει τα καλυτερα κοματια της ελληνικης αγορας
Πολύ καλή μεταγραφή, αλλά δεν ακυρώνει αυτόματα τον Κουτσιανικούλη?
Δεν έχει κλείσει ακόμα αλλά νομίζω έτσι κι αλλιώς ο Ονουάτσι παίζει φορ. Εκεί τουλάχιστον έπαιζε με την Καβάλα στα ματς που είδα. Αριστερά έπαιζε ο Μεντί αν δεν κάνω λάθος που είναι άλλος παικταράς αυτός.
Πόσοι Έλληνες έπαιζαν στο ΠΑΟΚ-Αρης;
Περιφερειακός φορ, που παίζει και στα άκρα είναι.
Στο Καβάλα-ΠΑΟ πχ έπαιζε αριστερό εξτρέμ (και έκανε παπάδες).
Πάντως εγώ άνετα τον ήθελα στον Ολυμπιακό.
Τότε ίσως τον σκέφτονται και για αντικαταστάτη του Κονσεισάο συν της άλλης
4 ελληνες επαιξαν απτην μερια του παοκ…απτου αρη δε ξερω
και οταν λεω ελληνικη αγορα εννοω φυσικα απο ελληνικες ομαδες παικτες,οχι ελληνες…
α και μαλλον για αντικαταστατης του σορλεν μου κανει ο οποιος προφανως δε τραβαει φετος…ο κουτσιανικουλης σταθερα αλλαγη στο 70’
O Sorlin φέτος δεν παίζει αριστερά παρά μόνο ελλείψει Κονσεισάο. Αν παίζει αριστερά ο Ονουάτσι θα παίζει ουσιαστικά στη θέση του Κονσεισάο και όχι του Sorlin. O Sorlin θα συνεχίζει να παίζει στα χαφ όταν ο ΠΑΟΚ δεν παίζει με 2 κόφτες (aka Βιτόλο,Γκαρσία)
Απ’ τον Άρη έπαιξε ο Σηφάκης και ο Λαμπριάκος :lol::lol::lol::lol:
αυτο εννοουσα