Π.α.ο.κ

Δεν το δειχνετε και πολυ παντως. :slight_smile:

Tην μεγάλη έκπληξη έκανε σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς προχώρησε σε συμφωνία με τον έλληνα σέντερ Λάζαρο Παπαδόπουλο! Ο ύψους 2.12 παίκτης, που έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης και Ντιναμό Μόσχας, όπως βέβαια και στην εθνική ομάδα (πρωταθλητής Ευρώπης το 2005) ντύνεται στα «ασπρόμαυρα» με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώνει την μεταγραφή του. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Λάζαρο Παπαδόπουλο, ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010. Υστερα από επιθυμία του ίδιου του καλαθοσφαιριστή, όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του παιδιού», αλλά και στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ). Επίσης το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί διεθνές φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και ομάδας της Ευρωλίγκα και τα καθαρά έσοδα από αυτό το φιλικό παιχνίδι θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στον ΟΣΕΚΚ».

ειναι-δεν ειναι- σε φορμα,χρειαζομασταν ενα δευτερο σεντερ ποιοτητας και μακαρι να πιασει.

Ωραία πράματα!
Φέτος σα να φαίνεται να πάει να γίνει κάτι :slight_smile:

Την παραίτηση του από τον ΑΣ ΠΑΟΚ έθεσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Βιολίδης. Σε ανακοίνωση του μάλιστα αναφέρει ότι ο λόγος που παραιτείται είναι οι προσωπικές επιθέσεις του Γιάννη Παπαδόπουλου

http://www.sport24.gr/html/ent/416/ent.328416.asp

Σιγα σιγα θα φευγουν και αυτοι ενας ενας μετα τον ζαγορακη?

Φήμες για Καπετάνο…

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΝΑ Μ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? :stuck_out_tongue:

αιντε παοκαρα,να επιβεβαιωσουμε για ακομα μια φορα ποιοι ειναι τα αφεντικα της πολης

ΜΠΑΟΚΑΡΑ!!

4 - 0 στο 60-κάτι! 8)

Μ.

Τελικά σε πάρτυ μετατράπηκε το ντέρμπι 8)
Πολλά νεύρα όμως, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.
Ανεξάρτητα από το σκορ, δεν έγινε δα και κανένα τρομερό παιχνίδι, χωρίς ρυθμό ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του…

ΑΡΟΥΥΥΥΥΥΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ,ΚΑΛΕ ΕΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΩΩΩΩ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑΑΑ ΑΦΟΥ!!!

Μεγας παοκ σημερα…τεραστιο παθος οι παιχτες,ο μουσλι επεστρεψε στο σκοραρισμα,γενικα η ομαδα μαρεσε σημερα…

το παιχνιδι γενικα ηταν καλο για οσο παιχτηκε μπαλα,καθως τα πολλα φαουλ εκοβαν το ρυθμο συνεχεια

α και…

Αρης,ο αιωνιος ξεκ@λ!αρης

Tο συνεχιζω εδω…

Σε ενα ματς που η ομαδα που κερδισε με 4-1 εκανε την πρωτη της ευκαιρια στο 43’, γιατι να μη μου φταιει η διαιτησια;;;

Το πρωτο πεναλτι απλα δε δινεται.

Στο δευτερο γκολ, Ιβιτς και Μουσλιμοβιτς παροτι εχουν καρτα βγαινουν απο τα ορια του γηπεδου, με τον ιδιο τον εκφωνητη να λεει οτι ο Μουσλιμοβιτς εκει επρεπε να αποβληθει.

Ακομα και στο πεναλτι που κερδιζει ο Βιειρινια (που πιστευω οτι ηταν), ο δικος σας σηκωνεται να διαμαρτυρηθει, γιατι δεν πιστευει οτι μπορει να κερδισε πεναλτι.

Γιατι να μη μου φταιει λοιπον η διαιτησια;;;

Γιατι στην τελικη τις φασεις του ματς να δεις, τοσο καλυτεροι δεν ησασταν.

Απλα δεν περιμενα ποτε να το παραδεχτειτε.

Οπως περσι στο κυπελλο, οπως τοτε με Σταυριδη-Γεωργιαδη, οπως, οπως…

Μαλλον, λοιπον, μοιαζετε εκπληκτικα μ’ αυτο που κοροιδευετε και θελετε να πιστευετε οτι σιχαινεστε.

Συγνώμη, αλλά αυτό δεν αποτελεί επιχείρημα.
Επίσης, με την ίδια λογική θα έπρεπε για παράδειγμα ο Αράνο να έχει φάει δεύτερη κίτρινη εκεί που πάτησε τον Αραμπατζή, ή στο πέναλτι που έκανε.
Βέβαια, είναι γενικώς αποδεκτό πως ήταν πολύ δυνατό ματς, και ίσως θα έπρεπε να αποβληθούν παίχτες και απ’ τις δύο ομάδες.
Όσο για το πρώτο πέναλτι, αν προσέξεις δεν σηκώνει το χέρι του για να προστατευτεί, αλλά το χέρι σηκώνεται πιο πάνω από το πρόσωπό του.
Τέλος πάντων, κι εσείς είχατε δύο δοκάρια, κι αν είχε μπει το γκολ του Κόκε στην αρχή θα ήταν σίγουρα διαφορετικό το ματς, οπότε όλο αυτό το πανηγύρι είναι λίγο υπερβολικό κατά τη γνώμη μου.

1)γιατι ρε?επειδη βρεθηκε ενας διαιτητης που εχει τα αρχιδια να το δωσει?Πραγματικα αν δε το δινε δε θα του λεγε κανεις τπτ γιατι η φαση ηταν δυσκολη,αλλα αν μας πεις και πως δεν ηταν πεναλντυ,οκ παω πασο

2)νταξει ασχολιαστο,εισαι θεουλης!
3)σοβαρα?εδω εγω δε το πιστεψα οτι επιτελους μας δωσαν πεναλντυ…ειχα συνηθησει να γινεται το αντιθετο

4)Ε αμα θες να σου φταει η διαιτησια,νταξει τι να σε πω…αυτα να λες στον μικροκοσμο σου κατω απτο εδαφος με τα υπολοιπα σκωληξ

5)κανεις δεν ειπε οτι ημασταν τοσο καλυτεροι.Αλλωστε ειχατε και 2 δοκαρια

ρε θα μας τρελανουν μερικοι

Ο Νετο κανει χερι.

Ωστοσο καλυπτει το προσωπο του.

Αν το ‘διναν σε σας, θα ζητουσατε γ’ παγκοσμιο.

Τεσπα, παω να ζησω στο μικροκοσμο μου, γιατι κι εσεις εχετε να πολεμησετε το κατεστημενο και σας καθυστερω.

λες μλκιες…το προσωπο δεν καλυπτετε με υψωμενο,διπλωμενο,χερι…ας ειχε κολησει μια μουτζα στη μουρη του να πει οτι ηταν κολλητο στο σωμα του…

Eννοειται οτι λεω μαλακιες.

Χαλαω γω χατηρι;;;

Eντάξει δεν έπαιξε μπαλάρα ο ΠΑΟΚ. Τυχεροί ήμασταν στη φάση του Κόκε την πρώτη. Πάντως οι παίκτες μας είχαν πάθος μεγάλο. Ελπίζω να το έχουν και με την ΑΕΚ το Σάββατο και όχι μόνο στα εντός παιχνίδια. Πάντως ο Αράνο θα βλέπει στους εφιάλτες του τον Βιερίνια για πολύ καιρό.

Έλα coolαρετε! Μην αλληλοχαρακτηρίζεστε!

Εγώ πιστεύω οτι το πήραμε κυρίως με την ψυχολογία και επιτέλους κάναμε τις φάσεις μας goal.

Ο Άρης έπαιξε με αρχ*δια μέσα στη Τούμπα και μπράβο του, αλλά αυτό το ματς δεν το χάναμε ούτε με σφαίρες!

Χ στο derby, 2πλο στην ΑΕΚ και φύγαμε!

Μ.

Θα ήθελα να μάθω αν ακόμα σας χαλάει ο Σάντος. :slight_smile:

Εμένα ποτέ δεν με χάλαγε, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είμαι απ’αυτούς που γκρινιάζουν με το παραμικρό!

Θεωρώ οτι για να αποδώσει ένας προπονητής πρέπει να του δωθεί ένα βάθος χρόνου τουλάχιστον 3 ετών. Γι’αυτό και γελάω με όσους αρη-ανούς και μη, πιστεύανε οτι λόγω Cuper θα κερδίζανε μέσα στην Τούμπα. :stuck_out_tongue:

Μ.