Π.α.ο.κ

http://www.epo.gr/detail.asp?e_article_id=11686&e_article_cat_id=13

O κουκουλακης στο παιχνιδι του παοκ πηρε βαθμολογια 7,98 ενω ο κακος στο παιχνιδι του ολυμπιακου πηρε 8(τωρα η ο κακος επρεπε να παρει 10,η ο κουκουλακης να παρει 6)

Ο παρατηρητης φαινεται ειχε γυαλινο ματι.Επισης οι 2 βοηθοι που ειχαν κανει λαθος 3 οφσαιντ για τον παοκ,και ενα για τον ατρομητο αν θυμαμαι καλα,πηραν 8 και 7,9 αντιστοιχα.

Τα συμπερασματα δικα σας συμφορουμιτες…

Ωραια!Που ευνοηθηκε ο Ολυμπιακος?

Που γράφει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγαίνει 4ος και δεν το χα διαβάσει? Έχετε κλείσει την θέση ρεζερβέ?

Βασικα που ειπα οτι ευνοηθηκε ο ολυμπιακος στην περιπτωση αυτη?Απλα αναφερω μια κατασταση που επικρατει,οχι τπτ αλλο…

@ChrisP: στη θεση σου θα το βουλωνα και θα λεγα και ενα ευχαριστω απτους διαιτητες:wink:

Αννα Βισση - Μαυρα γυαλια φορω

Ουπς λαθος τοπικ

:lol: Στη θεση σου θα προσπαθουσα να εχω δικη μου γνωμη…

Συμφωνα με τον ChrisP οποιος εχει ιδια γνωμη με καποιον αλλον,δεν ειναι δικη του.Ρε τι μαθαινει κανεις απο σενα!!

Παοκτση θεωρεις τους ομοϊδεατες κομπλεξικους ή οχι?

o oλυμπιακος και το αιγαλεω να κερδανε,ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ…:smiley: :smiley: :smiley:

δηλαδη εσεις εκει κατω θεωρειτε οτι αντιμετωπιζουν το ιδιο τον παοκ με τον γαυρο η τις λοιπες “μεγαλες” ομαδες σας? οταν παιρνετε 3εκ. ευρω το χρονο απο κρατικες χορηγιες και σε 'μας πρεπει να γινει συλλαλητηριο για να δουμε λεφτα εδω… κι αυτα θα τα παρουμε μετα τον γεναρη απλα και μονο για να μην κανουμε μεταγραφες…
πως σου φαινεται? κι αυτο ποιημα ειναι?

αφηστε την παοκαρα ησυχη ρεεεεε…για να αλλαξω συζητηση τι γνωμη εχετε για τον σαλμον??

o σαλμον ειναι καλος επιθετικος…για τον παοκ:p .Ενταξει το παιδι ειναι πολυ καλο,εχει ψυχη,θελει τα γκολ,αλλα δεν εχει καλα τελιωματα στις φασεις του.Πλακα πλακα ποιος να του διεκδηκισει τη θεση,ο βρυζας?:lol: :lol:

καλος, αλλα ο μιετσελ πολυ καλυτερος…

ε ενταξει δες μια σελιδα πριν το λινκ που εδωσα,δε θυμαμαι να μπηκε πιο ωραιο γκολα τα τελευταια αυτα χρονια

ποιών 2 ετών - εγώ χρόνια και ζαμάνια είχα να δω τέτοια γκολάρα !

άντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ ρε - πάμε όλοι χέρια ψηλά

στη μπάλα θα το βρούμε το δρόμο μας

το θέμα είναι το μπασκετάκι - σήμερα χάσαμε από μια φινλανδική ομάδα 8O
εδώ κατάντησε ο τεράστιος ΠΑΟΚ…

Λίγος…
Πολύ λίγος…
Μπούσι φάση :stuck_out_tongue:

Αν σωθείτε βασικά στην Α1 και δεν κάνετε του χρόνου παρέα στον Ηρακλή πάλι καλά να λέτε…:stuck_out_tongue:

Δεν κάνει ο Salmon παιδιά. Ο ΠΑΟΚ έχει 2 επιθετικούς μόνο και αυτοί είναι μέτριοι.

συμφωνω κι εγω…οσο σκεφτομαι οτι απο σαλπιγγιδη πηγαμε σε μιετσελ και απο εκει σε σαλμον τρελαινομαι…κατα την γνωμη μου η ομαδα για να σταθει στα ποδια της αρχικα θελει ενα μεγαλο σεντερ φορ.αν μεινουν λεφτα κανουμε κι αλλες μεταγραφες στην συνεχεια:p

ας μην εξετάσουμε το πως έφυγαν Σαλπιγγίδης και Μίετσελ από την ομάδα…

φέτος έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ των τελευταίων 10 και βάλε ετών οπότε ας μην το συζητάμε καλύτερα για το αν ο Σάλμον είναι καλός ή όχι
πιστεύω ότι για το φετινό μπάτζετ ο Σάλμον είναι μια χαρά

αλλά εννοείτε ότι η φετινή χρονιά είναι μεταβατική και την είχαμε χαμένη προτού καν ξεκινήσει - να φτιάξεις ομάδα πας,όχι να πάρεις Πρωτάθλημα

και εννοείτε ότι στον ΠΑΟΚ που θέλουμε όχι μόνο ο Σάλμον αλλά και πολλοί άλλοι παίχται της τωρινής ομάδας,δεν έχουν καμία θέση !!!

Ρε μλκες,κοιταξτε ποσο μικρος ειναι ο κοσμος.

Εκει που εβλεπα κατι βιντεο στο youtube σχετικα με τις καλυτερες τηλεοπτικες γκαφες,το βιντεο ειχε μεσα τον fernando santos σε συνεντευξη τυπου να ρχεται ενας τυπος και να του φυλαει το χερι και το μαγουλο:lol: :lol: :lol: Μπορειται να το δειτε στο λεπτο 3:55

τσιμπηστε το βιντεο

Και δεν ειναι παοκτσης,ετσι?