Π.α.ο.κ

Γεια σας αδέρφια!! Η ομάδα σιγά σιγά βρίσκει το δρόμο της…έρχονται καλύτερες μέρες τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και σε μπάσκετ. Αν πάρουμε και τα λεφτά του Pharaoh Shikabala θα μπορέσουμε άνετα να κάνουμε 2-3 καλές μεταγραφές. :wink: Όσοι θέλετε μπείτε στο ακόλουθο link http://www.voteyourteam.com/Europe/Greece/PAOK-Salonika.aspx

και ρίξτε ψήφους για την Παοκάρα! [SIZE=“2”][FONT=“Arial Black”]ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί!!![/FONT][/SIZE]

αυτό ότι έρχονται καλές μέρες για το μπάσκετ,πες μου σε παρακαλώ,από πού το κατάλαβες?

Από το ότι έφυγε ο Πανελούδης, ήρθε νέος προπονητής, έφυγαν κάποιοι από τα λοιμά(θα φύγουν και άλλοι και θα μείνουν αυτοί που αξίζουν), έχουμε τον πιο ελπιδοφόρο νεαρό Έλληνα παίκτη, το Βεργίνη, και κάναμε καινούρια αρχή με το διπλό μέσα στο ελληνικό απέναντι στον Πανιώνιο που είναι πολύ καλή ομάδα φέτος…σου αρκούν για να πειστείς? Στο πάτο ήμασταν…είναι δυνατόν να πάμε χειρότερα? :-s ΠΑΟΚ είσαι!

νέα διοίκηση (ένας θεός ξέρει πως θα εξελιχθεί),ο Φλεβαράκης στον πάγκο (για να μαζέψει τα συντρίμια), και μόλις δύο νίκες…το χειρότερο ποιο θα ήταν ακριβώς?:-k

Ακριβώς, χειρότερα δε γινεται! Οπότε έχω άδικο να λέω ότι μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε στο μέλλον? Λίγη αισιοδοξία δε βλάπτει αδερφέ :wink:

άλλο να θέλεις να πάει καλά η ομάδα σου,άλλο να λες ότι είσαι αισιόδοξος ότι πράγματι θα πάει,ενώ δεν υπάρχουν οι συνθήκες για κάτι τέτοιο:wink:

Αυτο το λες εσυ

ναι,ό,τι είναι δεξία από την εικονίτσα με τον σκορπιό που από πάνω λέει rudolf,και δεν είναι σε quote ή εισαγωγικά,εγώ το λέω.

Βασικά έχω την εντύπωση ότι ελπίζετε σε κάτι καλό λόγω Ζαγοράκη φυσικά (που κάτι θα κάνει αν δεν το φάνε άλλα λαμόγια κι αυτόν). Το κακό ειναι ότι ώρες ώρες ελπίζετε πολύ αισιόδοξα, γιατί κατα βάθος γνωρίζετε ότι τα πράγματα είναι χειρότερα κ δύσκολα φτιάχνουν.

βασικα εχω την εντυπωση πως μιλαμε για τον μπασκετικο παοκ…

Στο μπασκετ ειλικρινά βλέπεις φως στο τουνελ?

Αμε! Μπορει να πουλησει την Πυλαια και να επιστρεψει στο Αλεξανδρειο! :stuck_out_tongue:

αμα εννοεις ως “φως” το πρωταθλημα σαφως και δε το βλεπω.Αμα θεωρεις ως “φως” τη σωτηρια,το βλεπω μια χαρα

αυτό για πρωτάθλημα που λες και ξαναλες,το ξερουμε,ο ΠΑΟΚ δεν πάει για πρωτάθλημα,οκ,το έχουμε κατανοήσει.
Φως,αγαπητέ,σημαίνει να έχει σωστή λειτουργία η ομάδα,να υπάρχει διοίκηση,υγιείς σχέσεις και ένα αξιοπρεπές ρόστερ.
από αυτό,υπάρχει ως δείγμα το πρώτο μονάχα.

ε τοτε να το κλειδωσουμε το μαγαζι,ε?

Ε ναι …Και που παιζετε στην Super League απλα χωρο πιανετε…

:lol: γαμάτο !

δύκολα

ό,τι να’ναι

Αιντε παοκαρα,παμε να φαμε τον λεβαδειακο και τον παναθηναικο στο μπασκετ!!(ναι καλα)

ενω ο γαυρος τοσα χρονια στην ευρωπη δεν επιανε χωρο ετσι? εκανε την απιστευτη πορεια!!