Π.α.ο.κ

Τον φαγατε το Λεβαδειακο, πατε για τον βαζελο τωρα…

Τοσα χρονια στην ευρωπη το ειπες και μονος σου :wink:
Εξ’αλλου αυτο το ξερει καλά η Βερντερ και η Λατσιο !

τι μου λες? τον τελευταιο χρονο παιζετε μπαλα στην ευρωπη (γιαυτο μιλας για βρεντερ…)
εγω θυμαμαι να σας αποκαλουν τον περιγελο της ευρωπης τα τελευταια χρονια στην καταπληκτικη σας πορεια!

Mε τη διαφορα οτι ανα χρονους κανουμε αξιοπρεπεις πορεις σε αντιθεση με εσας που και στη Β να παιξετε τα ιδια σκατα θα ειστε γιατι ειστε κομπλεξικοι :wink:

βεβαια γιατι στην ελλαδα παντα θα υπαρχει το αορατο χερι, το οποιο θα σπρωχνει τις ομαδες σας εκει που βολευει αυτες.και δεν προκειτε ποτε να αφησετε μια ομαδα της περιφερειας να παιξει αξιοκρατικα! (δες τη σελιδα 48)

τη σελιδα 48

Mε επιβεβαιωνεις μεσα σε ενα μολις ποστ.Σε ευχαριστω!
Φιλε ομαδα της λογικης “Να κερδιζω τον Ολυμπιακο και ας πεσω κατηγορια” μια ζωη στα σκατα θα κολυμπουν παρτε το χαμπαρι

Waspfangr εισαι 2ο account του paoktsi?

ας μας αφησουν ησυχους οι οπαδοι της ομαδας που συμμετεχει στο cl. 11 χρονια και μια προκριση στους 16 του θεσμου την αντιμετωπισαν σαν εξωπραγματικο γεγονος και με θριαμβολογιες…την ιδια στιγμη που η εθνικη της χωρας τους με την πρωτη συμμετοχη σε τελικα euro κατεκτησε το τροπαιο…:wink: :wink:

Και την ιδια στιγμη που ο δικεφαλος του βορρα με την πρωτη συμμετοχη στα προκριματικα του C.L. καταφερε να χασει ματς στα χαρτια…

αδερφε εισαι σε μια ομαδα την οποια εφτιαξε και διατηρει το ελληνικο κρατος. αν το θεωρεις λοιπον σωστο για το ποδοσφαιρο, χαλαλι σας και τα υπολοιπα πρωταθληματα μεχρι να τελειωσουν τα λεφτα σας! γιαυτον το λογο δε μπορειτε να παιξετε εξω!

Χαλαλι μας λοιπον, αλλα απ οσο βλεπω αυτος που διατηρειται απο το κρατος τα τελευταια χρονια ειναι ο ΠΑΟΚ…

Υπαρχουν επισης και αλλα τοπικς στο φορουμ…

Δεν ειμαι βαζελος ε :wink:

καλυτερα να αποκλειστω στα χαρτια παρα να τρωω στα ισια 7αρες και να αποκλειομαι απο μολντε και τον καθε απιθανο αντιπαλο…

καλυτερα που δεν παιξαμε τοτε αν ηταν να εχουμε την τυχη σας(χωρις βεβαια να εχουμε τον κοκκαλη προεδρο)

[QUOTE=ChrisP;269435]Χαλαλι μας λοιπον, αλλα απ οσο βλεπω αυτος που διατηρειται απο το κρατος τα τελευταια χρονια ειναι ο ΠΑΟΚ…

τωρα πλακα κανεις φανταζομαι…θα 'θελα πολυ ν’ακουσω που το στηριζεις αυτο…

ναι φαινεται οτι εισαι γαυρος

Χαιρομαι :wink:
Βασικα ειστε η μονη EMO ομαδα.Μια ζωη στο κλαμα.Κλαψτε κι αλλο δε πειραζει.Ισως μας κερδισετε φετος και εχετε μια επιτυχημενη χρονια

@ starstruck:

Α, ετσι εξηγειται γιατι πλεον δεν βγαινεις καν Ευρωπη τα τελευταια χρονια…

@waspfan:

Το στηριζω στο χαροισμενο γηπεδο της Πυλαιας και στα χαρισμενα χρεη που εχουν δημιουργησει οι Βουλινος, Μπατατουδης, Γουμενος…

ρε μαγκες ενταξει το παραδεχομαι ειμαι ΠΑΟΚ δεν εχω ομαδα,ουτε φραγκα,σε σχεση με εσας ειμαι πολυ κατω…

αλλα να μιλατε εσεις για χαρισμα χρεων και κρατος ειναι μεγαλη ειρωνια…γιατι εσεις ανοιξατε τον ασκο του αιολου με την υποθεση κοσκωτα οταν σας χαριστηκαν δις και τα υπολοιπα ρυθμιστηκαν…εκτος αν νομιζεται οτι ειστε οι μοναδικοι που δικαιουστε ευνοικη μεταχειριση απ το κρατος…δηλαδη ημαρτον…

Ναι ειμαστε ο Ολυμπιακος και ειμαστε πανω απ ολους…
Πανω και απο τον Τσακ Νορις…