Π.α.ο.κ

Φανταστειτε οτι η εκκλησια θα μου δωσει το μισο Αγιο Ορος μονο και μονο επειδη ειμαι Ολυμπιακος

απο τον τσακ νορις με τιποτα…[-X [-X [-X

το 'ξερα οτι θα ΄λεγες κατι τετοιο! μου φαινεται οτι εκει κατω ζειτε στον κοσμο της ΝΕΤ(κι αυτο δικο σας καναλι ε?) ρωτα να μαθεις για ποιους λογους εγινε το συλλαλητηριο εδω και αναθεωρησε αυτο που πιστευεις για τα “χαρισμενα χρεη”

«Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος έδωσε λίγο μετά το μεσημέρι στη δημοσιότητα την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή και σύμφωνα με την οποία: Απαλλάσσεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τις απαιτήσεις της Τράπεζας Κρήτης μέχρι του ποσού των 2,6 δισεκατομμυρίων δρχ., το οποίο θα καταβάλει το Δημόσιο, που ως γνωστόν, έχει εγγυηθεί σχετικά.

Διαγράφονται οι οφειλές της εταιρείας προς το Δημόσιο από φόρους δωρεάς ποδοσφαιριστών (υπόθεση Ντέταρι), ενώ ο Ολυμπιακός και άλλες ΠΑΕ που βρίσκονται στην ίδια μοίρα, καλούνται να καταβάλουν σε 120 μηνιαίες δόσεις τα μέχρι στιγμής βεβαιωμένα χρέη, τα οποία για τους «κόκκινους» ανέρχονται πλέον στο ποσόν του 1.600.000.000 δρχ αφού άλλα 5,5 δισεκατομμύρια χρεών του ΟΣΦΠ πάγωσαν επ’ αόριστον!»

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος. Δίνει πίστη και δύναμη σε όλους για να χαράξουμε τη νέα πορεία του Ολυμπιακού.

Εκ μέρους όλων των φίλων και οπαδών του ιστορικού συλλόγου μας, επιθυμώ να ευχαριστήσω την κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα για τη θετική αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που είχαν συσσωρευτεί στην τελευταία πενταετία στο μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας".Σωκρατης Κοκκαλης.

May 4 2006, 06:05 PM
Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 27/07/1993

για αυτο φιλοι μου γαυροι μην μας τα ξαναπρηξετε,για ομαδες του δημοσιου και τετοια…:wink: :wink:

οχι καλα λενε λεβεντη… πιο πανω και απο το νομο ειναι…
εδω εχουνε τη δυναμη ν’ανεβοκατεβαζουν τις κυβ…

Ετσι! Θρυλος παντου, ξυλο και ντου!

σκέφτομαι, να μετονομάσουμε την κατηγορία “αθλητικά” σε κατηγορία “Ολυμπιακός και άλλα”, γιατί σε όλα τα τόπικς όλοι με εμάς ασχολούνται :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ποιοι όλοι μωρέ,το πτηνό του βορρά μόνο

θρυψαλα τα τζαμια,
στον ηλεκτρικο… τα θυμαστε αυτα καθολου?

μπα φιλε carvu μαλλον εσεις ασχολειστε συνεχεια με μας…πηγα πριν 2 μερες να κανω καζουρα στον αρι και ολοι οι γαυροι μου επιτεθηκαν,και εδω ολοι η συζητηση απο επιθεσεις σας ξεκινησε…8) 8)

εγω προσωπικα στο topic ολυμπιακος ουτε εχω μπει καθολου…:wink: :wink: :slight_smile: και προσωπικα ουτε με ενδιαφερει…

εσεις ασχολουσασταν επι ποσο καιρο με το συλλαλητηριο…

αλλα δεν γινεται να λεγονται ανακριβειες οταν απι κοσκωτα συνεβησαν τοσα,και οταν χαριζεται δημοσια περιουσια στο βοτανικο πολλων εκ ευρω για να κανουν καποιοι γηπεδο

ρε μεγαλε αφου ειστε η dream team του ελλ. ποδοσφαιρου!! πως να μη σας ζηλευουμε και να μην ασχολουμαστε ολοι?
εεεε ρε γαυροι…

ξερεις γιατι σου επιτεθηκαν? μαλλον συμπαραστεκονται στον αρη, επειδη συμπασχουν μαζι του στα μεγααααααλα σκορ

και για να μην εχει κανεις παραπονο…:slight_smile:

…φέροντας τις υπογραφές των υπουργών ΠEXΩΔE Γιώργου Σουφλιά, Eσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου, Oικονομίας και Oικονομικών Γιώργου Aλογοσκούφη και Πολιτισμού Γιώργου Bουλγαράκη, κατατέθηκε στη Bουλή η νομοθετική ρύθμιση για τη Διπλή Aνάπλαση σε Bοτανικό και λεωφόρο Aλεξάνδρας, η οποία θα τεθεί προς ψήφιση την προσεχή Tρίτη 11 Iουλίου από τους εκπροσώπους του Kοινοβουλίου.
Tα οικονομικά αποτελέσματα

α) Eπί του κρατικού προϋπολογισμού

1. Δαπάνη από την εκτέλεση και συντήρηση των έργων υποδομής που απαιτούνται για την υλοποίηση των προτεινόμενων υπερτοπικών παρεμβάσεων, την αναβάθμιση δικτύων κοινής ωφέλειας, καθώς και από την καταβολή αποζημιώσεων για τις απαλλοτριώσεις που θα απαιτηθούν προς το σκοπό κατασκευής των έργων αυτών.

H ανωτέρω δαπάνη θα πραγματοποιείται σταδιακά στο βαθμό κατασκευής των έργων και καταβολής των ανωτέρω αποζημιώσεων. Eκτιμάται, πάντως, ότι η δαπάνη αυτή δεν θα υπερβεί συνολικά το ποσό των €127.600.000 περίπου και θα πραγματοποιηθεί με κοινοτική συγχρηματοδότηση (KΠΣ, Eπιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Aττικής).

β) Eπί του προϋπολογισμού του δήμου Aθηναίων

1. Eφάπαξ δαπάνη ύψους €35.000.000 περίπου από την καταβολή αποζημιώσεων για τις απαλλοτριώσεις ακινήτων που απαιτούνται για την υλοποίηση των ανωτέρω παρεμβάσεων στην έκταση του Eλαιώνα/Bοτανικού, που βρίσκεται εντός των ορίων του δήμου. H δαπάνη αυτή θα πραγματοποιείται σταδιακά στο βαθμό προόδου των απαλλοτριώσεων και καταβολής των σχετικών αποζημιώσεων.

Βαλε τωρα και την Πυλαια και ειμαστε ΟΚ…

Φιλλλλλαρακι αλλλλλλου αυτα. Σε τα μας δεν περνανε. :har:

επομενη εβδομαδα…αεκ44-[SIZE=“5”]ΠΑΟΚ[/SIZE]…

κοντε δωσε εισιτηρια…:wink: :wink:

για την πυλαια δεν χρειαζεται να πω τιποτα…εχω αναφερει και παλαιοτερα οτι ειναι ενα σκανδαλο κατασπαταλησης του δημοσιου χρηματος,που μονο στο ελληνικο κρατος μπορει να συμβει…:wink: :wink:

τωρα αν θες την γνωμη μου για το ποια ειναι η ποιο ευνοημενη ομαδα,θα σου πω οτι η αεκ χρωστουσε 170 εκ ε ευρω και με το αρθρο 44 εγιναν 20…και σε λιγο καιρο θα διαμαρτυρονται γιατι καθυστερει το γηπεδο…8O 8O 8O :wink:

μια χαρα περνανε!! δε νομιζω να τα ξεχνατε ε? οσο για το ξυλο και ντου, οχι μονο εκει που μπορειτε… (στους βαζελους π.χ), 10 χρονακια εχετε να ερθετε!!η μαλλον ερχεστε και για υποστηριξη στον ερυθρο αστερα…

δεν νομιζετε οτι ειναι μεγαλη μαλακια να μιλαμε εδω για ξυλο μεταξυ οπαδων ???:-k
μην γινεστε ζωα!

Ε όχι και 10 χρονάκια. Μέχρι να απαγορευτούν οι μετακινήσεις των οπαδών εκεί ήμαστε κάθε χρόνο. Μάλλον δε θυμάσαι καλά(ή μπορεί και να μην τα έζησες). Και εσάς πάντως δεν σας βλέπω και πολύ συχνά εδω κάτω.

ενταξει για τετοιες παπαριες,για ξυλο και ποιος κατεβηκε και ποιος ανεβηκε δεν υπαρχει νοημα να συζηταμε εδω μεσα…ας κρατησουμε ενα επιπεδο…

αυτα ειναι η για 15χρονα η για μεγαλυτερης ηλικιας χαμηλου διανοητικου επιπεδου…:wink: :wink: :wink: :wink: