βασικα ουτε καν 15χρονα…αυτα ειναι για βανδαλους
συμφωνώ
αλλά νομίζω ότι οι φίλοι οπαδοί άλλων ομάδων λένε μεγαλύτερες ΠΑΠΑΡΙΕΣ περί ευνοημένου από το κράτος ΠΑΟΚ
εμείς κύριοι ζητάμε τα αυτονόητα - ότι χαρήστηκε και σε άλλους να χαρηστεί και σε εμάς
θα γίνει ξαφνικά η Ελλάδα κράτος δικαίου στη πλάτη του ΠΑΟΚ ? - ίσα ρε μούργοι,δε σφάξανε
Κατι τετοιοι σαν εσενα φταινε που δεν θα παει μπροστα η χωρα. Εγω τοτε που η ομαδα μου χρωστουσε ημουν 10 χρονων και δεν καταλαβαινα τιποτα. Αν τωρα ο Ολυμπιακος φτασει να χρωσταει στο κρατος και δεν μπορει να ξεπληρωσει θα μαι ο πρωτος που θα πει να πεσει στα ερασιτεχνικα πρωταθληματα…
Αλλα οχι, ο (Νεο)Ελληνας θα μεινει παντα ιδιος: “Αφου τη χαρισαν σε αλλους εγκληματιες θα τη χαρισουν και σε μενα…”. Μετα γκρινιαξτε για το ασφαλιστικο…
YΓ. Εγω για το ξυλο χαβαλε εκανα. Στα @@ μου τα ζωα που πανε και πλακωνονται για τις ομαδες αν και θλιβομαι οταν το συγκεκριμενο φαινομενο παιρνει διαστασεις…
έγινε ρε συ Cliff
μόνο που εσύ είσαι η ισχνή μειοψηφία και σκέφτεσαι λάθος γιατί το ίδιο το κράτος θα τρέξει να σε σώσει
και για εγκληματίες που λες παλι λάθος κάνεις - στην περίπτωση σου και της αεκ και του αρη το ίδιο το κράτος έφτιαξε νόμους προκειμένου να σώσει αυτές τις ομάδες και τους εγκληματίες ή τους έδιωξε μέσα σε μια νύχτα ή τους έβαλε φυλακή όπως όφειλε
στην περίπτωση μας το κράτος μας γύρισε την πλάτη [-X
και για τους εγκληματίες Γούμενο και Μπατατούδη ούτε κουβέντα…
στο συλλαλητήριο αυτούς τους 2 ζητούσαμε να κατηγορηθούν για τα χρέη και να γίνει δέσμευση των περιουσιών τους
και πλζ άσε κατά μέρους τις γενικεύσεις ότι ΕΓΩ φταίω που δεν πάει καλά το κράτος ή ότι ο ΠΑΟΚ φταίει για το ασφαλιστικό…
Φταιει η νοοτροπια “αφου χαριστηκαν σε αλλους ας χαριστουν και σε μας”. Αυτο που λετε να πανε τα χρεη σε Μπατατουδη, Γουμενο ειναι επιεικως αστειο. Αν μια εταιρεια παρουσιασει χρεη απο κακοδιαχειριση θα κλεισει κι ας φταιει ο προεδρος, ο γενικος διευθυντης η οποιοσδηποτε αλλος…
ναι ρε παληκαρε, δε μπορει ομως το καθε καθαρμα που μπαινει στη διοικηση,να θησαυριζει σε βαρος του παοκ (και της καθε ομαδος) και να την κοπαναει στα δυσκολα… ετσι μενουν ολα πανω στην ομαδα-εταιρια και στο κατω-κατω αυτοι ειναι που μας εχουνε φερει μεχρι εδω
και δε νομιζω οτι τα χρεη του παοκ μπορουνε να σωσουνε το ασφαλιστικο της χωρας… οταν χαριζονται χρεη σε λαρισα, οφη, πανιωνιο, αεκ, ολυμπιακο και ποσες ακομη ομαδες…
Εσυ καταλαβες οτι ειπα πως το ασφαλιστικο θα λυθει απο τα χρεη των ομαδων? Ειπα για τη νοοτροπια “το κρατος να χαριστει σε μενα, οπως χαριστηκε και στους αλλους, σιγα μη γινει κρατος δικαιου στην πλατη μου”…
Οπως και ναχει τα χρεη τα δημιουργησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτη θα τα πληρωσει. Ας κανει μηνυση στον Μπατατουδη ξερωγω. Σιγα μην ασχολειται το κρατος αν τα χρεη σε μια εταιρια τα δημιουργησε ο προεδρος η ο κλητηρας…
εσυ δεν ειπες πριν οτι ειναι αστειο το να ζηταμε τα χρηματα απο αυτους? ειναι ευκολο να μιλας οταν ξερεις πως οτι και να γινει θα εισαι ο ευνοουμενος… δε μπορω να καταλαβω γιατι δε γουσταρετε να απολαυσουμε και εμεις την ισονομια… προφανως δεν ξερεις ακριβως τι γινεται εδω… οπως σ ειπα και πριν,ζειτε στον κοσμο της ΝΕΤ
Και στον κοσμο των αθηναϊκων πινακιδων.:roll:
Ποιος ειναι ο ευνοουμενος, εγω? Εγω φιλε μου με 700 ευρω θα δουλευω σε λιγο καιρο, δεν το λες και ευνοια. Ουτε που θα με νοιαζει τοτε ειτε ο Ολυμπιακος ειτε ο ΠΑΟΚ η οποιοσδηποτε αλλος σηκωνει κουπες η παιζει στη Δ’ Εθνικη…
Καταλαβετε το. Ολες οι ομαδες ευνοουνται αναλογως της απηχησης που εχουν στον λαο. Οταν ο λαος δειξει στις κυβερνησεις οτι στα @@ αν θα παιζει η ομαδα του Α’ Εθνικη και οτι αυτο που τον νοιαζει ειναι τα πραγματικα προβληματα, τοτε θα εχουμε κανει ενα πολυ μεγαλο βημα προς την ισονομια…
Θεωρω απαραδεκτο να διαδηλωνει καποιος για την ομαδα του και να μην διαδηλωνει για παιδεια, δουλεια, ασφαλιση…
να και κατι που συμφωνουμε… οκ… φυσικα και τετοιου ειδους προβληματα ειναι τα σημαντικοτερα σε μια κοινωνια και οοοοοοοοολα μα ολα τα ομαδικα ειναι σε δευτερη διαλογη (οταν προκειται να πεινασει το παιδι σου)
την πας αλλου ομως την κουβεντα…
Εγώ που είμαι και ΠΑΣ Γιάννινα δηλαδή τι να πω? Είναι αστείο να ταυτίζουμε την ισονομία με τον όρο “να επιτραπεί σε όλους να παραβαίνουν τους κανόνες”. Τουλάχιστον αστείο.
Λοιπόν, επειδή έχω την εντύπωση ότι δεν έχετε καταλάβει κάποια πράγματα:
άρθρο 44
[SPOILER]
Είναι κανονικός νόμος του κράτους, που ψηφίστε για μη αθλητικούς σκοπούς και με μόνο στόχο να σταματήσει το κύμα λουκέτων που είχε παρατηρηθεί στις ελληνικές επιχειρήσεις. Στο περίπου λέει, ότι αν το 60% των οφειλετών δέχονται να χάσουν τα λεφτά τους, τότε θα χαριστεί στην ΑΕ που κάνει την αίτηση στο δικαστήριο, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των χρεών της (της τάξης του 80%-90%) και διακανονισμός για τα υπόλοιπα ώστε:
α) να μην κυρήξει πτώχευση
β) να μην χάσει ο κόσμος τις δουλειές του
γ) να συνεχίσει να λειτουργεί σε νέα και πιο υγιή πλέον δεδομένα
δ) να μην χάσουν οι οφειλέτες ΟΛΑ τα λεφτά τους, σε περίπτωση που κυρήξει πτώχευση η εταιρεία
κλπ, κλπ…
Οι δικηγόροι των ΠΑΕ, που δεν είναι βλάκες, τον μυρίστηκαν και τον εκμεταλλεύτηκαν προς όφελος των ΠΑΕ…
Κανένα κράτος δεν έβαλε την ΑΕΚ και τον Αρη στο άρθρο 44. Το 60% (και βάλε) των χρεών τους, οι ομάδες αυτές το το χρωστούσαν κατά ένα μικρό ποσοστό σε παίκτες, αλλά κυρίως σε παλιές ιδιοκτησίες (Enic & Netmed για ΑΕΚ, Κοντομηνάς για Άρη) οι οποιές δέχτηκαν οικειοθελώς να χαρίσουν τα οφειλόμενα. Το δημόσιο στην περίπτωση της ΑΕΚ δέχθηκε διακανονισμό χρεών. Όχι χάρισμα. Οι νέες διοικήσεις των ομάδων πήγαν στα δικαστήρια (τα δικαστήρια ΔΕΝ είναι η κυβέρνηση, αλλά είναι ανεξάρτητη αρχή εξουσίας) και τα δικαστήρια αποφάνθησαν ότι οι Ανώνυμες αυτές εταιρείες μπορούν να ενταχθούν στη διάταξη του άρθρου 44. ΚΑΝΕΝΑ δημόσιο δεν πήγε και τους είπε “Εγώ σας χαρίζω τα χρέη για να μπείτε στη διάταξη ή κάτι τέτοιο”
Ο ΠΑΟΚ δεν ξέρω που χρωστάει, αλλά αν μπορεί να μαζέψει υπογεγραμμένα επίσημα έγγραφα που να δείχνουν ότι το 60% των οφειλομένων του δέχονται οι δανειστές του, να το χάσουν, τότε ας μπει στο άρθρο 44. Αλλιώς όχι.[/SPOILER]
αναφερεσαι για τοτε που ο νομικος συμβουλος του κρατους εκανε παραβαση καθηκοντος,και αντι να παει να υπερασπιστει στο δικαστηριο τα 90εκ ευρω που χρωστουσε η αεκ στο δημοσιο δεν παρεβρεθηκε καν…
δεν τους εβαλε το κρατος αλλα εκανε τα στραβα ματια για να μπουν…
φανταζομαι να θυμασαι μεχρι τελευταια στιγμη τις απειλες νικολαιδη οτι αν δεν μπει η αεκ στο αρθρο θα την ριξει στη δ…
Ρε παιδια λετε το ιδιο πραγμα!τα χρεη του Ολυμπιακου τα εκανε ο Κοσκωτας.Τα πληρωσε ο Κοκκαλης!
παλι τα ιδια θα λεμε:-k …τα πληρωσε μειον 7-8 δις…δηλαδη πιστευεις οτι ο κοκκαλης ειναι τοσο μαλακας που θα πληρωνε ολα τα χρεη κοσκωτα…?
τελος παντων πιστευετε οτι θελετε…αλλα υπαρχουν και εφημεριδες της εποχης…
Ω ναι!Ο Ολυμπιακος ηταν και ειναι μαγαζι γωνια που σημαινει τεραστιο κερδος αν το αξιοποιησεις σωστα.Οπως και επραξε.Αν ειχες ενα μεγαλο κεφαλαιο τι θα αγορασες για να κερδισεις φραγκα?ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακο?
αυτο που απαντησες ειναι ασχετο…
τελος παντων ο ΠΑΟΚ εχει ακριβως την ιδια δυναμικη…φετος μονο και μονο επειδη ηρθε ο ζαγορακης με παικτες της πλακας εχουμε 12.000 διαρκειας…αυτο ουτε εγω δεν το περιμενα…περιμενε να δεις του χρονου…
αν ειχαμε την ομαδα σας θα ειχαμε 30.000 διαρκεις ανετα…και δεν θα ειχαμε 7.000 κοσμο στο ολυμπικο,θα γεμιζαμε ολο το ολυμπικο…
Δεν θες να ποσταρω παλι ουροσυλεκτες χαλαρωσε :lol: :lol:
[QUOTE=karvou;269832]Εγώ που είμαι και ΠΑΣ Γιάννινα δηλαδή τι να πω? Είναι αστείο να ταυτίζουμε την ισονομία με τον όρο “να επιτραπεί σε όλους να παραβαίνουν τους κανόνες”. Τουλάχιστον αστείο.
οκ τοτε εξηγησε μου ποιος θα πληρωσει τα 170εκ ευρω της αεκ, που εγιναν 20 (η ποιος κυνηγηθηκε για να τα πληρωσει)
οπως επισης και τις δηλωσεις του ντεμη οτι ¨εγω δεν πληρωνω εφορια σαν ΠΑΕ και δινω τα χρηματα σαν bonus στους παικτες μου
Ίδια δυναμική σε καμμιά περίπτωση. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο ΠΑΟΚ έχει λαό αλλά σίγουρα δεν συγκρίνεται με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. Όσο για τα 30000 διαρκείας το αφήνω ασχολίαστο. Δηλαδή όταν είχατε καλή ομάδα (με Γ.Χ, Καφέ, Κουκιέλκα, Οκκά κλπ) πόσα διαρκείας είχατε;
Όσο για τα χρέη: Δεν πιστεύω σε καμμιά περίπτωση ότι ο ΠΑΟΚ έχει αδικηθεί στην ρύθμιση χρεών σε σχέση με άλλες ομάδες. Του χαρίστηκαν αρκετές φορές και σε μπάσκετ και σε ποδόσφαιρο. Το θέμα ήταν ότι ο κάθε πρόεδρος που αναλάμβανε ήταν ή λαμόγιο ή ανίκανος να δημιουργήσει μια υγιή ομάδα. Έρχεται λοιπόν και ο Ζαγοράκης και προσπαθεί να κάνει ότι και ο Ντέμης με την ΑΕΚ. Η διαφορά όμως είναι ότι ο Νικολαΐδης είχε πίσω του επιχειρηματίες με χρήμα και διασυνδέσεις με την κυβέρνηση. Ο Ζαγοράκης τι έχει;
Ιωαννα Λιλη.Αν ανοιξει τα ποδια της θησαυρισε ο Τεο