Π.α.ο.κ

Δεν ξέρω. Και εγώ πιστεύω ότι αν γυρίσει ο Φιλομένο δεν χρειάζεται να αποκτηθεί ντε και καλά επιθετικός. Εκτός αν είναι κάποια ευκαιρία. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχουν στόχοι για φέτος. Το θέμα είναι ότι κάποιοι θεωρούν όντως τον Παπαδόπουλο ευκαιρία. Θα δείξει… Πάντως δεν θα συμφωνούσα να τον πάρουμε με πάνω από 400 το χρόνο. Έχει στα συν ότι είναι Έλληνας

παντως απτον παπαζογλου σιγουρα ειναι καλυτερος…πολυ απλα παιρνεις παπαδοπουλο,βαζεις τον παπαζογλου να παιζει με την β’ ομαδα,επιστρεφει και ο φιλομενο και μπορεις να παιξεις και ενα ωραιο 4-4-2 αναλογα με τον αντιπαλο…αυτο το 4-5-1 με παπαζογλου σεντερ φορ ειναι απτα πιο ψυχοφθορα συστηματα.

Όχι δανεικό τον Αμπού το πουλέν μου ρε!!!

Πάλι ένα μήνα έξω ο Μουσλίμοβιτς. Νομίζω πια δεν τίθεται θέμα για το εάν χρειάζεται η ομάδα επιθετικό…

ο φιλομενο προλαβαινει με εργοτελη?

πλεον,το θεμα δεν ειναι μονο οτι χρειαζομαστε ενα επιθετικο,αλλα 2 γιατι πρεπει να διωξουμε και τον ανθρωπο τραυματιζομαι 3 φορες το χρονο και βαζω γκολ καθε 6 μηνες

O Φιλομένο με τίποτα δεν προλαβαίνει. Δεν ξέρω αν καν προλαβαίνει την αρχή του δεύτερου γύρου με Πανιώνιο.

Aφου εχετε Παπαζογλου ρε. :stuck_out_tongue:

YΓ.: Ο Αμπουμπακαρης παει δανεικος για να αδειασει θεση ξενου για τον καινουριο ή θα σουταρετε αλλον;;;

Ο ζαγορακης ετοιμαζεται να επιστρεψει?

Eκτάκτως συνεδριάζει στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με πρωτοβουλία του Ζήση Βρύζα.Κύριο, αν όχι αποκλειστικό, θέμα της συνεδρίασης, η επάνοδος του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία.

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=116976

Πολύ κουλό ακούγεται…

Έκτακτο Δ.Σ. για την επιστροφή “Ζαγόρ”

Ραγδαίες εξελίξεις μπορεί να φέρει στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έχει συγκαλέσει για το απόγευμα (5 μ.μ.) της Πέμπτης (17/12) ο Ζήσης Βρύζας. Και αυτό γιατί μπορεί να σημάνει την επάνοδο του Θόδωρου Ζαγοράκη σε ρόλο προέδρου. Όπως σας είχε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες το sportonio.gr, ο «Τέο» είναι πλέον «ψημένος» να επιστρέψει στο προσκήνιο. Να βγει μπροστά και να συνεχίσει το έργο που μαζί με τον Βρύζα και τους υπόλοιπους συνεργάτες του είχε αρχίσει τον Ιούνιο του 2007.

Στο Δ.Σ. της Πέμπτης αναμένεται να οριστικοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Ζαγοράκη στη διοίκηση της ΠΑΕ. Πιθανόν αυτή να γίνει στις 8 με 9 Γενάρη όταν ανανεωθεί η θητεία της διοίκησης Πρωτοδικείου. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αποκλείσει να συμβεί και άμεσα.

http://www.sportonio.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1804:έκτακτο-δσ-με-θέμα-την-επιστρο�%

Οι εξελίξεις, όμως, δείχνουν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά του Βρύζα στον Ζαγοράκη και η έμμεση πρόσκλησή του για επιστροφή του τελευταίου στη διοίκηση. Η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του πρώην αρχηγού της Εθνικής άρχισε και είναι θέμα ημερών η επανεμφάνισή του στο προσκήνιο.

http://www.sportime.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001&nodeId=70&articleId=18813

Μπορει να παιζει οντως επιστροφη…

Ξενερώνω μόνο που το σκέφτομαι.

Γιατί σε ξενερώνει? Εγώ απλώς το θεωρώ εγωιστικό.

Δεν γουστάρω κάποιος να μπαινοβγαίνει από τη θέση του προέδρου του ΠΑΟΚ όποτε θέλει και αναλόγως με την κυκλοθυμία του ακόμα και αν είναι ο Ζαγοράκης. Βέβαια ακόμα δεν έχει πει τους λόγους για τους οποίους έφυγε. Αν υπάρχει σημαντικός λόγος (υγείας π.χ.) και τον ανακοινώσει τότε πάσο.

Όντως, όπως τα λέει ο κράμπσοντι είναι.
Δεν γίνεται να ανεβοκατεβαίνεις στην προεδρία όποτε σου καπνίσει, κι ας είσαι Ζαγοράκης που σε “λατρεύουν” σχεδόν όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Εκτός κι αν είναι θέμα υγείας, στο οποίο συμφωνώ κι εγώ πως είναι δικαιολογημένος αν ισχύει.

εγω παντως θα προτιμουσα να επιστρεψει στο δοιηκιτικο σχημα,αλλα οχι σαν προεδρος…οπως προειπαν οι αλλοι δε γινεται να αλλαζουμε συνεχεια προεδους…και φυσικα να μας πει και τους λογους για τους οποιους αποχωρησε εξαρχης

προτιμω τον Βρυζα…δεν μου αρεσαν προσωπικα οι αμφιβολιες που ειχε ο Ζαγορ σε καθε δυσκολια που ερχοταν στο πρσκηνιο…και πριν παρετηθει το ξαναηθελε αρκετες φορες αν θυμαστε δηλωσεις…να γυρισει πισω.οχι σαν προεδρος…

Απο οτι φαινεται ειναι οριστικο οτι ο ζαγορακης επιστρεφει απο τον γεναρη…Ισως παει διδυμο βρυζα-ζαγορακη,κατι σαν προεδρος-αντιπροεδρος.

14-7 λεει χαναν στο tie break…omg

Πάμε γερά για το διπλό! Χωρίς έμπειρο center for και πάλι!

Παπάζογλου μορφονιέ βάλε τα δυνατά σου, πιστέυω σε σένα! :p:D:p

Ευτυχώς το δείχνει ο SKAI.

M.

Φυσικά στηρίζουμε τη διοίκηση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει λάθη. Αυτός ο δανεισμός Μουν από την αρχή “φώναζε” ότι είναι μαλακία αλλά… Και δεν χρειαζόμαστε 3 δεξιά μπακ και αναγκαζόμαστε να διώξουμε ξένο για να αδειάσει θέση για τον Κριστιάνο. Ο Αμπουμπακάρι δεν πήρε ευκαιρίες (είναι αλήθεια ότι είχε και τον τραυματισμό). Ο Μπιζέρα δεν περίμενα να την κάνει. Μάλλον προορίζουν τον Σαβίνι για 4ο σέντερ μπακ εκτός από 2ο αριστερό. Να δούμε τί θα γίνει με επιθετικό αλλά ότι και να γίνει για τα επόμενα παιχνίδια έχουμε μόνο τον Παπάζογλου.