Π.α.ο.κ

Κινησεις γινονται για την αποκτηση του Voronin…για να δουμε.

:? ποιανου?? του γνωστου?? με τι λεφτα παιδακι μου?

του γνωστου…αυτος θελει 1,2 μυρια…και προσπαθουν να τον παζαρεψουν…

Όχι σε Ρεκόμπα

Ο Αλβάρο Ρεκόμπα προτάθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου, απάντησε σε αυτόν και τον εκπρόσωπο του ότι εκ των πραγμάτων είναι αδύνατον να τον αποκτήσει γιατί διαθέτει στο ρόστερ της, πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Οι διοικούντες εξήγησαν ότι αναγνωρίζουν το μεγάλο του όνομα, την ποδοσφαιρική του ποιότητα, αλλά και ότι είχε αποθεωθεί από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά η συγκυρία είναι τέτοια που μία πιθανή απόκτηση του Ουρουγουανού μέσου, δεν ήταν στα πλάνα των ανθρώπων του συλλόγου.

δηλαδη σαν δανεικο θα τον παρετε απο τη λιβερπουλ. νομισα εχει ανανεωσει το δανεισμο του στη χερτα…

οχι δανεικο…απλα δεν θα συνεχισει με λιβερπουλ…απο την Χερτα τελειωσε.

αυτο για βορονιν που το ακουσατε?

www.paokmania.gr

αρχικη πηγη απο sportnet…

ο Ζαγόρας πάντως χτες έλεγε ότι Αρης και ΠΑΟΚ παλεύουν για τον Τζιμπούρ
πιο αληθοφανές μου φαίνεται από του Βορονίν

0-2 και σημαντικη νικη.σε ενα μετριο παιχνιδι…

Φουλ για να καπαρωσει την τριτη θεση ο παοκ…

Με τα λεφτά του ΠΑΟΚ

Ηταν τόσο ευχαριστημένος ο Μάκης Ψωμιάδης για την απόκτηση του Εμπι Σμολάρεκ που αποκάλυψε και το μυστικό της απόκτησής του. «Να 'ναι καλά ο ΠΑΟΚ», έλεγε χθες σε ένα φίλο του. «Τους πήρα 200 χιλιάρικα για τα εισιτήρια του ματς της Κυριακής και με άλλα εκατό ο Σταύρος έφερε τον παικταρά σε ένα βράδυ.

Και τους είπα κιόλας στον ΠΑΟΚ ότι άμα θέλουν να 'ρθουν να δουν το ματς με τον Ολυμπιακό και να βοηθήσουν την Καβάλα μπορούμε να τα βρούμε και να τους δώσω κι άλλα τόσα»! Και να φανταστεί κανείς ότι τον Σμολάρεκ τον ήθελε κι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, με τα λεφτά του οποίου τον πήρε ο «Big Mac»…

:lol::lol: Βig Mac λεω και κλαιω…

Να δούμε τώρα που διώχνουνε Μπιζέρα και τραυματίστηκαν Τσιρίλο,Σαβίνι. Άσε που γενικά δεν μου αρέσει καθόλου ο Ιταλός.

Σωστός ο Big Mac. :slight_smile: Πάντως όχι ότι ήθελε τώρα ο ΠΑΟΚ τον Σμόλαρεκ…

μα δεν λεει οτι τον θελατε. οτι με τα χρηματα που δωσατε τον πηρε λεει. ο βαζελος τον ηθελε αλλα αργησε πολυ.

Και να φανταστεί κανείς ότι τον Σμολάρεκ τον ήθελε κι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, με τα λεφτά του οποίου τον πήρε ο «Big Mac»…

Σε αυτό αναφερόμουνα

ρε σεις ο καυπιδης που τον ειχατε δωσει και δανεικο στην κερκυραρα παιζει τωρα στην ομονοια κυπρου ή ειναι αλλος??? :-s

Ο Καρυπίδης πήγε στην Χαρτς (με πώληση) και μετά στην Κύπρο.

τι λεει το εξωφυλο της γατας για σαλπι:lol::lol:

http://www.fcpaok.gr//index.php?option=com_content&task=view&id=2203

#-o#-o

Σπέρνει η γάτα :lol::lol::lol:

η καφετερια που ειναι?? παραλια?? :smiley:

Μπα Ναυαρίνου θα’ ναι, κάνα λολ ξέρω γω.