Αν ειναι να το παιξεις εξυπνος, καντο σωστα. Ειμαι 18, δεν ειμαι ανηλικος οποτε μαμαδες και τα λοιπα δεν στεκουν. Τωρα για το επομενο ποστ σου μπορω να μαντεψω οτι θα γραψεις κατι σχετικο με την προσφατη ενηλικιωση μου.
Για ξηγα λιγο τι σημαινει sig feeder γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα καλα. Αν καταλαβα σωστα τοτε σου απανταω οτι δεν εισαι ο μονος που ακουει Dissection
Βασικα δεν ειπα εγω για καδρονια και ξυλο, ο παπαρδελας το ειπε. Εγω ειπα οτι θα ηταν καλη ευκαιρια για εκδικηση που καθε χρονο γινονται ενεδρες στον πειραια μετα απο καθε αγωνα μας στην κρητη.
κοιτα δεν με ενδιαφερει η αντιπαραθεση για επεισοδια και τετοια…πειτε οτι θελετε…αλλα δεν ειναι λιγο μαλακια να σχολιαζεις ετσι την φωτο του αλλου εδω δημοσια???ειδικα οταν ο αλλος ειναι πιτσιρικας???
νομιζω οτι οι mods θα πρεπει να προστατευετε καποια μελη ειδικα μικρης ηλικιας και να σβησετε τη φωτο και το σχολιο…
δεν ειπα οτι εγω θα κατεβαινα με καδρονι και μαχαιρι…φυσικα και θα το κανα αν μπορουσα…και στ αρχιδγια μου το νετ. και νταξει η φωτο δεν με πειραζει…σαφως τελειωνω εκεινη την ωρα καπου κατω απτο σεντονι.