Και το λενε οι δυο που λενε τον Ολυμπιακο gayρο.
Ηρεμα ειπαμε.Ολοι σας.Και παπαρδελα σου ευχομαι να μην πεσεις ποτε
σε τσακωμο με καδρονια.
Και το λενε οι δυο που λενε τον Ολυμπιακο gayρο.
Ηρεμα ειπαμε.Ολοι σας.Και παπαρδελα σου ευχομαι να μην πεσεις ποτε
σε τσακωμο με καδρονια.
ας μην πηγαινε να παρει παικτη gay…η napoli για αυτο τον εδιωξε…η εστω παικτη που φωτογραφιζεται σε gay περιοδικα…
Τον πηδηξες και ξερεις οτι ειναι gay ? Και στην τελικη και gay να ειναι εσυ τι ζορι τραβας ?
Και ο Ljungberg ειχε κανει αναλογη φωτογραφιση.Θα σε χαλαγε ?
Το λεγατε και πριν παρουμε τον Ντατολο παντως.
Εγώ δεν πόσταρα photo κάποιου εδώ μέσα με σκοπό να τον κοροιδέψω. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο μικροπρεπή. Το πως αναφέρομαι σε μια ομάδα περιπαικτικά είναι τελείως άσχετο και το κάνει όλος ο κόσμος. Αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά κρίμα. Βαριέμαι να στην εξηγήσω.
Aν δεν τραβάς ζόρι εσύ με τους gay τότε γιατί τραβάς με το gayρος; :-k:-k:-k
εγω δεν εχω κανενα ζορι…εσενα σε χαλαει που λεω τον ολυμπιακο gayro…
και ενταξει δεν εχω ορεξη να κανω αντιπαραθεση για μαλακιες…
δεν μπορω ομως να καταλαβω γινεται καποιος να ειναι κομπλεξικος οταν λεει τον ολυμπιακο gayro ενω εδω μεσα το μπαοκ ειναι η ποιο χρησιμοποιημενη λεξη…
Κομπλεξισμος δειχνουν και τα 2.Οπως και το βουλγαροι.
Δεν εχω κανενα προβλημα φιλος.Εσεις το εχετε μαζι μας.
Και το μπαοκ το ιδιο ειναι.Μην λεμε τα αυτονοητα.
Και για να το παμε στο χαλαρο οπως το θελετε και καλα,δεν σας χαλαει που σας παιρνει gay τοσα χρονια ε ?
Edit : starstuck κανουμε και εντιτ για να βγουμε μαγκες ? Το ‘τον εδιωξε η Ναπολι γιατι ειναι gay’ ρε μαν
εμενα δεν μου κανει για δεν εχω προβλημα.
Bάζω στοίχημα ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε τί διαφορά έχει ένα μύδι από ένα αρχίδι…
Άλλα δείχνεις…
Ναι.Ειμαι αλβανος και δεν ξερω ελληνικα.Παρακατω.
Δειξε μου λιγο σε παρακαλω που εδειξα οτι εχω προβλημα με τον Παοκ και
τους οπαδους του.
deathster να σου πω κατι…εγω εχω συμβιβαστει με το ενδεχομενο οτι θα παρω ελαχιστες χαρες απ την ομαδα μου…και ΠΑΟΚ δεν εγινα απ τους τιτλους, αλλα απ τον λαο και την ατμοσφαιρα της τουμπας…αλλιως θα μπορουσα να γινω αρης που την εποχη που διαλεγα ομαδα μεσουρανουσε ο γκαλης ο γιαννακης κ.τ.λ…
και εφοσων στη σημερινη εποχη παιζει ρολο μονο το χρημα,λογικο ειναι να μας παιρνεται απο την στιγμη που εχετε προεδρο τον κοκκαλη ενω ο ΠΑΟΚ δεν εχει μια…
οπως φετος θα το παρει ο βαζελος που μπηκαν μεσα 4 κοκκαληδες…
αν ξαφνικα ερθει προεδρος στον ΠΑΟΚ ο bill gates θα σας παρουμε και μεις…
Ουτε εγω εγινα Ολυμπιακος το 97.
Αλλο λεω.Γιατι συνεχιζετε τους χαρακτηρισμους ενω σας ενοχλουν ?
ενταξει αν ειναι να στεναχωριεσαι ειναι gavros…
Ο αλλος χτες γραφει η ντροπη του ανθρωπινου ειδους και εσυ μου λες οτι στεναχωριεμαι…
Δεν μπορεις να πεις σκετο γαυρος,βαζελος,αεκτσης/αεκτζης.
Γαμησε το.Δεν κανουμε χωριο.
Ο ίδιος την έχει ποστάρει στο φόρουμ εξυπνούλη.
Ο starstruck μια χαρά πάει από μυαλό. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για σένα. Άλλο να την ποστάρει κάποιος τη φώτο του και άλλο κάποιος άλλος για να τον κοροιδέψει και καλά. Την μικρότητά σου την έδειξες μια χαρά.
:oops:
Το ξέρω ότι δεν ντρέπεσαι.
:lol:
:lol::lol: