Π.α.ο.κ

Με έχει κάνει μπλοκ. :frowning:

Έχει απίστευτο “χιούμορ” ο τύπος. Πρέπει να τρώει πολύ σφαλιάρα από τους φίλους του. Εάν έχει…

Δεν έχω, είμαι blackmetaller.
Τράβα ψόφα τώρα κ μην ξανασχοληθείς με την πάρτη μου παπαράκο.

κρισπ θα δούμε αν γίνεται να σε μπανάρουμε από τα αθλητικά. έτσι κ αλλιώς, έβρισες όποιον μη-γαυρο υπάρχει. το έργο σου ολοκληρώθηκε.

διαφορετικά ίσως χρειαστεί να σε μπανάρουμε γενικώς. να βλέπεις κ τους φίλους σου περισσότερο.

επιμένω - γιατι ξέρω τι θα λέμε πάλι - πως δεν θέλω να φύγεις από το φόρουμ. στο φόρουμ θέλω οποιονδήποτε ξοδεύει τον περισσότερο ελεύθερό του χρόνο για να συντηρεί την κίνηση. απλά το έχουμε λίγο παρακάνει με τις χοντράδες στα αθλητικά, ε.

Όταν σε ένα τόπικ με 4,000 ποστ, καταλήγουν οι χρήστες που έχουν κάνει το 25% των ποστ να προσβάλουν ο ένας τον άλλον, να πυροδοτούν το κλίμα για βλακείες, να ανταλάσσουν χαρακτηρισμούς και να αφήνουν υπόνοιες για μανάδες, τότε τι πρέπει να γίνει;

:lock: Lock μέχρι νεωτέρας και με βάση την απόφαση των mods θα αποφασιστεί τι και πως από εδώ και πέρα. Αφήστε τον χουλιγκανισμό και το φανατισμό έξω από αυτό το φόρουμ παιδιά.

Mπα το ξεκλειδώσατε; Γιατί μωρέ; Εγώ πάντως σας απαλλάσω από τον εαυτό μου. Δεν θα χρειάζετε τώρα να παραποιείτε και τα post μου όπως σας συμφέρει…

απευθιας κοκκινη και μια αγωνιστικη μου φενεται δυσκολο…
μαλλον δεν γλιτώνει τις δυο…:?

αν και παντα ειμαι υπερ να παιζουν ολοι…
ντερπμι με παιχτες να λειπουν μου την δινει…

φιλε μου,φιλικα παντα,δε ξερω απο που σου βγηκε αυτη η σκεψη,αλλα μπορω να σου δωσω απειρα παραδειγματα οπου εφυγαν με απευθειας κοκκινη παικτες και τιμωρηθηκαν μια αγωνιστικη(που ουτως η αλλως το επιβαλει ο κανονισμος)

και εγω μπορω να σου δειξω μερικα παραδειγματα που κοκκινες πηραν παραπανω απο μια…
μετραει και τι φανελα φορας…

και παλι…
εκανε κατι σκοπιμα…οταν παιρνεις κοκκινη χωρις να ειναι σε φαση μεσα δεν ειναι παραπανω απο μια αγωνιστικη…?? οκ τοτε…8)

αν και στο ελλαντα ειναι σιγουρο πως αυτα δεν μετρανε…αναλογα τι χρωμα φανελα εχεις…[-X
και ξαναλεω…:εγω θελω να παιξει ο ανθρωπος… ετσι ειναι τα καλα ματς… πρεπει να παιζουν ολοι…
δεν μπορω να βλεπω ομαδες χωρις τους καλους παιχτες…ειδικα ελλαδα… 1-2 εχει η καθε ομαδα… αμα ειναι να λειπουν και αυτοι εχε γεια…

και δεν ειμαι εναντιον του παοκ…
μια κουβεντα ειπα…:?

καλά λέει ο paoktsis.η κόκκινη κάρτα τιμωρείται με μία αγωνιστική.αν είναι αρχηγός αυτός που θα φάει την κόκκινη διπλασιάζεται η ποινή.επίσης η κόκκινη τιμωρείται με παραπάνω απο 2 αγωνιστικές αν έχει σχέση με βιαιοπραγία κατά παίκτη-συμπαίκτη-διαιτητών.και πολλά άλλα…

και βεβαια δεν εισαι εναντιον του παοκ,για αυτο εγραψα οτι στο λεω φιλικα στο πρωτο ποστ μου,δεν ηθελα να σε αποπαρω…

το σπρωξιμο δεν ηταν εκτος φασης,το σπρωξιμο ηταν εντος της φασης της σκαριας που εριξε στη μαπα του βιερινια ο μπαστια…δεν ηταν δηλαδη στην αλλη ακρη του γηπεδου σε ακυρο χρονο και του την εριξε…φυσικα και η φανελα μετραει,ουτως η αλλως οι κομπλεξικοι παοκτσιδες αυτο προσπαθουμε να εξηγησουμε,αλλα τι περιμενεις απο δαυτους

@original

οπως τα λες ειναι

ναι ρε παιδια αυτο λεω…:!:

το οταν απωθεις τον αλλον τι ειναι??
ειναι σε μαρκαρισμα?
σαν τι πιανετε? αυτο ρωταω??

εξαρτάται τί ακριβώς έχει γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος

-αν έχει γράψει “απλή απώθηση” θα φάει 1 αγωνιστική

-αν εχει γράψει “απώθησε βίαια” μου φαίνεται ειναι 2 αγωνιστικές

οκ… οποτε τι το ψαχνουμε…
ας ελπισουμε να εγραψε “απλή απώθηση”
αντε μπας και δουμε μπαλα…αν προηγηθεί κανενας παοκ βλεπω οπαδους να μπαινουν μεσα…:lol::lol:

ο διαιτητης εγραψε βιαιη απωθηση,αλλα το θεμα δεν ειναι εκει ρε παιδια…το θεμα ειναι οτι ο δικαστης μπορει να δει απτην τηλεοπτικη καλυψη την φαση και να βγαλει δικο του συμπερασμα…δηλαδη αν ο διαιτητης εγραφε οτι εβαλε δαχτυλακι στον μπαστια,θα τον τιμωρουσε με 5 αγωνιστικες επειδη το εγραψε στο φυλο αγωνα?μα για ονομα του θεου

εσυ λες το σωστο…
εγω λεω τι θα γινει…
εχουμε δει κωλοχερα, ιπταμενα καθισματα, τακλιν στο λαιμο, κεφαλοκλειδωματα και πολλα αλλα που δεν τιμωρηθηκαν σωστα…
και αυτου ο δικαστης δεν πολυειδε το βιντεο…
και ξαναλεω, δεν ειμαι εναντιον του παοκ…

Κατά τη δική μου γνώμη επίσης, η τιμωρία ήταν για μία αγωνιστική.
Τώρα αν τις κάνουν 2 και είναι ευθύνη του διαιτητή, του παρατηρητή ή του αθλητικού δικαστή, δε με αφορά και φυσικά δε με βρίσκει σύμφωνο, αλλά τι να κάνουμε, δυστυχώς συμβαίνουν αυτά και τι να κάνουμε, θα αναγκαστούμε να το δεχτούμε.
Αυτά τα γράφω με αφορμή και τα όσα γράφτηκαν παραπάνω, οι ακρότητες δεν οδηγούν πουθενά.

το ξαναλεω και σταματαω…
θελω να ληξει 4-4 γινεται…??

α) το σπρώξιμο ήταν εκτός φάσης 100%. Αυτό παιδιά καλώς ή κακώς δε δέχεται αμφισβήτηση αφού ο διαιτητής και έχει σφυρίξει αλλά και η μπάλα πλέον δεν παίζεται ανάμεσα στον Βιερίνια και τον Μπιαστιά.

β) μπορείτε να μου περιγράψετε μία “βίαιη απώθηση”; Προσοχή. Απώθηση κι όχι μπουνιά, κουτουλιά, κλωτσιά. Απλά απώθηση. Δηλαδή η “βίαιη απώθηση” πόση διαφορά έχει από αυτό που έκανε ο Βιερίνια και που ο Κάκος ονόμαστε “βίαιη απώθηση”; Δηλαδή ο Βιερίνια έπρεπε να πάρει ένα αυτοκίνητο και να χτυπήσει τον άλλον για να θεωρηθεί “βίαιο”;