Π.α.ο.κ

ε τι, το παλικαρι εχει παραπανω απο 2 ομαδες,ουτως ωστε οταν την τρωει η μια να χαιρεται με την αλλη

οσο για το bold,οχι μονο δε θα τρωγαμε 4 με κανονικο αγωνιστικο χωρο,αλλα ακομα και στον ιδιο να ξαναγινοταν το ματς δε θα τρωγαμε 4…απλα θα χαναμε

H 4αρα ειχε 100 αποδοση εχουμε και ενα προβλημα ρευστοτητας οσο να ναι

Με τον ΠΑΟ θα παίξουμε δηλαδή αν είμαστε ελάχιστα σοβαροί στη Τούμπα;

:lol3: :lol3: Πόσο πιο loser και μικροί! :lol3:

καποιος μπηκε μοοοολις τωρα κατω απτο σεντονι.

Δικαιολογημένα μπήκες κάτω από το σεντόνι. Τον βλέπεις τον ταύρο;

[SPOILER]

[/SPOILER]

οχι οχι…γυναικια μορφη μπηκε κατω απτο σεντονι μου…κατι πεταξα στο ματι της και εφυγε…δεν ξερω.!

Καλά κι εσύ τη μάνα μου βρήκες; Εντάξει, φαντάζομαι έχεις τυφλωθεί από τη μαλακία, αλλά γριά γυναίκα τι σου έφταιξε;

Πάντως για μοντ προκαλεί

οι ανθρωποι που ακουν ροκ-μεταλ και γενικα ωραιες μουσικες και ασχολουντε με καλυτερα πραγματα απο το ποιος χωρισε και πως, ειναι διαφορετικοι…

[SIZE=“5”]ΣΚ*%Α[/SIZE]

ΜΑΓΕΙΑ

[-X

Βέβαια. Αν είσαι mod απαγορεύεται να πειράζεις αυτούς που υποβιβάζουν τη σημασία της ήττας τους από την αγαπημένη σου ομάδα! Επίσης, δεν πρέπει να απαντάς όταν σου βρίζουν τη μάνα, αλλά να το δέχεσαι στωικά. Αυτό εννοείς;

Το ποστ το χα γράψει πριν ανφερθεί κάποια μαμά, αλλά και πάλι εσύ είχες ποστάρει/προκαλέσει πριν από αυτό…

Ασχολούμαι με την μπάλα πολύ αλλά έχω επιλέξει να μην συμμετέχω στα αθλητικά γιατί τα περί ομάδων ανεβάζουν πάρα πολύ τους τόνους και ενδεχομένως να είχα φάει μπαν από την πρώτη βδομάδα.

Μου τη δίνει πάρα πολύ που δίαφοροι ποστάρουν διαρκώς σε θρεντ αντίπαλων ομάδων και πόσο μάλλον μου τι σπάνε ποστ στα θρεντ αυτά, του τύπου: ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΣΑΤΕ

Τράβα στο θρεντ σου και γράψε εκεί ότι θές

Το θεωρώ λαθος ρε παίδι μου πως το λένε

(δεν είμαι ουτε παοκ, ούτε πασ)

Αν είχα ακολουθήσει άλλη τάκτικη και αν ήμουν παόκη θα σε είχα γαμοσταυρίσει και φυσικά, ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, θα χα πάρει πόντο

Φυσικά και θα έτρωγές πόντο.

Δες ξανά τα ποστς:

Εγώ μία φορά πόσταρα γέλια κι αυτά απαντώντας σε χρήστες που: α) έλεγαν “πούστη” τον Αναστό, β) έριχναν το φταίξιμο στο … χόρτο.

Μετά από αυτό: ο Κάρβου είναι γραφικός (δήλωση Axel), ο karvou την τρώει (δήλωση Paoktsi) και η μάνα μου μπήκε κάτω από το σεντόνι του Papardela (πραγματικά αηδία ρε Papardela. Όσο μικρός κι αν είσαι σου αξίζει κάτι πιο όμορφο και στην ηλικία σου!)

Είσαι τόσο σίγουρος πως ΕΓΩ προκάλεσα ή κάποιοι είναι όντως… ΜΠΑΟΥΓΚ και ψάχνουν δικαιολογίες που χάσανε με [SIZE=“7”]4-0[/SIZE]; :lol3:

μια φορα ποσταρες γελιο

:lol3: και σαβουρογάμης και δεν ξέρει να διαβάζει ελληνικά! :lol3:

Μετά από αυτό:

Aλλά δεν πειράζει:

[SIZE=“7”]4-0[/SIZE]

ειδες?το παραληρημα σου δεν εχει τελειωμο αφου για ακομα μια φορα παραποιεις τα λεγομενα μου.Ευγε!

ΠΕΙΝΟΥΣΕ Η ΠΑΟΚΑΡΑ

ναι επεσε πεινα στις ομαδες της θεσσαλονικης…βεβαια εσυ εισαι χορτατος ακομα…γενικα τρως καλα φετος.

ειδικα οταν φιλοξενησαμε τον βακιλο για γευμα στο σπιτι μας εφυγε πολυ χορτατος…

συμβουλη για καρβου:προτεινω η επομενη ομαδα που θα κερδισει τον παοκ,να ειναι η τριτη η οποια θα υποστηριζεις μετα απο πασ και ολυμπιακο…ετσι για να βγαζεις περισσοτερη χολη

Aυτό επιτρέπεται.

Αυτό απαγορεύεται.

Οι λόγοι νομίζω είναι προφανείς. Συνεχίστε με το ξεκατίνιασμα στα Αθλητικά όπως μόνο εσείς ξέρετε (δεν εννοώ τον ΠΑΟΚ αλλά γενικά). Εμείς θα σβήνουμε κατά βούληση. Και όχι μόνο ;Ρ

Καταρχήν, σπίτι το λες αυτό?