Π.α.ο.κ

μα και οι μοντ συμμετέχουν στο ξεκατίνιασμα

Απλά κατά τη βούληση σου (μάνε) δεν θα διαγράψεις πότε ποστ του κάθε κάρβου

Αν σας νικήσει και ο Ολυμπιακός Άνδρου, [SIZE=“7”]4-0[/SIZE], καλύτερα μην κάνετε ξανά log in! Θα σας τρελάνω στην καζούρα!!! :lol3:

@βακιλε

ενταξει ρε,την βιλλα,εξαλου η τουμπα για τον καθενα εχει ξεχωριστη σημασια,ακομα και για σενα:wink:

Ο καρβού είναι στα πατώματα. χαχαχαχαχ

ξερουμε.

προσβλητικο ποστ. το διεγραψα ομως.

Ο ρόλος του mod δεν είναι ούτε να προκαλεί, ούτε να απαντάει στις προκλήσεις και τα μπινελίκια, αλλά να μην επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές.
Του καλού mod τουλάχιστον.

on topic:
Φυσικά και έπαιξε ρόλο ο βάλτος αλλά δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το διασυρμό του ΠΑΟΚ.
Σπρώξτε τους στη Β’ τώρα… Η ομάδα ασανσέρ πρέπει να εκπληρώσει το ρόλο της. :lol3:
Συγχαρητήρια για τη νίκη πάντως!

α) εγώ δεν είμαι καλός mod

β) Πώς θα μας σπρώξετε στη Β’ Εθνική; Θα χάσετε από όλους όσους κυνηγούν την παραμονή;:lol: Πάντως, αν το σκεφτείς, ευτυχώς που είμαστε ομάδα ασανσέρ. Εκεί ψηλά που είστε στη βαθμολογία, πως αλλιώς θα σας την σερβίραμε σήμερα την [SIZE=“7”]4άρα[/SIZE]; :lol3:

Δε θελω να βγαλω αχτι αλλα…

ΕΤΣΙ ΡΕ!!!ΕΤΣΙ!!4 ΡΕ!!!ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ!!!

ηταν και που δεν ηθελα να βγαλω αχτι :slight_smile:

Οταν αυτο γινεται απο τον παοκ ειναι εξισου αστειο;;;

το ποσες φορες το εχει κανει ο παοκ με 3-4 σουτ να παιρνει ματς…
ενα σουτ σωστο, αυτο που ειναι στο στοχο και νικη…
και καλα κανει βεβαια… για να μην λεμε και οτι ναναι…

ναι,ο παοκ στα 3-4 σουτ βαζει κανα γκολ,ομως δε συνηθιζει να βαζει στα 3 σουτ 4 γκολ…

Η απαγόρευση της αστυνομίας εξόργισε τους 400 περίπου φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που όταν συνειδητοποίησαν ότι δεν πρόκειται να μπουν στο γήπεδο, έσπασαν τον κλοιό της αστυνομίας και κατευθύνθηκαν προς τα παλιά ΚΤΕΛ της οδού Ζωσιμαδών, όπου επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο με τα ΜΑΤ. Εκείνη την ώρα περνούσε από εκεί αστικό με 8 επιβάτες, το οποίο δέχτηκε επίθεση, του έσπασαν τα τζάμια, ενώ τραυματίστηκε ελαφριά μια κυρία.

Στη συνέχεια οι ταραξίες δέχτηκαν δακρυγόνα και αναγκάστηκαν να διαφύγουν προς τον μώλο μέσω των οδών Τσιριγώτη και Ανεξαρτησίας, όπου σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε βιτρίνες και ένα τουλάχιστον ΙΧ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σαφής απολογισμός των υλικών ζημιών που προκλήθηκαν στην πόλη και οι οποίες ήταν αναμενόμενες.

Και βασικά από ότι έμαθα από πάνω, είναι περισσότερες οι ζημιές που έκαναν αυτοί οι ΜΠΑΟΓΚτζήδες. Υποθέτω κατά της “χούντας” της αστυνομίας έγιναν όλα ε; Πολιτική κίνηση καθαρά. Και κατά της χούντας ήταν οι απειλές που έστελναν στους φίλους του ΠΑΣ όταν έβγαιναν από το γήπεδο, πως θα επιστρέψουν σε λίγες αγωνιστικές με χιλιάδες κόσμου. Είναι που στο πρώτο ματς μας εκτίμησαν σαν οπαδούς επειδή καταθέσαμε στεφάνι. Το στεφάνι μας τους άρεσε. Η πίτσα [SIZE=“7”]4[/SIZE] τυριά που τους κεράσαμε τους χάλασε.

Πάμε όλοι μαζί:
Παοκ σ’αγαπώ Παοκ εισαι ενας, δύο απ’τον Ντιμπαλά δεν έφαγε κανένας!

Karvou εισαι χειροτερος και απο τον κρισπ!
Σου θυμιζω οτι για το μπαογκ ριχνετε ποντους οκ gayρε

ποιος σου είπε αυτή τη μαλακία; Για “βούλγαροι”, το “gayροι” και το “σκουλήκια” ρίχνουμε. Και μάλιστα το “gayroi” μόνο όταν είναι επαναλαμβανόμενο και γενικόλογο με προφανή σκοπό να προκαλέσει. Για αυτό γκρινιάζουν κάμποσοι γιατί θέλουν και το ΜΠΑΟΓΚ να το τιμωρούμε. Εγώ δεν ενημερώθηκα για καμία αλλαγή. Πέρα από το ότι για τη μερίδα των βλαμμένων οπαδών του ΠΑΟΚ (που όλες οι ομάδες έχουν τέτοιους προφανώς), μπορούμε να τους λέμε ΜΠΑΟΓΚτζήδες και συμφωνούν πολλοί γνωστοί μου ΠΑΟΚτζήδες για αυτό το θέμα… :roll: Ε και πως να το κάνουμε. Αυτή η μερίδα που λέω στο quote μου, είναι μπετόβλακες…

Εντιτ: θα έσβηνα το “μαλακία” και θα έβαζα “βλακεία”, αλλά είδα πως με είπες gayρο και σπαταλάω το έντιτ μου λέγοντας στους mods να μη το σβήσουν, δεν έγινε και τίποτα. Σήμερα είναι μέρα χαράς! 8)

πόσο στόκος είσαι ρε Κάρβου;

Όταν είχα κάνει το τεστ με είχε βγάλει μπλε.

Χμ, karvou, όπως είχαμε συμφωνήσει και πριν το ματς Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, η τότε λογομαχία για την κόκκινη του Βιερίνια γινόταν κυρίως λόγω του επερχόμενου μεταξύ μας ματς. Τότε είχαμε γράψει κι εμείς κι εσύ και είχε φτιαχτεί κλίμα γενικά κι απ τους 2.
Από τότε που χάσατε όμως, (και δε χάσατε απλά, ξεφτιλιστήκατε στο Καραϊσκάκη), περίμενες στη γωνία να γίνει κάτι τέτοιο και να αρχίσεις τις προκλήσεις και τις μπηχτές.
Η απορία μου είναι η εξής:
Γιατί ασχολείσαι τόσο με την “μικρή” ομάδα μας με το “μικρό” λαό, κατά τα λεγόμενά σου, αντί να κοιτάξεις τα δικά σου χάλια που στο κάτω κάτω σε απέκλεισε ομάδα Β’ Εθνικής?
Μάλλον όταν η ομάδα μας είναι μπουρδέλο και ζοριζόμαστε κοιτάμε να γελάσουμε με το οποιοδήποτε κακό (πολύ κακό στην προκειμένη περίπτωση) παιχνίδι των άλλων ε?
Ασχολήσου εσύ με τη “μεγάλη” ομάδα σου κι άσε εμάς τους “μικρούς” να κάνουμε ότι μπορούμε, και θα σου 'ρθει από κει που δεν το περιμένεις.
Δεν είχες συνηθίσει να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και σου κακοφαίνεται, το καταλαβαίνω.

ωραία
τώρα πες ΜΕ πόσο πουστόγαυρος είσαι
σε ποσοστό το θέλω ε

XAX!Καρβου εισαι παλικαρι!
Αρνεισαι οτι θελεις να προκαλεσεις τα παοκια?!