Π.α.ο.κ

@ Αξελ
Την ίδια καζούρα θα είχατε φάει ακόμη κι αν δεν είχατε νικήσει τον Ολυμπιακό. Αυτά τα 2 είναι ανεξάρτητα. Όταν από τον Ντιμπαλά :!: τρως 2 γκολ και μερικοί βρίζουν τον Αναστόπουλο ή τον κακό αγωνιστικό χώρο ή προσπαθούν να μειώσουν την [SIZE=“7”]4άρα[/SIZE], ε τότε ρε παιδιά, πως να σας το κάνω πιο λιανά; Αυτοί μικραίνουν την ομάδα σας και δε βλέπω το λόγο γιατί 1) να μην υπερασπίσω τη τιμή της νίκης της ομάδας που υποστηρίζω, 2) τους πειράξω αφού νομίζουν πως ο υπόλοιπος ποδοσφαιρικός κόσμος είναι γκαβός. Καλά για όσους τσιτώνουν τόσο πολύ που έχασε ο ΠΑΟΚ με [SIZE=“7”]4άρα[/SIZE] και με χαρακτηρίζουν, τότε απλά χαίρομαι να τους τσιτώνω ακόμη περισσότερο.

Δυστυχώς δεν περιμένω να καταλάβεις. Ειδικά όταν αρνείσαι να καταλάβεις άλλα πολύ πιο απλά πράγματα. Όπως το ότι είμαι οπαδός του ΠΑΣ.

ναι ετσι ειναι…
αλλα δεν μπορεις να την πεις στην ομαδα των ιωαννινων καθως ειναι ποιο κατω απο σενα…
και επισης αμα εκανε ο παοκ τοσο τελειες επιθεσεις με μονο 3 ατομα θα λεγαμε ολοι για δουλεμενη ομαδα…
τωρα για τους αντιπαλους μονο κατι κολοφαρδοι, και μονο 4 σουτ και γηπεδο χωραφι ακουω…:wink:

Αυτο δεν ειναι προσβλητικο ??
Αυτο δεν επιφερει ποντο ??

Τα ιδια ατομα που ειναι παοκ, αν ηταν αθηναιοι θα ηταν ολυμπιακοι. simple.

Μας κάνεις πλακα ρε Night*sky τώρα? Θες να μου πεις πως αυτοί οι 400 που έσπασαν τα Γιάννενα επειδή δε μπήκαν στο γήπεδο, πρέπει να μου επιφέρει πόντο επειδή τους είπα “μπετόβλακες”;

Παιδιά, ας σοβαρευτούμε. Το ότι έχω κάτω από το όνομα μου τη λέξη “moderator” δε με κάνει αυτόματα ως το χρήστη που δε μπορεί να πει λέξη, γιατί αμέσως θα βρεθεί κάποιος, δίχως λόγο, να τον κατηγορήσει! 2,5 χρόνια mod, ΠΟΤΕ δεν έπεσε πόντος γιατί κάποιος έβρισε κάποιον που έκανε επεισόδια και γράφτηκε στις ειδήσεις!

wow!! εχω να μπω στο forum απο τοτε που ο chrisP ειχε 7000 posts! και τωρα ειναι στα 15000… ολοι περιμενατε την πρωτη γκελα του παοκ για να βγαλετε χολη

αυτα εινα…

Aρα αυτους που προκαλουν επεισοδεια (?) στο ονομα μιας ομαδας μπορουμε να τους χαρακτηριζουμε οπως θελουμε ?? Δεν θα υπαρξει κοσμος της ομαδας αυτης που θα παρεξηγηθει ??
Μπορω δηλαδη να χρησιμοποιω τις λεξεις ‘gayρος’, ‘βρωμοσκουλικο’, ‘τουρκος’ αρκει να εξηγω σε ποιους αναφερομαι ?? :slight_smile:
Καλο ακουγεται.:slight_smile:

Απάντησα ήδη. Βρωμοσκούλικο δε λες, gayros το λες μία φορά το πολύ και δίχως σκοπό να προσβάλλεις-προκαλέσεις αναίτια χρήστες του φόρουμ και για το “Τούρκος” χέστηκα. Αν μας έρθει από ΟΗΕ χαρτί, το διαγράφουμε. Αλήθεια, ποιους αποκαλούν “Τούρκους”;

Μαθήματα moderating βραδιάτικα θα κάνουμε όμως τώρα; Έτσι κι αλλιώς τα infractions έρχονται αφού έχουμε βεβαιωθεί πως οι χρήστες έχουν ενημερωθεί για το καθεστώς, οπότε δε σας συμφέρει να τα εξηγώ τώρα. :stuck_out_tongue:

Τους παοκτσηδες ρε.

οχι μονο…

Νταξει και τα αεκακια.:stuck_out_tongue:

Γαματο nickname και avatar.:wink:

αυτο που γινεται στα ραδια,ειδικα με τις γιαγιαδες δε περιγραφεται…
νομιζουν οι καημενες οτι θα κανουν το ιδιο κ αυτες :lol: :lol: :lol:

Mε γρια μιλας.

ναι…

:lol::lol::lol:

παοκ-ΑΡΗΣ 4-1

2 φασεις, 4 γκολ και κλαιτε για το γιαννενο που δεν επαιξε την υπερμπαλα.

Βασικα το ‘‘παοκ’’ ειναι αρχικα και γραφεται ΠΑΟΚ ενω το [SIZE=“4”]ΑΡΗΣ[/SIZE] ειναι απλα αρης.

ΠΑΟΚ - [SIZE=“1”]αρης[/SIZE] λοιπον.

Να ειμαστε σωστοι.

:lol::razz:

Απλά είχα την εντύπωση ότι είχες αναφέρει κάποτε πως είσαι Ολυμπιακός, και μετά Γιάννενα λόγω συναισθήματος τόπου κλπ.
Αν θυμάμαι λάθος σχώρα με, my bad.
Ε και το να μπαίνεις τη μια ως Ολυμπιακός και να μας κράζεις, και την άλλη ως Γιαννιώτης και να μας δουλέυεις ξέρω γω, ανάλογα με τα ματς, ε εντάξει είναι κάπως.
Δεν αμφισβητεί κανείς τη δίκαιη πρόκριση του ΠΑΣ, και καλά κάνουν και χαίρονται οι άνθρωποι.
Απλά το θέμα του γηπέδου κυρίως να ξέρεις πως δεν είναι απλή δικαιολογία, γιατί για όσους έχουν παίξει μπάλα είναι προφανές πως σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο επικρατεί το πάθος και η δύναμη, το οποίο το είχαν τα Γιάννενα σε μεγαλύτερο βαθμό, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο.
Και αφού και τα χαφ μας πετούσαν αετό σήμερα, προφανώς και δεν ήταν έκπληξη ο αποκλεισμός με βάση την σημερινή απόδοση των ομάδων.

Καληνυχτα και καληπιπα.

Δεν ήσουν τόσο χαρούμενος μιάμισι βδομάδα πριν.

Καλό είναι ο καθένας να διαλέγει την ομάδα του και αυτή να είναι μια.Έγινες Τρίκαλα;Τρίκαλα φορεβα.Έγινες Πας;Πας φορεβεαα.Αυτό δεν ισχύει δυστυχώς στην Ελλάδα όπου έχουμε την πλειοψηφία, ΠΑΟΚ Αρη Ηρα αν είσαι απο πάνω, ΠΑΟ ΑΕΚ,Εθνικό αν είσαι απο κάτω.
Το θέμα είναι να υποστηρίζεις τον τόπο σου (βλέπε Λάρισα,Γιάννενα) για να έχουμε και μεγαλύτερο ανταγωνισμό στον α(θ)λητισμό γενικά.
Αλλιώς θα έχουμε φαινόμενα π.χ. να βλέπει ο Karvou ΠΑΣ-ΟΣΦΠ και αν κερδίσει ο ΠΑΣ να μένει κατηγορία, αν κερδίσει ο γαύρος να μπαίνει πλέϊ οφ. Βάζει γκολ ο ΠΑΣ Γκοοοολλ ο Karvou, βάζει γκολ ο ΟΣΦΠ Γκοοολλ ο Karvou. :lol:

Και κάτι άλλο για το Μπαουγκ.Οκ ρε φίλε το gayros δεν μπορείς να το λες, αλλά αν όλοι οι Παοκτζιδες εδώ λένε οτι τους εκνευρίζει το Μπαουγκ γιατί να μπορείς να το λες;Δεν είμαι απο πάνω να ξέρω αλλά φαίνεται οτι τους νευριάζει…Α κάτι άλλο.Τα ουγκ ουγκ ουγκ πως και γιατί βγηκαν;Aπο περιέργεια.