ναι,τον αφησαν επιτηδες να περασει γιατι ηξεραν οτι η λομπα που θα κανει ο καραγκουνης εξω απτη περιοχη θα φτασει ακριβως στο γαμα της εστιας του χαλκια και θα μπει στα διχτυα…και φυσικα οι 3 φασεις απτο 70-80 που παρολιγο να σκοραρουμε ηταν για να θολοσουν τα νερα…οπως και η αψεγαδιαστη διαιτησια του κυρ-κακου εξυπηρετησε για τον ιδιο λογο
@παπαρδελα,ακουσα οτι βγαινουν την ιδια ωρα που βγαινουν και στο εκδοτηριο
Ναι. ότι ο πάοκ παίζει απίστευτα κουραστικό ποδόσφαιρο(1-0 Σάντος ολέ) και προσωπικά εύχομαι να κερδίσει ο Πάο με χατ τρικ Σισέ γιατί νισάφι πια με την αμπαλίαση και τις θεωρίες συνομωσίας.
Οχι δεν θα υπηρχε προβλημα, τις πηραν και στο καραισκακης.
Οταν στο πρωτο 15λεπτο κιτρινιζονται οι βιτολο-κοντρερας,
δυο σημαντικοτατοι παικτες για την αμυντικη λειτουργια της ομαδας,
δε χρειαζεται να τους στειλεις απο προηγουμενη αγωνιστικη
καλα ρε σε μια εφημεριδα εγραφε η το goal ηταν
η το spordayδεν θυμαμαι ακριβως
'δηλωσεις
του σαντος οτι
''του χρονου παμε για πρωταθλημα"
δηλ φετος το εχει ξεγραμενο??
τι loser προπονητης ειναι αυτος ρε??
καραγκιοζοπαιχτης ειναι
αυτα τα πραγματα δεν λεγονται
πρεπει να ειναι πολυ βλημα
δεν μπορω να καταλαβω
πως ανεχεται μια οποιαδηποτε ομαδα που ειναι 2η3η
να λεει ο προπονητης της τετοια
καραγκιοζιλικια εγω φιλε ειλικρινα
θα τον εδιωχνα την ιδια στιγμη
που το ειπε
τελος παντων
αυτο ειναι προβλημα των οπαδων
της καθε ομαδας και των παιχτων της εσεις
δηλ πατε γηπεδο πληρωνετε και αυτος
σου λεει του χρονου :lol:
αλλα και οι παιχτες σας μαλακες ειναι
δηλ ειμαι εγω παιχτης σε μια ομαδα και ειμαι
2ος η 3ος και εχω προπονητη που μου λεει για του χρονου??
θα τον εγραφα στα ρχιδια μου και δεν θα κατεβαινα να παιξω
Σε αντιθεση με το βλαμμενο τον Diogo που επρεπε να ειχε καπου στις 7 σ’εκεινο το ματς!
Θες απο βουτιες, θες απο κατι κωλοπαιδιστικα μαρκαρισματα σε βιτολο (που ειχε κιτρινη)
Να θυμηθω του Bravo την βουτια με τις ταπες? Αλλα μετα θα 'μαι γραφικος και κλαψας ε?
Αν εξαιρεθουν οι πρωτες αγωνιστικες, ο παοκ δν εχει προβλημα με διαιτησια.
Μεχρι τωρα τουλαχιστον, γιατι βλεπω κανα φαλακροκορακα την κυριακη…:lightsabre:
Τις φήμες που ήθελαν τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να ανακοινώνει σύντομα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του διέψευσε ο μάνατζερ του διεθνούς επιθετικού, Βαγγέλης Αγγελής, σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και έχουμε πει αρκετές φορές ότι ο ποδοσφαιριστής θα ανακοινώσει στο τέλος της σεζόν την απόφασή του», τόνισε ο εκπρόσωπος του 29χρονου φορ.
Όσον αφορά το σενάριο που θέλει τον Νίκο Νιόπλια να αφήνει στην Αθήνα τον Σαλπιγγίδη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επειδή φοβάται μήπως ο παίκτης δεν παίξει καλά, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
εγω διαβασα οτι ειναι πολυ πιθανον να μην τον βαλουν στην αποστολη για την κυριακη γιατι λεει θα τον επηρεασει το ολο κλιμα…
εντιτ: με προλαβε ο αποπανως