Βαλτε τον να παιξει 90 λεπτα να γουσταρουμε. Βασικα, σιγα μην τον αφησει μεσα, γιατι αμα τον βαλει θα ειναι χωμα.
μααας προδωσες για τααααα λεφτααααααααααα
Βασικα θα 'ναι μλκια αν ασχοληθουνε παλι μ’αυτον στο γηπεδο…
Για 2ωρες θα ΄ναι αντιπαλος…
Μακαρι να μην ακουστει τπτ
να μην ακουστει τιποτα δεν παιζιει…η μαλακια θα ναι να αρχισουν αλλες θυρες τα “σαλπιγγιδη πουστ@ρα” και αλλες τα “σαλπιγγιδη οε οε οε” και να γινει μπαχαλο μεταξυ μας.παλι.
Αντε να δουμε τι θα γινει και μ’αυτον…
Γκαλοπ… ποιος τον θελει, ποιος οχι και γιατι
εγω θελω μοριεντες
για τον σαλπι δεν εχω προβλημα…ισα ισα ειναι μεγαλος παικτης και θα βοηθησει σιγουρα την ομαδα…
εντιτ:θελω και μπατιστουτα
Ε βασικα το γαματο θα ειναι να μην ακουστει τιποτα, να παιξει χαλια και οταν βγει αλλαγη να εισπραξει χειροκροτημα :p:p
Εγω τον θελω, ειναι καλος παιχτης και θα μας ερθει και φθηνα. Και ειναι παοκι ρε πουστη μου οσο και αν δν το πιστευουν οι συνδεσμιτες
Και ΄γω δεν εχω προβλημα… Αρκει να μιλησει επιτελους για το τι εγινε με τον ακατανομαστο… Αν και ειναι καυτο θεμα και φοβαμαι διχασμο των συνδεσμων
πιστευεις πραγματικα οτι μετα απο οσα του εχουμε συρει ειναι ακομα παοκ;; ο ποδοσφαιριστης αυτος ειναι επαγγελματιας, οπως και ολοι οι αλλοι παικτες (μη λεμε οτι να 'ναι τωρα…) ολοι πουλανε τρελα. Απο κει και περα πιστευω πως αν θα εχει προταση απο το εξωτερικο, θα φυγει σιγουρα. αλλιως θα θυμιθει οτι ειναι παοκτσης.
ειναι καλος ποδοσφαιριστης αλλα προσωπικα δεν τον θελω στην ομαδα γιατι θα διχασει τον κοσμο. εδω υπαρχουν φημες και γινονται τοσα στις κερκιδες, φαντασου τι θα γινει αμα ερθει…
δεν θα υπαρξει διχασμος…ειναι πολυ απλο,αν σε αυτη την φαση προτιμησει το καλοκαιρι παοκ αντι παναθηναικου ειναι παοκτσης τερμα…δε λεω να θυμιθει οτι ειναι παοκτσης στα 33,αλλα σε αυτη τη φαση ειναι στο τοπ της καριερας του…και αφου ειναι επαγελματιας ποδοσφαιριστης αν ερθει στον παοκ με 800 χιλιαρικα και δεν δεχτει τα 1.2 εκατομυρια του παο,ειναι συμπεριφορα μισθοφορου η παοκτση αυτη?απλα πραματα
αν ερθει στον παοκ ομως ξερει οτι θα παιζει βασικος ο κοσμος να χαλασει, ενω στον παο δεν θα ειναι και τοσο σιγουρος, ειδικα αν φερουν κανεναν καινουριο φορ αυτοι…
παιζει και αυτο ρολο στην επιλογη της ομαδας, ειδικα αν θελει να παραμεινει στην εθνικη
Για την εθνική του Ρεχάγκελ μιλάμε πάντα?
ναι, γιατι δεν παιζει εθνικη ο κοντος;
Γιατί στην εθνική του Ρεχάγκελ για να μην κληθεί κάποιος πρέπει να είναι περίπου 1,5 χρόνο χωρίς ομάδα και βλέπουμε…
Όχι όχι, δεν έπιασες τον τόνο της ερώτησης μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παίζει τώρα που είναι στον παο ο κοντός. Αν όμως θέλει να πάει στον παοκ και να παίζει στην εθνική πρέπει να έχει συμμετοχές και να σκίζει.
Επιμένω ότι άπαξ και μπεις στην εθνική του Ότο ξαναβγαίνεις μόνο αν το θες ο ίδιος.
ναι, συμφωνοι, δεν αντιλεγω. αλλωστε τα ειδαμε και με νικοπολιδη πως εγινε το θεμα. απλα αλλο να παιζεις σε ομαδα της αθηνας και αλλο να παιζεις σε ομαδα εκτος αυτης.
Σωστά, το αιώνιο κατεστημένο.
ποσοι παικτες εκτος αθηνας, και συγκεκριμενα απο της γνωστες 3, παιζουν στην εθνικη;;;
Ρε συ Chris, και χωρίς να έχω διάθεση να αναφερθώ σε κατεστημένα, αλλά ο Αβραάμ για παράδειγμα, δεν κλήθηκε στην Εθνική μόλις πήρε τη μεταγραφή για Ολυμπιακό?
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.