Π.α.ο.κ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ1. Πάμε στην Ξάνθη για να πιούμε καφέ.2. Πάμε στην Ξάνθη για να επισκεφτούμε φίλους.3. Πάμε στην Ξάνθη για να κάνουμε πικ-νικ, να ψήσουμε με τους φίλους μας…4. Έχουμε το κασκολάκι μας και την ασπρόμαυρη μπλουζίτσα μας μαζί μας μιας και πάμε να δούμε τα βαφτιστικά μας.5. Δεν προκαλούμε κανέναν, δεν αντιδικούμε με κανέναν, δεν κάνουμε κανενός είδους επεισόδια. 6. Κατακλύζουμε το κέντρο της Ξάνθης. Φοράμε μπλούζες και κασκόλ και ξεκινάμε το ασπρόμαυρο πάρτι. 7. Πουλάμε τρέλα και βγάζουμε φωνή που θα βγάζαμε και στο γήπεδο! Ξεσηκώνουμε την πόλη όλη στο πόδι!8. Πάμε να δούμε στο λιμάνι της Ξάνθης αν έχει κύμα και κουνιούνται οι Βάρκες.9. Πάμε
σε μια κηδεία της πολυαγαπημένης τοπικής ομάδας , σας σώσαμε 2 φορές
“κύριε” ΠΑΡΑΓΚΑ στην τρίτη κάνει τζιζ. Καλή πορεία στην Β εθνική.

απο http://www.fcpaok.gr//content/view/2394/108/

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!

[SIZE=“4”]Εμπόλεμη κατάσταση ενόψει ΠΑΟΚ[/SIZE]

Η απόφαση των ανθρώπων της Ξάνθης, όχι μόνο να μην δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου, αλλά και η απόφαση της ΠΑΕ να μην εκδώσει γενικότερα εισιτήρια για την αναμέτρηση αυτή, δημιούργησε έντονη δυσφορία στους φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Έτσι το παιχνίδι του Σαββάτου, θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, ενώ οι πληροφορίες που θέλουν τους φίλους του ΠΑΟΚ να ταξιδεύουν στη Ξάνθη για το ματς, έχει πυροδοτήσει αρκετά την ατμόσφαιρα.

contra.gr

γιωργααααακηηηη…
δεν σου ειπα χωρις το κρανος στο γηπεδο…???

ααααααχχ και σε πιασω…

Δεν επιτρεπεται οι οπαδοι του ΠΑΟΚ να ειναι σε εκτος εδρας αναμετρηση… το λεει ξεκαθαρα ο νομος…και το αστειοτερο ολων,ειναι οτι ο πανοπουλος κοβει και ολα τα υπολοιπα εισητιρια τα οποια θα μπορουσαν να παρουν τοπικοι ξανθιωτες…κωμικοτραγικες καταστασεις,με σκοπο μονο και μονο την παρεμποδιση των οπαδων ΜΑΣ

Καλα τι πραμα ειν’ αυτος ο Πανοπουλος? Τη μια βαζει 40Ε εισητηριο, τωρα δε μας θελει, εχει καταστρεψει τον ΑΟΞ και το κακο ειναι οτι δε μιλανε οι ιδιοι οι Ξανθιωτες!
Μια αχρηστη ομαδα που δεν αξιζει να υπαρχει (σαν skoda) και μακαρι να πεσει μπας κιαι ξυπνησουν και παρει το μπουλο ο εμπορος αυτοκινητων

Kαλα ξεκαβαλα λιγακι.

Παντα ετσι ειναι στην ξανθη …και 'μεις εχουμε να παρουμε εισητηρια επισημα 3 χρονια.

Για ολους ετσι ειναι εκει …πλην γαυρων.

Ας πεσει η κωλομαδα να τελειωνουμε.

:lol::lol:

τι θεικες φωτο ειναι αυτες…??
που τις βρηκες…?

ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ

Αναφερόμενος στον αποκλεισμό από το κύπελλο, τόνισε: «Όλα πήγαν άσχημα στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ για το γήπεδο. Αλλά ούτε στο χωριό μου δεν υπήρχε τέτοιο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι ήταν συνηθισμένοι σε αυτή την κατάσταση, εμείς όχι. Μου το είπε ο Μπακαγιόκο στο ημίχρονο, ότι βρέχουν επίτηδες το γήπεδο για να ευνοείται η τοπική ομάδα. Ήταν μια μαύρη μέρα».

Δεν ζητησαμε επισημα, ζητησαμε μεμονωμενα εκδοτηρια. Στο ματς σας με την ξανθη παντως εσεις ησασταν εκει, οποτε δεν εχεις δικαιωμα να λες ξεκαβαλα και παντα ετσι ειναι.

To iδιο λεμε.

Κι οι δικοι μας μεμονωμενα πηραν στην ξανθη.

Με ξανθιωτικα διαρκειας και λοιπα.

δηλαδη,τι οι αρειανοι αγοραζουν στην αρχη της σεζον διαρκειας απο ολες τις ομαδες της σουπερλιγκ για να πανε στο 1 ματς του αρη?

θα κανουν τα παντα για να μας σταματησουν…και βεβαια οχι για το πρωταθλημα σαν τιτλος…αλλα για τα πολλα εκατομυρια ευρω εσοδα που θα παρει ο πρωταθλητης απ την απ ευθειας συμμετοχη στους ομιλους του champions league…ολη η ιστορια στα φραγκα ειναι…

για τον παραπανω λογο λοιπον αν ο ΠΑΟΚ παρει αυτο το πρωταθλημα θα ειναι σιγουρα το σημαντικοτερο της ιστοριας του…ειδικα σε ενα τοσο μπουρδελο κρατος οπως ειναι η ελλαδα…

Εγώ στηρίζω ΠΑΟΚάρα πάντως.

μου φαίνεται λίγο υπερβολική αυτή η φράση.μόνοι σας εναντίον όλων των άλλων?δε νομίζω να πάνε όλοι εναντίον του παόκ.αν το αξίζει το πρωτάθλημα θα το πάρει εν τέλει.τεσπα θα δείξει η πορεία

Θεωρητικα σαν προγραμμα εχει λιγο καλυτερο απο τους αλλους 2,αλλα υπαρχουν δυσκολα παιχνιδια,μπορει η ξανθη να ειναι τραγικη ,κινδυνευει ομως και θα παλεψει το ματς,η καβαλα του μακαρου που ειναι αηττητη απο τους μεγαλους εχει δειξει οτι μπορει να κανει ζημια ακομα και αν ειναι μεσα στη τουμπα το παιχνιδι, ο συμπολιτης που θα διψαει για εκδικηση και θα τα δωσει ολα να παρει αυτο το ντερμπι,η ΑΕΚ που παντα ειναι υπολογισιμη παρα τα οποια προβληματα.

φιλε μου δε ξερω αν πανε εναντιον μερικων η μονο του παοκ,ομως οι συνοπαδοι μου δεν αντιμετωπιζονται το ιδιο απο την πολιτεια σε σχεση με τους αλλους και αυτο δε το λεω εγω,αλλα τα γεγονοτα των τελευταιο καιρο…

δες εδω χιλιους οπαδους του ολυμπιακου στην καβαλα

δες εδω 10 χιλιαδες παοκτσιδες στη καβαλα

ωστοσο,τα δικα μας λεωφορεια σταματανε στο δρομο,στους δικους μας κλεινουν τα εκδοτηρια,ακομα και αν μεινουν οπαδοι των δικων τους ομαδων εξω(βλεπε πανοπουλο)…

Κι εγώ έχω την αμφιβολία μου ότι θα αφήσουν τον ΠΑΟΚ να παλέψει επί ίσοις όροις αλλά paoktsis μη γίνεσαι αστείος γιατί τα επεισόδια που πόσταρες ήταν μεταξύ δικών μας και δικών σας.

δωσε μου πηγη

Πάρε μία:

Καλη η πηγη…
Παντως και γω αυτο ακουσα οτι γινανε μεταξυ μας τα επεισοδια.