Ε, Τετάρτη παίζανε Ολυμπιακός - Παρτιζάν για την Ευρωλίγκα, είχανε κατέβει οι Σέρβοι του Αστέρα, Κυριακή ήταν το Καβάλα - Ολυμπιακός, δεν θέλει επιστήμη για να καταλάβει κανείς…
Και οχι μονο του Αστερα, και παρτιζανοι πρεπει να 'ταν εδω…
Προφανώς.
Ρε φιλε, ηταν κυριως Αρειανοι απο Ξανθη.
Ψαχτηκαν λιγο απο ατομα με διαρκειας, τιποτα κονε με Ξανθιωτες και μπηκαν.
Γι’ αυτο αλλωστε, ηταν δεν ηταν 100.
ωραιο το γκολακι…
παντως ειναι και 500 παοκτζιδες μεσα…
Γενικά το ελέγχουμε το ματς σήμερα μέχρι αυτή τη στιγμή…
Βοήθησαν βέβαια και τα 2 γρήγορα γκολ.
καλα με τα δυο γκολ στην αρχη δεν μιλαμε για κανονικες συνθηκες…
αλλα τον βλεπω πολυ σιγουρο τον παοκ…
μπραβο…
παντως μετα απο ολη την φασαρια με τα εισητηρια παντου παοκτζιδες εχει μεσα…χαχα
ΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΖΩ
ΤΟ ΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ
ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ
ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ
αυτη η ομαδα εχει το μεταλλο του νικητη,τρομερη αυτοπεποιθηση και αφοσιωση στο παιχνιδι της και πολυ παθος…πραγματικα αμα σηκωσουμε κουπα,δε θα ναι καθολου περιεργο…
περασαμε αερας απτην ξανθη 0-3 και με πολλες φασεις ακομα για να σκοραρουμε…αυτον τον παοκ γουσταρουμε να βλεπουμε…
PanosDP,το χω πει και γω στον τρελογιατρο!
Αντε γιατι καμια φορα στην πρεμουρα σας να μας πεισετε οτι ακομα και το νατο πολεμαει τον παοκ, λετε ο,τι να 'ναι.
Προβλεπω τριπλη ισοβαθμια αυριο παντως.
Το ελπιζω αλλα δεν το βλεπω. Επαιξα στοιχημα παντως 2αδα ΠΑΟΚ και ΠΑΟ ενα 3ευρω. Παντως αμα το χασω το στοιχημα δεν θα με χαλασει:roll:
χαχα και γω εχω σκεφτει να το κανω αυτο…να παιζω να βγουν τα δυσαρεστα αποτελεσματα,σε περιπτωση που ερθουν να κερδισω τουλαχιστον στο στοιχημα:D:D
μπραβο στον παοκ για την νικη…
πρωταθλημα στον παοκ…?? :-k
λες…?
φαση θα εχει…
παντως πολυ ασχημη εντυπωση μου εκανε αυτος ο μηνος…
90 λεπτα υπερασπιζε τον παοκ σε ολα τα ζητηματα…
εισητηρια, ομαδα, συνθηματα(!), διαιτητες…
ενταξει ρε φιλε χαλαρωσε…
και το “ε, ενταξει ο μηνος ειναι” ή το “ενω σε αλλες ομαδες δεν το κανουν” δεν μου κανουν…
τελοςπαντων…
μπραβο στον παοκ…
μακαρι ετσι μεχρι το τελος…
ετσι παιζω και εγω την αελαρα…
στον τελικο κυπελου με τον παο εχω 9 στα 9 ματς σε οπαπ και ιντερνετ και χανω μονο την αελαρα…
εχασα πολλα χρηματα…
αλλα πηραμε κυπελλοοοο-κυπελοοοοο…
2 φορες μου το εχει κανει ο παο…την αλλη ηταν οταν ηταν να παρει το πρωταθλημα και επαιζε σε αδειο γηπεδο με την αεκ και εφερε χ…
καταραμενη ομαδα…
ο μινος ειναι γνωστο αλανι και φοβερη ψυχαρα…αλλα μονο για οπαδος κανει,γιατι για δημοσιογραφος δεν μπορει να τηρησει ουτε τα προσχηματα αντικειμενικοτητας που απαιτει το επαγγελμα…καποιες φορες πιστευω οτι τον κρατανε στην νετ μονο και μονο για να μας γελοιοποιει#-o
ΥΓ:Ο διαιτητης φοβερος σημερα,εδωσε πλεονεκτημα σε καταφανεστατο πεναλντυ…το ειδαμε και αυτο,χαχα
Να σε πω εσυ που ασχολεισαι, απο οτι ειδα στον ΟΠΑΠ αλλαξανε την αποδοση απο 2.00 σε 1.85 στον ΠΑΟΚ 2 ωρες πριν το ματς. Εγω που το επαιξα οταν ηταν στο 2.00(αυτο γραφει το χαρτι μου), τι αποδοση εχω τελικα αν κερδισω;
Η φαση με τον Μινο ειναι οτι γκρινιαζε ακομη και για το πεναλτι, ακομη και οταν η ομαδα νικαει 3-0
οτι γραφει δεν ξεγραφει…
δηλαδη 2…
χασαμε στο μπασκετ εντος εδρας απτην καβαλα…
πραγματικα,ο μπασκετικος παοκ ειναι το αντιστροφο του ποδοσφαιρικου…στο μπασκετ μας χαρακτιριζει τεραστια ασταθεια,ειμαστε ικανοι για το χειροτερο και το καλυτερο…απλα ελπιζω να μπορεσουμε να μπουμε στην 6αδα,επειδη εχουμε δειξει πως εχουμε τα μεγαλα παιχνιδια
Αυτο με τον ΠΑΟΚ δε θα το εξηγησει ποτε κανεις! Κανεις ματσαρα με ΠΑΟ και χανεις με 2 ποντους και σφαγη και χανεις απο Καβαλα στο παλατακι!!
Οπως και στη μπαλα! 2πλο στο Καραισκακη και τρως 4 στο Γιαννενο!!
ΠΑΟΚ εισαι…
Απ’ο,τι φαίνεται, υπάρχει πλέον ρητή εντολή να μην χάσουνε βαθμούς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.