φιλε beerzerker δεν φταιει ο σπαθας για την ηττα…
επαιξε 100-0 αλλα και ο παοκ ηταν ενα σκετο 0 σημερα…
το ασπρο ασπρο και το μαυρο μαυρο…
κοντρερας… εκει ψαξε πρωτα και ας αφησουμε τα “σπαθια”
φιλε beerzerker δεν φταιει ο σπαθας για την ηττα…
επαιξε 100-0 αλλα και ο παοκ ηταν ενα σκετο 0 σημερα…
το ασπρο ασπρο και το μαυρο μαυρο…
κοντρερας… εκει ψαξε πρωτα και ας αφησουμε τα “σπαθια”
Γιατι η σφαγη εγινε για λογαριασμο του ΠΑΟ και οχι για τον ρουλη!!
Μαριονετα πως το λενε…
Ρε γαμωτο,εμεις με 50-50 διαιτησια τους καρφωσαμε τεσσερα και αυτη με τον πουτανας γιο σπαθα μονο 2…μια ζωη κατω απτα @@ θα ναι τα βρωμοσκουλικα…βρε ουστ
Πραγματικα αυτη η διαιτησια ξεπερασε καθε οριο προκλητικοτητας…ακομα και οι αρειανοι ντραπηκαν να χαρουν για την νικη ρε παιδι μου,ελεος δηλαδη…
Ε, τοσο κλαμα και τοση γκρινια που ριξανε τις τελευταιες 2-3 αγωνιστικες, τα παιδακια που πεφτανε και οι τουρτες με τα κερακια… αποδωσανε καρπους επιτελους…
Ερχονται ομως play offs…
Πως να παιξεις μπαλα οταν δεν σου δινει τα φαουλ που σου αναλογουν και δινει αναποδα τα παντα.
+οι παρα πολλες κιτρινες που μας φορτωσε, γαμηθηκαμε και αμυντικα
Ρε αυτοι ηταν ικανοι να μη κερδισουν ενα ανυπαρκτο παοκ και σοβαρολογω…αρειανοι ειναι ρε,κατωτεροι εκ φυσεως…μια ζωη απο κατω μας…
Κιτρινη καρτα στο 35 δευτερολεπτο δεν εχει δωθει ουτε σε ερασιτεχνικα Μυριοφυτο-Μεσσαιο
απο εκει φακηκε πως θα παει διαιτητικα το ματς…
αλλα οχι μονο να μιλαμε για διαιτησια…
την ομαδα σας πως την ειδατε?
η ομαδα δεν επαιξε τη μπαλα που επρεπε…δεν βοηθησαν ουτε οι παικτες και ειδικα ο σπαθας…δεν ηταν τοσο χαμηλο το επιπεδο που παιζαμε ομως για να μην μπορουμε να παρουμε βαθμο απο κει μεσα…τελως παντων.
να σου πω εγω πως την ειδα…την ειδα να αμυνεται σε ολο το ματς με ανυπαρκτα φαουλ υπερ του αρη…την ειδα να αγωνιζεται με 10 και 9 παικτες…ειδα να μας γινονται 3 φαουλ απανωτα για να σφυριχτει φαουλ υπερ μας…
πως μπορω να πω αν η ομαδα επαιξε καλα η οχι με αυτα τα απιθανα πραγματα?
Και αμα οντως ο παοκ ηταν ανυπαρκτος οπως λετε…γιατι δεν αφησε ο διαιτητης να παιχτει το παιχνιδι?Μηπως επειδη οταν παιζει ο διαιτητης νορμαλ,ο παοκ δεν γινεται και τοσο ανυπαρκτος?λεω τωρα…
Χαχαχαχαχαχαχ!
Καλά κι εγώ ήθελα να κερδίσει ο ΠΑΟΚ αλλά…
Ποια διαιτησία ρε αστείοι.
Σας πάτησε ο Άρης, ούτε που φανήκατε στο γήπεδο, μόνο γιόμες στον κακομοίρη τον Μουσλίμοβιτς.
Μπορείτε να στε για μια φορά άντρες και να παραδεχτείτε την ήττα σας?
α καλαταβα…
καμια κουβεντα για σαντος…
τι σκ@τα… η ιερη αγελαδα ειναι…??
ας εδινε την ολοκαθαρη κοκκινη στον καμπορα στο 1-0 και μετα θα βλεπαμε…αλλα ειναι πολλα 20 μυρια ευρω για να τα διακινδυνεψουν…
ευτυχως εχω μεγαλωσει αρκετα και δεν στεναχωριεμαι με τις μαλακιες…πριν απο μια 10ετια θα εβγαζα πολυ πικρα…
παντως μπραβο στον αρη που επαιξε παθιασμενα…
Όχι απλα για Σαντος είναι γνωστό πως στα δύσκολα δεν μπορει τα χάνει. Και με την ΑΕΚ τα ίδια είχε κάνει. Αρα για όλα φταιει ο Σπάθας. :lol:
μην ακουω παπαριες…ας ειχαμε 50-50 διαιτησια και θα μασταν οι πρωτοι που θα παραδεχομασταν την ηττα…φετος που χασαμε με απτην αεκ δεν ειπε κανεις τιποτα.Γιατι αληθεια?
Μισό λεπτό… επειδή δεν είδα το ματς… ο Κάμπορα γιατί να αποβληθεί στο γκολ που έβαλε ο ίδιος; Τί έκανε; :-s
Ωπα ρε επιβητορα εσυ! Ολοι εδω παραδεχτηκαν την ανωτεροτητα του Αρη στο ματς
(Δες τα πρωτα ποστ αμεσως μετα τον αγωνα)
Crimson Idol για πες μας, τι θα εκανες εσυ στον παγκο του ΠΑΟΚ για να παρεις το ματς?
δεν εννοει αυτο…ο καμπορα οσο το ματσ ηταν 1-0 και ειχε ηδη κιτρινη πατησε νομιζω στον αστραγαλο τον ιβιτσ μπροστα στα ματια του διετητη…
Δικαιο τον ηπιαμε σημερα.Μεσα στο προγραμμα κι αυτα,ειχαμε να χασουμε στο πρωταθλημα απο ομαδα εκτος ΠΟΚ εδω και καμμια διετια.Ηρθε τωρα που διεκδικουσαμε πρωταθλημα μεν,αλλα αφου ημασταν αυτο το ματσο χαλια δεν αξιζαμε και τιποτα.Ολη η αμυνα πλην του Λινο ηταν για γελια.Τελος παντων,εγω δεν θα τα βαλω με τους παιχτες,αλλωστε αυτοι μας εφτασαν να διεκδικουμε πρωταθλημα και μπραβο τους,εγω υποκλινομαι ακομα και μετα το σημερινο.
Ο Σπαθας σημερα στον Β ηταν πραγματικα για γελια παντως.Χανεις 2-0,εισαι πτωμα και απειλεις ελαχιστα εως καθολου,μενουν 20 λεπτα για την ληξη και αρχιζει να σε πετσοκοβει.Οτι να 'ναι το ατομο,μαλλον θα αρπαξε προκαταβολη κανα γραμματιο απο τον Πατερα και ειπε να μην μεινει αμετοχος.
Τωρα παω να σπασω με την ησυχια μου την πορτα με το κεφαλι μου,καληνυχτες
Ναι όλοι παραδέχτηκαν την ανωτερότητα του Άρη και μετά αποφάνθηκαν ότι για όλα φταίει ο Σπάθας! :lol:
Ναι έπρεπε να αποβάλλει τον Κάμπορα και η δεύτερη του Σνάουτσερ είναι τραβηγμένη, αλλά μέχρι εκεί.