Π.α.ο.κ

:lol::lol::lol:

Α, τώρα τα λέω καλά, έ?

Ο Σνάουτσερ μένει απέναντι μου 8)

Εσύ και όποιος άλλος προσπάθησε να μειώσει τον Άρη, απλά μικραίνετε τον ΠΑΟΚ…

με τα καλα γελαω… τι να κανω…

αλλα αυτο το πρωταθλημα ειναι το πιο καθαρο απ’ολα…:stuck_out_tongue:

Καλα με ποιανου τη νοημουνη παιζεις τωρα? Αν βγαινανε οι καρτες που επρεπε, θα παιζαμε ολοι με 7-8 παικτες!!
Αυτο δεν ειναι ποδοσφαιρο ομως…
Εξαλλου ο Σπαθας μας εχει ξαναπαιξει και ηταν το ιδιο σκατας!!

ετσι το πας…??
την μια λεω πως πολυ δυσκολα θα κερδισει ο παοκ και οτι μαλλον για πολλους λογους μαλλον προς ηττα παει και φαγωθηκατε…:!:

τωρα λεω για τον σαντος και μου λες εσυ τι θα εκανες…:!::!:

τι αλλο θα ακουσουμε…[-X

δεν ειπα οτι ειμαι προπονητης…
αλλα αμα αυτη η ομαδα την ειδες παθιασμενη η εστω υποψιασμενη/προετοιμασμένη γιατι ματς μιλαμε τι να πω…

για να μην αρχισω να λεω για την συμπεριφορα του μεσα στο ματς…
15 κοντινα εκανε η καμερα, λεξη αυτος…
ουτε στο 1-0, ουτε μετα. ουτε στο 2-0 ουτε ποτε…
εδωσε καπου οδηγιες να αλλαξει κατι και δεν το ειδα…??
εχεις ξαναδει ομαδα που να χανει τετοιο ματς και ο προπονητης να μην θελει να ξυπνησει την ομαδα του…??

και ναι…

[SIZE=“3”]ΕΓΩ [/SIZE]φταιω που εχασε ο παοκ#-o

μαλλον φταιει που εβγαλε (επιτελους) το κλασσικο καφε μπουφαν που φοραει, αυτη ειναι η δυναμη του… :lol::lol::lol:

Παναθηναικος-ΠΑΟΚ μας ειχε παιξει ο σπαθας,και εδωσε και παλι μια αστεια αποβολη σε ωμο(!) που εκανε ο ιβιτς…ευγε

το μηλο κατω απτην μηλια πεφτει μπαμπα και γιε σπαθα

αγκαλίτσα στον Κρίμσον Άιντολ

δεν μπορεις να ξερεις εσυ απτις στιγμες που εδειχνε η καμερα τον σαντοσ τι οδηγιες εδινε και αν εδινε…και οδηγιεσ να εδωσε αν δεν μπορουν να ανταπεξελθουν οι παικτες τι πρεπει να κανει???προσωπικα η ηττα αυτη δεν με ενοχλει τοσο…ως παοκτση δηλαδη δηλαδη…στενοχωριεμαι που ηρθε ομως σε αυτη τη χρονικη στιγμη…και στενοχωριεμαι που ειδα την ομαδα μου να μην σκυλιαζει για να εκμεταλευτει το σημαντικοτερο ματς των τελευταιων 25 χρονων…κριμα…

Παπαρδελίτο σε βλέπω τρομερά ψύχραιμο, εύγε!

Ούτε ίχνος ειρωνίας ε.

εγω παντως ειδα τον σαντος,ο οποιος οταν σκοραραμε το 2-1 με τον παναθηναικο δε κουνηθηκε ουτε το δεξι του βλεφαρο,να τα χει παρει στο κρανιο με τον διαιτητη της αναμετρησης σημερα…πραγματικα,απτις λιγες φορες που το χω δει αυτο το πραμα…

πραγματικα παπαρδελα,ειναι γεγονος οτι ο αρης επαιξε πιο δυνατα απο μας…αλλα πες μου την αληθεια,αν παιζαμε πιο δυνατα με ποσους παιχτες θα τελειωναμε?:lol::lol:

Μα αυτη πρεπει να ειναι η αντιδραση τους.Μπηκανε στο ματς νωθρα,ο
Αρης εχασε πεναλτυ και αντι να πιεσει ο ΠΑΟΚ φαγανε και γκολ αποπανω…

στενοχωρημενος ειμαι…

δεν ειναι μονο το θεμα διετησιας ρε συ…οκ στις καρτες το γαμησε.τι ρολο παιζουν ομως στην αναπτυξη?.που ειναι ο παοκ που σφυροκοπαει την αντιπαλη ομαδα συνεχεια.με πιεση και παθος απο καθε πλευρα του γηπεδου?που ειναι ο ΠΑΟΚ που στο καραισκακη εκανε μαθηματα αλληλοβοηθειας σε συμπαικτες?που ειναι ο ΠΑΟΚ?

ειναι γεγονος πως για 90 λεπτα δεν τον ειδα…
αλλα δεν μπορω ρε συ…
ο ανθρωπος ειναι στον κοσμο του…
τον εχω δει και στο γηπεδο…
αλλοι απο τον παγκο δινουν οδηγειες…
εμενα μου την δινει αυτο…
αυτον που σέβεσαι η φοβασαι πρεπει να ακους απο τον παγκο…
και οχι οποιον να ναι…

και ειναι γεγονος πως μερικοι παιχτες δεν μπορεσαν καθολου σημερα…
οπως ο κοντρερας…

και για να συνεχισω τα περι προπονητικης, εγω θα εβαζα τον βειρινια διπλα στον μουσλιμοβιτς και οχι ενδιαμεσο…
αλλα αν δεν εχεις εμπηστοσυνη στον ιβιτς αντε καντο…

και πολυ σωστη επιλογη του κουπερ τελικα να βαλει το μεριεμ αντι του χαβιτο…
εστω και με λαθος ποδι…

μαλλον αυτος κατι θα ξερει καλυτερα απο τον σαντος…
αλλα τι λεω…
εγω δεν εχω διπλωμα προπονητικης…
αμα παρω κατι θα μπορω να πω…

+1

Αν ειναι δυνατον μια ομαδα να θελει να κερδισει για να εξασφαλισει τα πλευ-οφ και να μη συμβαλλει στον αγωνα εναντιον του κατεστημενου.

Και γαμω τα 50-50 μιλαμε …ανυπαρκτο πεναλτι, κοκκινη που δε δινεται στον Ιβιτς γυρω στο 20’ και καρτες σε ολη σχεδον την αμυνα του ΑΡΗ στο 1ο (Ναφτι, Ρομπερζ, Αρανο, Νετο, Νασουτι).

Και συγκρινεις αυτο με ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ για καρτες.

Περαστικα. :slight_smile:

Δειτε την αληθεια, λοιπον.

Αν ο παοκ σημερα αδικηθηκε, αυτο εγινε αφου τον εκανε πρωτα πλακα ο ΑΡΗΣ.

οκ ισως να ναι ετσι…ισως οι στιγμες που εβλεπες τον σαντος να καθεται να ταν και οι μοναδικες του ματσ…τι να πω…και στο θεμα του σαντος…

Στις κίτρινες κάρτες που βγήκαν νωρίς από το τσεπάκι του κ. Σπάθα και δημιούργησαν νευρικότητα στους παίκτες του στάθηκε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου μετά το την ήττα της ομάδας του με 2-0 από τον Άρη. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ πάντως, έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την ανωτερότητά του.

«Ήταν ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα όταν βγήκε κίτρινη κάρτα, κάτι που μας δημιούργησε νευρικότητα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Όταν είχαμε την μπάλα την χάναμε πολύ εύκολα. Μπήκαμε πολύ άσχημα στο ματς. Ο Άρης το εκμεταλλεύτηκε και κατάφερε να σκοράρει. Δεν καταλαβαίνω γιατί βγήκαν τόσες κάρτες. Δεν θέλω να κρυφτώ πίσω από τη διαιτησία, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο, ήταν καλύτερος από εμάς. Όμως έγιναν πράγματα πέρα από κάθε λογική. Εμείς, παρά τα προβλήματα προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να συγκεντρωθούμε και να ηρεμήσουμε τους παίκτες μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ από τον Κάμπορα, να και έχουμε και εμείς ευθύνη για αυτό. Μετά ήρθαν οι αποβολές και όλα είχαν τελειώσει».

Ο Μινος γιατι δε βγηκε στη νετ σημερα;;; :smiley:

Ίσως έπαθε καρδιακό από τη διαιτησία του παλιο-Σπάθα.