Π.α.ο.κ

ναι…
αλλα επισης σε 2 εφημεριδες υπηρχε κανονικα το ονομα του σε κινησεις του παοκ πριν απο 8-10 μερες…

εκτος βεβαια και αν εγινε καμια αποχωριση αυτες τις μερες…
τοτε παω πασο…

Νομιζω οτι ειναι μεσα κανονικα ο υιος

Κρίμα για τον ΠΑΟΚ σήμερα, θα μπορούσε να ξαναμπεί δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου αλλά είχε την ατυχία να πέσει στην καλύτερη ΑΕΚ της τελευταίας εικοσαετίας.

Παραβλέπω τα κακεντρεχή σχόλια άλλων οπαδών για Γκαγκάτση (που το πήραν χαμπάρι ρε γαμώτο) και αντιπαραθέτω τον αντρισμό και την ντομπροσύνη των οπαδών της ομάδας.

Έτσι είναι, ο Θρύλος κάνει ό,τι μπορεί και ο ΠΑΟΚ πετάει τα δώρα στα σκουπίδια…

εγώ το είχα πει εδώ και καιρό. ο παοκ είχε το δυσκολότερο πρόγραμμα απ’ τους 3 διεκδικητές του τίτλου, γιατί θα αντιμετώπιζε την ΑΡΜΑΔΑ, δλδ είχε έναν αγώνα λιγότερο στην προσπάθειά του να μαζέψει βαθμούς…

Σιγα,θα μας πηδηξεις κιολας εσυ:p

Κριμα για σημερα γαμω,μας εκανε και το δωρο κι ο θρυλεων.Στο Α ημιχρονο δεν υπηρχε ΑΕΚ μεσα στο γηπεδο αλλα φροντισε ο Χαλκιας να ντυθει Μιχοπουλος και να μας κανει να σκεφτομαστε να φουνταρουμε απο την Θυρα 5 στον Αρβανιτιδη απο κατω.Στο Β ημιχρονο πικρα,0 εις το πηλικον.Γυρω γυρω απο την περιοχη ολοι και στην μεση ο κακος ο Λυκος.Για την αμυνα δεν μιλαω καν,τραγωδια,αλλα δεν γαμιεται,λογικο ηταν να ανοιχτουμε σε κεινο το σημειο.Γενικα πιστευω οτι αξιζαμε κατι παραπανω σημερα,αλλα με την προσωποποιηση της κωλοφαρδιασης που πας ρε Καραμητρο.Γιατι δεν παει ολη μαζι η ΑΕΚ να παιξει ενα συνεταιρικο τζοκερ να ξεχρεωσουν και τα χρεη της Ελλαδας μαζι με τα δικα της;

Και επιτελους,ο Μουσλι το επιδομα αναπηριας ποτε θα το παρει Νικο Ευαγγελατο;:eek:

έρχονται και τα play-off, καλομελέτα :stuck_out_tongue:

Θα σε τεντωσω ρε γατι :stuck_out_tongue:

οταν παστελωσε το βαζελο καλος ε? :stuck_out_tongue:

O ΠΑΟΚ πλήρωσε τη μαλακία της διοίκησής του και του φιλικά προσκείμενου τύπου να φορτώσει την τραγική εμφάνιση με Άρη στον Σπάθα και το κατεστημένο. Όταν δεν κοιτάς τα χάλια σου αυτά παθαίνεις…

Οταν τα παστελωνει μια φορα τον χρονο και σ’ ολα τ’ αλλα δεν μπορει να κανει καν κοντρολ,οχι,δεν ειναι [-X

Ετερον εκατετερον,ΚΑΙ ημασταν χαλι με τον Αρη ΚΑΙ ηταν για κλωτσιες ο Σπαθας.Για την προηγουμενη αγωνιστικη φταινε και οι δυο κατα την γνωμη μου,και αυτο μας στοιχισε και σημερα,γιατι ο Βιεϊρινια θα την εκανε γιαμπαλο την αριστερη πλευρα της ΑΕΚ σημερα.Αλλα περσινα ξινα σταφυλλια αυτα,και οπως και να 'χει δεν νομιζω οτι το κλιμα τον προηγουμενων ημερων επηρρεασε και πολυ την σημερινη μας εμφανιση,παθος ειχαμε,καθαρο μυαλο στην τελικη προσπαθεια δεν ειχαμε

Δε φταιει ο Σπαθας που παει ο Βιειρινια και κανει τακλιν απο πισω εχοντας καρτα στο 2-0.

Ο παοκ ακομα και αγωνιστικα ειχε προβληματα, ακομα κι οταν εκανε το σερι.

Του βγηκαν εδω, επειδη πολυ απλα δε θελησε ποτε να τα παραδεχτει.

Αν και δεν ειναι ωρα για συζητηση επι αυτου του θεματος, φταιει και παραφταιει γιατι οταν εχεις δωσει στην προηγουμενη φαση την υπεραυστηρη(και λιγα λεω,ανυπαρκτη καλυτερα) κοκκινη στον σναουτσνερ, δεν ξαναδινεις μια ακομα υπεραυστηρη κοκκινη στο βιερι (τα τακλιν απο πισω δεν ειναι κοκκινη οταν παιρνεις μπαλα…)…

Οσον αφορα το ματσ χαλι μαυρο στο δευτερο ημιχρονο,αψυχοι…δεν πας ετσι να παρεις το αιμα σου πισω για την προηγουμενη ηττα…

Yπεραυστηρη κιτρινη το τακλιν απο πισω.

Τουλαχιστον να μαθαινουμε και τιποτα.

Οταν κλεβεις μπαλα δεν ειναι κιτρινη, ουτε καν φαουλ δεν ειναι. Και εδωσε και τα 2 ο κυριος σπαθας. Anyway, δεν εχει σημασια

Αλλαζοντας θεμα. τσεκαρετε την απαντηση των σκουληκιων για το θεμα κοκε-λαβαρο:

ΠΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ SLOW MOTION ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ

Ελα, στα αληθεια θελω ΕΝΑΝ αρειανο να μου πει οτι το βιντεο δεν ειναι σκετη προπαγανδα

Αναρωτιεμαι,αυτο το καϊδι που εψαξε να βρει αυτο το βιντεακι ειχε ποτε στην ζωη του γκομενα;#-o

Εμενα μου ειπανε οτι το βρηκε ο ηρακληδεας απο τον ραπτοπουλο

Ωραία, πέταξε ένα πανί στο έδαφος πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Και;

Είπες πανί το λαβαράκι του ΠΑΟΚ???

Manson πρόσεξε πως μιλάς για τον δικέφαλο και για το λαό του ΠΑΟΚ