Π.α.ο.κ

άσχετο, ο ζαγοράκης δεν το πετάει? άλλα γράφει αυτός που το πόσταρε…

Βασικά εγώ το βιντεάκι με τον Ζαγοράκη σχολιάσα αλλά και το λαβαράκι του ΠΑΟΚ το ίδιο είναι… :stuck_out_tongue:

Πως μιλάω; :lol:

A.

Είπες πανί το λαβαράκι του [size=3]ΑΡΗ???[/size]

Manson πρόσεξε πως μιλάς για τον θεό του πολέμου και για το αφεντικό της πόλης

Καλά, θα βγω πέρα για πέρα οφ τόπικ τωρα αλλά δεν γαμιέται θα το πω. Όταν ήμουν φαντάρος με έχει στείλει ένα πρωί ένας ανώτερος (λοχαγός νομίζω, δεν θυμάμαι τωρα) να πάρω την σημαία από μια διπλανή μονάδα (για κάποιο λόγο την πέρναμε από εκεί και την ανεβάζαμε εμείς κάθε πρωί). Μπαίνω στο πρώτο γραφείο, βλέπω εκεί έναν καραβανά, του λέω: “ηρθα να πάρω την σημαία”. Κλασσικός καραβανάς (χαζός) μου λέει: “ποια σημαία;”. Του λέω: “την σημαία. το πανί”. Και γίνεται απο το πουθενά μια έκρηξη: “Το πανί;;;; Δεν ντρέπεσαι!! Ποιος είναι διοικητής σου;;;” κτλ πρωί-πρωί… :lol::lol:

προσκυνω για το αποπανω…

:lol::lol:

Ειναι αστειατορας αυτος που το ποσταρε και τον λεει Λιλη διοτι η γυναικα του δεν πηρε το ονομα του ανδρος της.

Ε βασικα δεν παρακολουθησες καθολου τι ειπωθηκε την προηγουμενη εβδομαδα;
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5603&page=281
και οι επομενες δυο σελιδες.

Και πανε να τα μπαλωσουν και να πουνε και σεις το κανατε πριν απο 4 χρονια οποτε μην μας τα πρηζετε, και μου βαζουν αυτο το βιντεο#-o Και για οσους δεν το ειδαν καλα το βιντεο(ναι θα γινω λιγο πρηχτης τωρα), ο ζαγορακης πεταει το λαβαρο απο κατω προς τα πανω απλα λιγο βιαστηκα και οχι οπως ο κοκε και αμα δειτε κατω δεξια παει ενας μαλακας δικος μας(φροντιστης λογικα) να το τσιμπησει(προφανως γιατι ετσι παντα γινεται)

Α, όλα κι όλα, εγώ παραδέχτηκα την αποτρόπαια και κατάπτυστη στάση του Κόκε. Καθώς τον έβλεπα από την τιβί να κάνει τέτοια κίνηση, τ’ ομολογώ, μου ήρθε μια αναγούλα.

Οκ.______

E, άμα το πετάει από κατω προς τα πανω…

Aθωοι δηλαδη;;; :frowning:

Τελικα δεν ειναι μονταζ δηλαδη;;;

Εγω προειδοποιησα για το γραφικος αλερτ αλλα αμα δεν σου το δειξω απο κοντα τι εννοω πως να το καταλαβεις; Εγω απλα λεω οτι δεν ειναι το ιδιο, οπως θελουν να το παρουσιασουν. Ο ζαγορακης φαινεται οτι δεν το πεταει οπως ο κοκε(μονο που δεν το φτυσε), αλλα νταξει τι καθομαι και σας τα λεω αφου στα @@ σας, ολα στην πλακα τα παιρνετε

Σιγά μην πάρουμε και στα σοβαρά αυτό το ανύπαρκτο θέμα.

Προφανως δεν αναφερομουν (μονο) στο συγκεκριμενο θεμα, λεω οτι γενικα υπαρχει μια πολυ ειρωνικη προδιαθεση απο πολλα μελη

Προς ποιον; Τον λαό του ΠΑΟΚ??

Ώχου κι εσύ!
Δες το βίντεο και την τροχιά που παίρνει το λαβαράκι του ΑΡΗ και μη μιλάς…

Οχι… Ποιος σου ειπε οτι ενδιαφερομαι τι λενε για τον “λαο του ΠΑΟΚ”; Εγω δεν ειμαι λαος του ΠΑΟΚ, ειμαι απλα παοκτσης, δεν ειμαι μια απο τα ιδια με τους μαλακες που πανε στο γηπεδο και κανουν μαλακιες και πινουν χορτο και και και. Και δεν υπαρχουν μονο στον ΠΑΟΚ τετοιοι, παντου υπαρχουν, και γιαυτο εκνευριζομαι οταν μου βαζουν ταμπελα “μπαοκτζης” και μου μιλανε με προδιαθεση. Και δεν συμβαινει μονο με τον ΠΑΟΚ αυτο, αλλα και με τον Αρη (και τον Ηρακλη) εδω στο φορουμ. Στην τελικη, κανεις δεν σεβεται την αποψη του αλλου για το τι θεωρει σοβαρο ο καθενας. Οταν εγω παω να μιλησω λογικα, θελω ετσι να μου απαντανε και οχι με ειρωνια. Τουλαχιστον αν θες να απαντησεις με ειρωνια, διαβασε πρωτα τι λεω, μπες στη θεση μου και μετα αν βρισκεις οτι ειναι ιστοριες για αγριους(χουλιγκανισμοι, καλυτεροι οπαδοι κλπ) δουλεψε με.

ΡΕ, Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΕΝΑ ΛΑΒΑΡΟ Η ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΩ; ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Εσυ βλεπεις κατι τετοιο;

sorry για double post, κεκτημενη ταχυτητα

αιντε μπραβο…

Ωραίο νέο αν γίνει τελικά 8)