τελικά εσείς οι παοκτσήδες τον θέλετε πίσω τον σαλπιγγίδη ή όχι?γιατί βλέπουμε αρκετά παόκια να τον βρίζουν…
Προσωπικά τον θέλω πίσω, αυτά περί προδοσίας και ψευτοπερηφάνιας (και καλά) με αφήνουν αδιάφορο.
Aionie χαλάρωσε. Έχω την εντύπωση ότι τα αθλητικά θρεντ είναι ιδανικά για πλακίτσα. Εντάξει πολλές φορές ξεφεύγει λίγο, αλλά αν είσαι χαλαρός δεν δίνεις και στο άλλο πάτημα να ξεφύγει. Cool 8)
Υποτίθεται ότι ο παοκτζήδες δεν τον θέλουν τον Σαλπιγγίδη αλλά κάτσε να βάλει κανα δυο γκολάκια και θα δειτε πως θα γίνει πάλι ίνδαλμα. Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί τον αφήνει να φύγει ο Παναθηναϊκός. Δυναμώνει πολύ με μια τέτοια κίνηση ο ΠΑΟΚ.
Προφανως αυτοι που δεν τον θελουνε πισω, τους χαρακτηριζει και σαν ατομα η αποφαση τους. Δηλαδη τι παει να πει ειναι προδοτης επειδη εφυγε ο παιχτης για να κανει ενα καλυτερο βημα στην καριερα του, την ωρα που ο ΠΑΟΚ ηταν μπουρδελο λογω γουμενου; Που ζουμε; Εποχες 60-70; Το ειχε πει αλλωστε και αυτος, θελω να παιζω στον ΠΑΟΚ αλλα οχι σε αυτον τον ΠΑΟΚ. Τωρα ακομα και που φτιαξαν τα πραγματα στον ΠΑΟΚ, κανει το αντιθετο απο οτι ειχε κανει τοτε: Ενα βημα πισω για την καριερα του(αντι να παει εξωτερικο) και ποιο ειναι το ευχαριστω τους; Να τον φωναζουνε προδοτη. Ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΩΛΟΖΩΑ(αυτοι ειναι οι αληθινοι μπαογκζ)
Το οτι καποιος οπαδος του παοκ δεν θελει να ερθει ο σαλπιγγιδης στην ομαδα δεν σημαινει οτι ειναι και κωλοζωο. νταξει ηρεμα…
Εγω παντως ακομα περιμενω απαντηση για το τι εγιναν τα λεφτα που μαζεψε ο κοσμος για την παρτη του.
«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία»
Το πρωί της Τετάρτης, ο μάνατζερ του παίκτη, Βαγγέλης Αγγελής, διέψευσε τις πληροφορίες για συμφωνία του Σαλπιγγίδη με τον ΠΑΟΚ. «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία του Δημήτρη με ομάδα. Προτάσεις υπάρχουν πολλές, όμως την απόφασή του θα την πάρει με ηρεμία, δύο εβδομάδες μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο κ. Αγγελής στην ιστοσελίδα sport24.gr.
τι τωρα το παιζει και δυσκολος; χεστικαμε αν ερθει, χεστικαμε κι αν δεν ερθει… αν θελει να παει σε μεγαλη ομαδα ας παει. κανεις δεν τον πιεζει.
Τα φαγε παιδιά τα λεφτά, τα φαγε ο αλήτης!
εγω δεν λεω οτι τα εφαγε ρε. ας βγει να μας πει τι παιχτικε τοτε
Tελικα αποφασισες αν ειναι μονταζ ή οχι ή μονο τσαντιστηκες;;;
Και συ σαν τον σαβατατζ ε; Δεν εχεις την ικανοτητα να διαβασεις πανω απο 2 ποστ την ωρα… Αυτο που λεω ειναι οτι το βιντεο δεν αποδεικνυει/δειχνει απολυτως τιποτα σχετικο με το θεμα
Αφου ειναι μονταζ ετσι κι αλλιως, οπως λες, γιατι μπηκες στον κοπο να δειξεις αν αποδεικνυει κατι ή οχι;;;
Ψαξε και κανε quote ποτε ειπα οτι ειναι μονταζ και σου δινω 100ευρω
100 ευρώ παρακαλώ.
έκοβα τον π**τσο μου οτι θα πεταγοσουνα ρε ΚρισΠ με εξυπναδα, ενταξει θα σε δωσω 100ευρω μιας και εσωσα την αντρικοτητα μου:p
εδιτ: Εγω δεν γραφω με τονους ρε ΚρισΠ! :lol:
παντως οι ομαδα του παοκ πρεπει να προστατευθει την κυριακη…
οπως μας ενημερωνουν τα σπορ του βορρα υπαρχει ανησυχια ! για την ασφαλεια !! της ομαδας καθως υπαρχουν φημες για πολεμικο κλιμα στο αλκαζαρ !!!
μονο ενα εχω να πω…
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ…
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters
:lol::lol:
μα να περνας απο το περιπτερο και να βλεπεις την αηδια κρεμασμενη…??
Eγω το ειπα πρωτος στο #4822.
Δικα μου ειναι τα 100?.
:x
quote που να λεω εγω οτι ειναι μονταζ εβαλες; Αλλο προπαγανδα αλλο μονταζ, αντε να μαθαινουμε λιγη γλωσσα σιγα σιγα
Μάθε να βάζεις πρώτα τόνους κι ύστερα λες στους άλλους για τη γλώσσα τους.