Π.α.ο.κ

Μαθε οτι βαριεμαι <=> Δεν γουσταρω να ξοδευω 1 παραπανω κουμπι/λεξη οταν γραφω…
Και μην με πας κοντρα οσον αφορα την γλωσσα, δε σε παει

Καλά.

Θα σε πάω κόντρα στις παρενθέσεις όμως.

Μπραβο στα ζωακια που τα εκαναν ολα πουτανα παλι στην Καβαλα. :slight_smile:

ετσι ρε…και αυτο ηταν μονο η αρχη

ξυλο και ντου,παντου

λοιπον…

λες να ξερουν ορθογραφια αυτοι οι οπαδοι που δεν τους αφηνουν να παν σε μια πολη να δουν ενα ματς και χαρακτηριζουν αυτο το γεγονος παρομοιο με την χουντα…??

ενω ας πουμε οταν μπηκαν συνοδεια ματ σε τραινο και εφτασαν στη λαρισα σπασαν μια πολη ενω μαζι τους συνεχίζουν να τους συνοδευουν τα ματ…:!::!:

[SIZE=“5”]εκει δεν ειναι χουντα…[/SIZE]

τα σπαμε με βοηθεια απο τα ματ που ηρθαν μαζι μας απο την θεσσαλονικη…!!!

μαλλον θα ξερουν ορθογραφια αυτοι οι οπαδοι που παν σε ματς αλλων ομαδων με μονο σκοπο φυσικα να μην μεινει τιποτα ορθιο…

βεβαια μπορει να ξερουν και αυτοι που χρονια βραζουν με παραγκες,τσαντηρια και εγω δεν ξερω τι, αλλα μια χαρα τους εκατσε η οικογενεια γκαγκατση…(αραγε αλλα μελοι δεν εχει…??)… δεν πιστευω τωρα που θα παει ξανα στον ολυμπιακο και θα φευγουν οι κοκκινες σφαιρα να υπαρχει προβλημα… μια χαρα θα ειναι…

υπαρχει και η μακρινη περιπτωση να ξερουν ορθογραφια αυτοι οι οπαδοι που εχουν μαζι τους μια εφημεριδα που στο εξωφυλλο της γραφει για ανασφαλεια καθως μπορει να υπαρχει πολεμικο κλιμα στην λαρισα…???
αποφασιστε…το να πετας καρεκλες,μαλαματινες, κινητα και κροτιδες ειναι τελικα μαγκια ή πολεμικο κλιμα…??
εκτος αν οταν τα κανετε ειναι η δυναμη του λαου του παοκ, και οταν σας τα κανουν ειναι πολεμικο κλιμα και αλητιες…#-o
(αραγε ποσες κροτιδες μπορουν να πεσουν στο γηπεδο της λαρισας…? 5…? …:lol::lol::lol:)

και τελος…

την κυριακη μετα το τελος αν το αποτελεσμα ειναι :

ασσος…: ειμαστε αδιαφοροι :!:
χ…: τους δωσαμε και ενα βαθμο για να σωθουμε οι καημενοι…
διπλο…: αυτη ειναι η παοκαρα…:lol:

αν δεν κερδισετε ΑΥΤΗ τη λαρισα με 2 γκολ διαφορα απλα θα πεσει το γελιο της αρκουδας…

και κατι αλλο…

[SIZE=“7”]ΤΑ[/SIZE] [SIZE=“5”]ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ[/SIZE]

Μέλη…

Κόφτε το ρε, κουράζει, και δεν υπάρχει και λόγος, όχι τίποτα άλλο.
Πρόβατα και ουγκ θα υπάρχουν πάντα και παντού.

:lol::lol::lol:

μου απεδειξες οτι γνωριζουν απο ορθογραφια, και οτι ολοι οι παοκτζικες κρυβοντ[SIZE=“4”]ε[/SIZE] καλα πισω απο το δακτυλο τους…

μπραβο στον ζαγορακη που ζητησε αυξημενη προστασια για την αποστολη του παοκ την κυριακη στη λαρισα…

δεν μπορω…
ποναω απο τα γελια…

:bow2::lol3::dizzy:

Το περιεργο ποιο ειναι ακριβως;:-k
Την περασμενη Κυριακη στον σταθμο του ΟΣΕ εκαναν ντου σε ΠΑΟΚια που γυρνουσαν απο Τουμπα,και καθε χρονο ολο και γινεται ενας ψιλοσασιρμας στα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ.Αν θυμασε περσι ειχε γινει φασαρια και με τους παιχτες,που τους εβριζαν στον δρομο και εδειρε εναν ο Ιβιτς.Φετος που παιζετε και το τομαρι σας φανταζομαι οτι θα ειναι ακομα πιο hardcore τα πραματα

βρεθηκε ενας που ηταν σκαστος απο ψυχιατρειο της περιοχης και την ειπε στον ιβιτς και αυτος(ο ιβιτς!!) τον χτυπησε…!!
ο αλλος παιχτης που ηταν μαζι με τον ιβιτς γιατι δεν αρχισε της μπουνιες…??
ο ιβιτς εχει συνηθησει απο γηπεδο…και εκει ετσι παιζει…

οσο για “ενεδρες” ειναι αστειο και να το λεμε…
παοκτζης και να φωναζει για ντου, και ενεδρες…??? :?

Ναι,μονο οι ΠΑΟΚτσηδες κανουν ντου και στηνουν ενεδρες,ολοι οι αλλοι και ιδιως οι Λαρισαιοι ειναι καλα παιδια.Θυμαμαι εναν φιλο μου Σερραιο να μου λεει για το Πανσερραϊκος-ΑΕΛ την χρονια που ανεβηκατε,που πηγαν οι Monsters στις Σερρες με αλυσιδες,τουβλα και καδρονια στα χερια και τα ‘καναν ολα γιαμπαλο,και απ’ οτι θυμαμαι παλι οι Monsters την ειχαν πεσει περσι και ειχαν σπασει εναν συνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ελασσονα πριν το ΑΕΛ-ΠΑΟΚ.Μιλαμε για πολυ κουλτουριαρηδες ο κοσμος της ΑΕΛ.
Και μην παρεξηγηθω,εγω την συμπαθω την ΑΕΛ,αλλα δεν ειναι και οι πιο ησυχοι οπαδοι οι Λαρισαιοι για να γελαμε με την αστυνομικη προστασια που ζητησε ο Ζαγορακης.Ειδικα με τον ΠΑΟΚ βγαζουν πολυ κομπλεξ και αντιπαραθεση.Στο κατω-κατω,ας μην γινει τιποτα καταρχην και ας εχει και επιπλεον αστυνομια,τι εγινε;

εεε,μαλλον δεν εχεις δει αλλα ποστ που εχω κανει…

και φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με αγιους οι οπαδοι της λαρισας…
ολοι οι οπαδοι και απο ολες της ομαδες ειναι για τα μπαζα…

μπορω και εγω να σου πω περισσοτερα για ασχημειες που εχουν κανει εναντιον των παοκτζηδων και χωρις να φταινε κιολας…

το γελιο το εριξα καθως ο ζαγορακης μιλαει για οργανωμενο σχεδιο…
και εχω ρωτησει την μιση λαρισα…
δεν εχει ακουστει τιποτα…!!
ας πει απο που τις βρηκε της πληροφοριες να το ψαξουμε…
αλλα οχι ετσι.
λεμε για πολεμικο κλιμα…??
χωρις κανενα σημαδι…??

και δεν λεω οτι δεν μπορει να γινει…
αλλα να λεμε και κατι που να εχει βαση…

Ε,και να ετοιμαζουν μερικοι κανα ντου θα βγαλουν και αφισες,και οσο για το οτι δεν ακουσες τιποτα στην Λαρισα λογικο ειναι,τα ντου και τις μαλακιες παντα λιγοι τα ετοιμαζουν.Εννοειται οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των οπαδων δεν εχει σχεση μ’ αυτα,για να παιζεις ξυλο για την μπαλα πρεπει να εισαι μπετοβλακας μεχρι εκει που δεν παει.Μπορει να εχει ακουστει τιποτα παρασκηνιακα μπορει και οχι,και απλα να φυλαει τα ρουχα του γιατι οπως ειπαμε παντα υπαρχει εντονο κλιμα στα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ,και υπαρχει και το πεσιμο στους ΠΑΟΚτσηδες πριν απο 5 μερες μολις

κοιτα…

τοτε που ηρθε ο περισσοτερος ογκος των οπαδων του παοκ με τρενο στην λαρισα ολη η πολη ηξερε ακριβως τι θα γινει…
οπως και τι εχει γινει παλιοτερα στο μπασκετ…
οπως και τι εχει γινει εξω απο τη λαρισα παρα πολλες φορες…
αυτα ειναι γνωστα πριν γινουν…

μονο αυτοι που πρεπει να ξερουν δεν περνουν μυρουδια…

λιγες φορες μενει τοσο κρυφο το τι ειναι να γινει…

το σταματαω εδω…
ελπιζω να μην γινει τιποτα…

ζωα υπαρχουν παντου…
και στην λαρισα και στην θεσσαλονικη

την κυριακη να μην αφησουμε τιποτα ορθιο στη λαρισσα…μαμησι και αγωνιστικα αλλα και εξωαγωνιστικα

την κυριακη θα μας κλασεις τα αρχιδια…και αγωνιστικα αλλα και εξωαγωνιστικα

χαχαχαχα,προσεξε ρε θα πεσουν οι τοιχοι

ε ρε παοκτζης οπως πηρες πρωταθλημα και θα γαμαγες και τον αρουλη ετσι και δω παλι γαμας στο πριν, εδω θα μαστε και στο μετα

τωρα στο εξωαγωνιστικα ενας θεος ξερει τι μπορει να εννοεις, αλλα για να μπεις σε ψυχολογια ενος παοκτσις θελει χρονια μελετης

ειμαστε αψυχολογητοι εμεις ρε…οσο για το εξωαγωνιστικο θα το δειτε εκει