ε καλα δεν προκειται να ξαναβρεις 5 ατομα στο σταθμο
καλα σας λενε ΟΡΚΣ, μπαοκ και ξυλο…
ε καλα δεν προκειται να ξαναβρεις 5 ατομα στο σταθμο
καλα σας λενε ΟΡΚΣ, μπαοκ και ξυλο…
μα ο Tolkien πρωτα ειδε τους παοκτσιδες και μετα εμπνευστηκε το lord of the rings;)
Νιωσε, ο Παοκτσης σε δουλευει, δεν θελει πολυ μυαλο
Πράγματι, το “δούλεμα” που κάνει ο παοκτσής θέλει λίγο μυαλό. Αυστηρά.
Εννοω δεν θελει πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι δεν μιλαει σοβαρα
παντως αμα το δουλεμα που κανω εγω θελει λιγο μυαλο και τσιμπανε οι αλλοι σαν τα ψαρια,φαντασου το μυαλο που εχουν αυτοι…
Μουσλι,Τσιριλε,Μουν,Εντινιο,χαρηκαμε που σας γνωρισαμε.Αντε στο διαολο τωρα.
Λινο,εχεις να βγαλεις ΜΙΑ πετυχημενη σεντρα εδω και 3 αγωνες.Συνεχισε ετσι και σε κουβαλω ο ιδιος στην πλατη μεχρι το Καταρ.
Ελληνα Μεσι,βαλε επιτελους μισο δραμι μυαλου στο κεφαλακι σου και καταλαβε που παιζεις.Αμα δεν μπορεις,ακολουθησε τους αποπανω.
κούραση η ομάδα, κούραση.
δεν με νοιαζει το ματς…
αντι να κερδισει ο καλυτερος κερδισε ο ο κωλοφαδρος…
το μονο που με νοιαζει ειναι που το 2010 γνωρισαμε και εμεις τι ειναι η [SIZE=“4”]ΧΟΥΝΤΑ [/SIZE]
να πατε στο διαολο ολοι σας…
να βαλετε της ομαδες στον κωλο σας…
οταν λες χουντα; τι συνεβη;
επειδη δεν ειμαι και πολυ καλα δεν θελω να πω…
το πολυ πολυ να μαλωσουμε και να μου πεις ασχετα πραγματα για ποδοσφαιρο…
δεν με νοιαζει η μπαλα…
[SIZE=“5”]
ΧΟΥΝΤΑ[/SIZE]
Τι έγινε ρε crimson? Πες μας περισσότερα να καταλάβουμε…:-k
Θα μας πεις γιατι γραφεις παντου αυτο το ΧΟΥΝΤΑ ή θα μας τα πρηξεις;;;
OK…
λοιπον…
2 ωρες πριν το ματς στην κεντρικη πλατεια ειναι ετοιμη να αρχισει η πορεια των οπαδων της λαρισας προς το γηπεδο…
κοντα στην κεντρικη πλατεια ειναι και το ξενοδοχειο που διαμενει ο παοκ…εχουν κλεισει τους δρομους για να περασει η αποστολη του παοκ… και καλα καναν, χαζοι υπαρχουν παντου…
φευγει η αποστολη του παοκ και παει στο γηπεδο χωρις να την πειραξει κανεις στην επιβιβαση του πουλμαν…
ολα ωραια…
ωσπου ερχονται ματ ξαφνικα και αρχιζουν να ριχνουν χημικα στον κοσμο…!!!
ΜΑ ΓΙΑΤΙ…??
ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ…
ΕΝΑΣ
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
στον απλο κοσμο της λαρισας χημικα…???
τα παιρνει ο κοσμος και απευθυνομαστε στην τοπικη αστυνομια να δουμε για ποιο λογο γινοντε τετοια γεγονοτα στην πολη μας…
μας ενημερωνουν απο την τοπικη αστυνομια πως αυτοι που ριξαν τα χημικα ειναι οι ματατζηδες που εχουν ερθει με την αποστολη του παοκ απο την θεσσαλονικη και δεν ξερουμε ακριβως γιατι συμπεριφέρονται ετσι !! και δεν μας ακουν !!!
ωραια ως εδω…???
στο γηπεδο τωρα φτανουμε εκει με καθυστεριση και οι ιδιοι ματατζηδες αρχιζουν να ριχνουν χημικα στον κοσμο που εβγαζε εισητηρια…
ΜΑ ΓΙΑΤΙ…??
ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ???
διαμαρτυρομαστε στην αστυνομια και μας λενε δεν ξερουμε τι γινεται και θα φωναξουμε τον Δοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης να τους ζητησει τον λογο…
και τι εγινε…???
[SIZE=“3”]του ριξαν δακρυγονα[/SIZE]…!!!
επιτεθηκαν στον Δοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας (χαλατσης το ονομα)…!!!
τρελο αλαλουμ…
παπουδες και παιδακια με της μητερες τους τρεχουν να βρουν καπου να κρυφτουν…
οπως ηταν φυσικο αρχισε και ο πετροπολεμος…
απο 15 ατομα και οχι απο κανεναν στρατο…
μεχρι και στρατιωτικος που μενει στην γειτονια μου και εχει παρα πολλες φορες ανεφερθει σε αυτους που συμμετέχουν σε επεισοδια σαν “ανθρωπους που δεν πρεπει να ζουν… ζωα σκετα…” ειχε πετρα στο χερι…
φευγουν και και σταματανε ολα…
εχουμε μεινει ολοι μαλακες…!!
ολοι με τα νερα και πεσμενοι στα παγκακια…
περναει η ωρα και παμε ολοι για να βγαλουμε εισητηρια…
και ξαφνικα κανουν ντου οι ιδιοι ματατζηδες και ριχνουν δακρυγονα στον χωρο τον εισητηριων και σε πληθος που ηταν με τα εισητηρια στα χερια και στην ουρα να μπει μεσα…!!!
ΓΙΑΤΙ…???
αρχιζει παλι ο πετροπολεμος…
σταματαμε οι ψυχραιμοτεροι τους 15 με τις πετρες και παμε ηρεμα στους ματατζηδες…
ρωταω…: ρε φιλε, τι εγινε…?? γιατι τετοια πραγματα? εγινε κατι? σας ενοχλησε κανεις, σας επιτεθηκε κανεις καπου στην πολη??
ειχαμε καποιο γεγονος…??
τι εγινε??
-ΦΥΓΕ…!!!
-ρε φιλε εβγαζα εισητηριο και μου πεταξες δακρυγονο!! τι να φυγω…??
-ΦΥΓΕ…!!
ακομη και αυτοι με τις πετρες πηγαν στα ματ και τους ρωτησαν με οργη για ποιο λογο εγιναν αυτα…
απαντηση καμια…!!
αφου εγιναν ολα αυτα ρωταμε την διμοιρια των ματ απο την λαρισα και λεμε τι εγινε…
και μας λενε πως και οι ιδιοι απορουν…!!
σε αυτι που εστησα εκει ακουσα αποριες των τοπικων ματατζηδων να αναρωτιούνται πως καταφεραν να γινει η μιση πολη βαγδατη, και πως ειναι στα ντερμπι στην θεσσαλονικη…
αυτα τα λιγα εννοω [SIZE=“4”]ΧΟΥΝΤΑ[/SIZE]
μετα με φοβο μπηκαμε μεσα κερδισαμε κατα λαθος και φυγαμε μην γινει και τιποτα αλλο…
και απο οτι ακουσα εγινε…
αλλα δεν ημουν εκει οποτε δεν λεω…
μαγεια…
ακομη τσουζουν τα ματια μου…
ακομη ποναει ο λαιμος μου…
ακομη πιστευω πως αυτα μας δειξαν μια μικρογραφια της[SIZE=“3”] χουντα[/SIZE]ς
φωτο αποριας…
Κακώς σταματήσατε τους 15 που πετούσαν πέτρες.
Έπρεπε να τους επιτεθείτε όλοι μαζί.
εδω καναμε τον σταυρο μας (οσοι πιστευουν, οχι ολοι) μην βγει κανενα οπλο…
οι τυποι ηταν αφιονισμένοι…
τι σκ@τα τους δεινουν στην θεσσαλονικη…??
δεν μπορουν να την πεσουν σε κανεναν εκει γιατι παιζει ασυλεια και ηρθαν εδω να ξεδωσουν…??
συγγνωμη για τα 2413 ορθογραφικα λαθη αλλα ειμαι με τρελα νευρα…(οχι οτι αλλιως δεν παν τα λαθη σφαιρα…:?)
Tα ματ είναι η λέξη κλειδί στα παραπάνω…εδώ δεν ξέρουν οι αστυνομικοί πως να διαφυλάξουν έναν αγώνα θα ξέρουν τα ματ? Πήγαν να κάνουν τους νταήδες ως συνήθως…αυτό ξέρουν.
πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να παιχτικε… παντως αυτα που περιεγραψες μου θυμιζουν τον αγωνα με τον ολυμπιακο περσυ στην τουμπα. τα ιδια ακριβως και με μας. δεν ξερω τι στο διαολο παιζεται…
Και ξαναλέω, ότι όταν σου επιτίθεται κάποιος και μάλιστα αναίτια, οφείλεις να αντεπιτεθείς.
Με κάθε μέσο.
Ψεκάσαν τα παιδιά σας, να τους θάψετε έπρεπε.
Τώρα καθήστε να βλέπετε τον κάθε Χρυσοχοΐδη να εξαγγέλει ότι “θα γίνουν έρευνες και να αποδοθούν ευθύνες”.
Ουτέ καν αυτό! Έτσι κατέγραψε τα επεισόδια γνωστό αθλητικό σάιτ:
*Ενταση δημιουργήθηκε έξω από το γήπεδο, πριν από την έναρξη του αγώνα, ανάμεσα σε φιλάθλους της Λάρισας και αστυνομικούς.
Σουπερ.