Π.α.ο.κ

και σιγα που θα γινει ερευνα για αυτα που εγιναν…

σε ολα τα τοπικα ραδιοφωνα και τις τηλεοπτικες εκπομπες αυτα λενε…
δεν εχει ασχολιθει ΚΑΝΕΙΣ με το ματς και την νικη…

παντα ελεγα πως ειναι μ@#κια να την πεφτεις σε ματ και τα λοιπες δυναμεις κανοντας τον μαγκα…
αλλα μετα απο αυτα που ειδα σημερα ειμαι ενα βημα πριν ενταχθω στους “ταλιμπαν χωρις συνορα”…

εεε,ποιο ειναι αυτο το site…?

Πραγματικά συνεχώς απορώ γιατί πάει ο κοσμός ακόμα στα γήπεδα. Κάθε φορά που κάποιος γνωστός μου πάει σε κανέναν αγώνα όλο και κάποια παρόμοια ιστορία θα μας πει. Τι σκατά σας αρέσει όσοι πάτε; Το θέαμα; Η συμπεριφορά (Ματ, κόσμος, ακόμα και παράγοντες με ποδοσφαιριστές), να θαυμάσετε τα ωραία γήπεδα, τι; Θα μου πεις είναι η καυλα για την ομάδα φίλε. Ναι αλλά μέχρι πότε η καυλα και μόνο θα σε οδηγεί να πας να δεις έναν κακό αγώνα ποδοσφαίρου και να ανεχεσαι τις μαλακίες όλων αυτών παροπάνω;

Δεν την λέω φυσικά σε όσους πάνε απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζουν και πηγαίνουν. Προσωπικά τα τελευταία 2-3 χρόνια σπάνια κάθομαι ακόμα και στην τηλεόραση να δω αγώνα (για γήπεδο πλέον ούτε δεμένος). Τα ντερμπι και πολύ είναι. Ναι, συνεχίζει να με ενδιαφέρει και φροντίζω να ενημερώνομαι αλλα μεχρι εκεί.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=61867

Δεν θα το βρεις στο κύριως κείμενο - στο πλαινό. Στα ψιλά γράμματα δηλαδή…:roll: Και καλά οι ματατζήδες και λοιποί - οι δημοσιογράφοι τι κάνουν τις πάπιες? #-o

Και στο Καραϊσκάκη πάντως έπεσαν κάποια (λίγα) χημικά σχεδόν με τη λήξη του αγώνα, χωρίς να αντιληφθούμε κάποιο επεισόδιο. Τι να πω, ίσως υπάρχει οδηγιά “μέχρι τις 31 Μαρτιού να έχουν καταναλωθεί Χ κιλά δακρυγόνων” και να είχαν μείνει πίσω. Θα υπολόγιζαν και σε καμιά πορεία που τελικά δεν έγινε οπότε αγχώθηκαν…

ωραια τα λεει το site…
15 λεξεις…#-o

εμενα μου αρεσει η μπαλα και παω…
και ναι…
η μπαλα που παιξαν αυτοι οι δυο σημερα ηταν τραγικη…
την χειροτερη η αελ…(ποσο ποιο χαλια να παιξουμε ??)
στα τοπικα της περιοχης βλεπεις ποιο σωστη μπαλα…:?

και ειχα πει να σταματησω να πηγαινω σε αυτα τα ματς με παοκ-παναθηναικο-αρη…

αναγκαστηκα να παρω και ακριβοτερο εισητηριο γιατι στο πεταλο εφτασε ο καπνος απο τα χημικα…
και πληρωσα και του αδερφου(αριανος :p) που μολις απολυθηκε…:?

Όσον αφορά το ματς, τραγικοί και οι 2 όντως, για μένα το Χ ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα.
Απλά όπως μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς εμείς με 2 δοκάρια, το έκλεψε η Λάρισα με το γκολ στις καθυστερήσεις.
Γενικά φαίνεται να αρχίζει να καταρρέει η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές.
Ίσως να φταίει η πίεση, τι να πω…
Όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά με τα ζώα τα ΜΑΤ, δυστυχώς όσο δεν αντιδράμε κι εμείς τόσο θα βρίσκουν πάτημα για να κάνουν τις βλαχομαγκιές τους οι κομπλεξικοί.

για μενα που ειμαι και “αελαρας” λεω πως ποιο δικαιο θα ηταν να κερδισει ο παοκ…
εστω και με αυτην την εμφανιση…αλλα μετα τον αρη δειχνει πως εχει χασει αυτη την φορα που ειχε…

μερικες φορες κερδιζει και η αμπαλοσυνη (και η αναγκη) :wink:

Aπλά προσωπικά ο ΠΑΟΚ μου απέδειξε τις τελευταίες αγωνιστικές πως δεν ήταν έτοιμος για το μεγάλο βήμα δυστυχώς.
Όσο για το αναγκαίο που λες, έχεις δίκιο.

πάμε, φόρτσα, και την άλλη μέρα στα μπλογκς όλοι εξαγριωμένοι για τα ρατσιστικά συνθήματα των ΟΥΚάδων και για τους Σκοπιανούς που θέλουν τη Μακεδονία μας. Ζώα.

Γιατι τοσο μισος δεν μπορω να καταλαβω…Καθε φορα που παμε λαρισα της πουτανας γινεται,ενω οταν ερχονται εδω κανενα προβλημα.Ποιο ειναι το προβλημα τους? Αντε να πεσουν να ησυχασουμε

το πρόβλημά τους είναι αυτό που έγινε με τον Μπλιώνα και πρόπερσι νομίζω με το πανό-ντροπή που σηκώσαμε στην Τούμπα. αλλά δε γίνεται δουλειά έτσι, όταν οι άλλοι συμπεριφέρονται σαν ηλίθιοι η δικιά σου απάντηση δε γίνεται να είναι “εγώ θα συμπεριφερθώ πιο ηλίθια, να μάθετε εσείς”, κυρίως γιατί χάνεις το δίκιο που έχεις.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά να το σπονσοράρει και η Cosmote;; Απαράδεκτο [-X

χαχαχαχα…:lol::lol::lol:

εισαι θεος…

παιδια εδω καθε 2 μηνες εχουμε μαχαιρωματα στην περιοχη…
και εσεις λετε γιατι τοσο μισος…??
εδω γινεται χαμος…

σε 5 χρονια εχουμε 3 φορες επιθεση στο πουλμαν της αελ εν κινηση και ενω ολοι ξερουν οτι θα γινει δεν σταματαει ποτε…!!

και στην τουμπα στα αποδυτιρια δεν ξερει κανεις τι γινεται εκτος απο 23 ατομα που παν αποστολη καθε φορα…
και δυστυχως μερικοι παιχτες της λαρισας δεν τα κραταν μυστικα…
μιλανε…

και εχουμε πει πολλες φορες…
η βλακεια δεν ειναι μονο προνομοιο δικος σας(ή αλλων)
ειναι ολων μας…
δικαιωμα στην βλακεια…

και το μισος μετα απο αυτο που εγινε με τα ματ προβλεπονται πολυ ασχημα πραγματα…
ζαγορακης εγγυηση…

Παντως σημερα εχει φουντωσει πολυ το θεμα σαλπι στις εφημεριδες…
Για να δουμε

Ο Σάκης Ρουβάς τραγουδά για τον ΠΑΟΚ

Επιστρατεύοντας τον Σάκη Ρουβά, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευελπιστεί να κλείσει την «τρύπα» στα οικονομικά της, διοργανώνοντας μία φαντασμαγορική συναυλία στο «Παλατάκι». Η έδρα του μπασκετικού ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Έλληνα ποπ σταρ, ο οποίος κρίθηκε ως ο πλέον κατάλληλος για να? μαγνητίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης. Οι διοργανωτές ελπίζουν ότι η προσέλευση θα είναι μαζική και ικανή να καλύψει τα πρώτα και αναγκαία έξοδα της ΚΑΕ που πλησιάζουν τις 100.000 ευρώ. Προσηλωμένοι στον στόχο της μείωσης του ελλείμματος οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΟΚ, προετοιμάζουν και μία δεύτερη συναυλία, στην οποία θα συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες. Επικρατέστερα ονόματα είναι αυτά της Μαρίας Φαραντούρη, της Έλλης Πασπαλά και της Σαβίνας Γιαννάτου

http://www.inews.gr/20/o-sakis-rouvas-tragouda-gia-ton-paok.htm

πλεον διπλα στην μπουτικ πουλανε και τα σιντι του:p

που καταντήσαμε. [-X

Oντως ρε πουστη μου, αλλα αμα δεν ενδιαφερεται ο κοσμος για το μπασκετ δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο. προσωπικα δεν μ ενδιαφερει το μπασκετ καθολου (γενικα σαν αθλημα) αλλα δεν θελω να βλεπω ετσι τον παοκ ρε γαμωτο.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oχι, αλλο μη…

Nταξ, έχει ένα δίκιο σε 1-2 θέματα, αλλά όχι άλλη κλάψα, έλεος.