Π.α.ο.κ

Ναι, καλα ασ’ τα αυτα…

Ας οψεται η μοιραια κιτρινη στον Παμπλο στο 2ο λεπτο, που εκοψε απο την παοκαρα το πρωταθλημα. [-X

Αχαχαχα, λες να τσιμπήσω? 8)

καταρχην αυτο το αρθρο εχει σαν τιτλο πραγματα που δεν ειπε ο χαλκιας…αυτο που ειπε ειναι οτι αν παιζαμε σε αλλη χωρα θα χαμε περισσοτερες πιθανοτητες να παρουμε κατι,πραγμα που δεν ειναι ψεμα

δημοσιογραφια σου λεει μετα…το αστειο ειναι οτι παραθετουν απο κατω και τα λεγομενα του,χωρις να αναφερεται ποτε η επικεφαλιδα του αρθρου

[SIZE=“4”]Βρέθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ξυλοκόπησαν 17χρονο![/SIZE]

Μετά από έρευνες 20 ημερών, η αστυνομία της Θεσσαλονίκης βρήκε τους υπαίτιους του άγριου ξυλοδαρμού οπαδού του Άρη στις 19 Μαρτίου. Πρόκειται για δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ, 20 και 22 ετών, οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον 17χρονο έξω από ίντερνετ καφέ στη Σταυρούπολη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «agelioforos».

Οι δύο νεαροί ομολόγησαν την πράξη τους και παραδέχτηκαν πως ήταν οπαδικές οι διαφορές τους με το θύμα, το οποίο είχε καταγγείλει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ εξ αρχής και η αστυνομία τους αναζητούσε.

Ο 17χρονος βρισκόταν στις 23:15 της 19ης Μαρτίου σε Ίντερνετ καφέ και οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν μέσα, τον έσυραν με τη βία στο δρόμο, όπου άρχισαν να τον χτυπούν άγρια με τη βοήθεια, μάλιστα, και ενός τρίτου ατόμου το οποίο ακόμα καταζητείται. Ο 17χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να χάσει το μάτι του!

iron aris, για κλάψες κλπ ασ’το καλύτερα, πιάσε κανα άλλο θέμα που σε συμφέρει.

για τους 2 βλαμμένους που χτύπησαν τον 17χρονο, ο,τι και να πω λίγο θα’ναι.

ας ελαφρύνω το κλίμα:

sorry,η φωτο ειναι real…???
καλα ρε…!!!
οχι και εκει ρε παιδια…
και μετα αναρωτιόμαστε γιατι ερχετε το τελος του κοσμου…

δεν εχεις παει στο καμπ νου; εγω οταν πηγα περσυ με το σχολειο μου εκδρομη ειδα σχεδον ολους τους διαδρομους του γηπεδου γεματους απο ομαδες ασχετες με την μπαρτσελονα, ακομα και με την ισπανια. τωρα αυτο δεν ξερω πως βρεθηκε σε εκεινο το σημειο αλλα μπραβο του οποιος το γραψε!!

πω. :expressionless:

κουφαθηκες,ε.? :stuck_out_tongue:

και ομως θα ερθει στο τελος της εβδομαδας αν δεν μου ερθει η παραγγελια απο το play…

να τους στείλεις mail ότι δεν σου ήρθε, και θα σου στείλουν 2ο.

τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι και πριν 2 χρόνια, τώρα κάτι άκουσα ότι για Ελλάδα δεν το κάνουν πλέον γιατί το έμαθαν όλοι οι ελληναράδες και έστελναν mail ότι δήθεν δεν τους ήρθε η παραγγελία για να τους στείλουν 2ο και να το πουλήσουν. \μ/

sorry για το οφ τοπικ…:?

[SPOILER]εχω παραγγηλει αυτα…:

[SIZE=“4”]Still The Orchestra Plays Greatest Hits Vol.1&2 (2CD & DVD) - Savatage
Rush: R30 - 30th Anniversary World Tour (2 Discs dvd)
Parallels (2CD & DVD) - Fates Warning
At The Gates: The Flames Of The End (3DVD Digipack Set)[/SIZE]

τι να τους πω…?? οτι δεν εφτασαν ολα…??
θα με παρουν με τις πετρες…:lol::stuck_out_tongue:

να μου ερθουν θελω…
δεν θελω να εχω τζαμπα…
(εδω βεβαια δεν εχουν ερθει αυτα που πληρωσα, τα τζαμπα θα περιμενω…?? :p)[/SPOILER]

κλεισαμε φιλικο με τη ρομα στις 21 μαιου…

αχρειαστη κινηση,ετσι και αλλιως θα τους συναντησουμε στο champions league:p:p

Απο contra.gr
ΠΑΟΚ-ΚΑΒΑΛΑ
MVP:
Ο κόσμος που πήγε στο γήπεδο και είδε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δύο ομάδες χωρίς όρεξη, έπαιξαν για να βγάλουν την υποχρέωση.

Ποσο αληθεια; Πονεσαν τα ματακια μας :cry:

καλα που δεν το ειδα δηλαδη, ε; εψαχνα σαν το μαλακα να το στριμαρω απο καπου αλλα πουθενα. ειχε προβλημα το καναλι ελεγαν οι σερβερς… στο τελος εβαλα ραδιο και ακουγα :stuck_out_tongue: το γκολ το ειδα μετα στο youtube.

παιζει ο βιερινια με ergotelis…και πολυ πιθανον to sakis επισης!

ο sakis ο στυλοβατης 8)

Ειρωνεία ΡΕ? 8)

ναι ΡΕ 8)

Τι διάολο 4-0 στο μισάωρο 8)

Τι γινεται ωρε κλεφτοπουλα;
CHRISP GOAL η αγαπη σου ο Παπαζογλου! ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!
και ο μουσλιμοβιτς…

γεια σου παπα παπα, γαμω τον πειραια πριν απο λιγο :stuck_out_tongue: