Π.α.ο.κ

4-1 οπως και περσι με τον πανσεραικο τελευταιο ματς…αυτα ειναι…αλλα το καλυτερο ειναι πως μας περασε ο ολυμπιακος…

αρα η παραδοση των πλευοφ λεει οτι θα βγουμε εμεις πρωτοι!!

Μετά από ένα περίπου μήνα θυμήθηκε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ να καλέσει σε απολογία τον Πάμπλο Γκαρσία για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ! Κατά?σύμπτωση, λίγο πριν το ξεκίνημα των play-off ο Ουρουγουανός μέσος του δικεφάλου θα κληθεί να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε σε εκείνες τις δηλώσεις του όπου είχε αναφερθεί στη διαιτησία του ελληνικού πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα στους διαιτητές Σπάθα και Κάκκο.
http://www.metrosport.gr/se-apologia-o-pamplo-gkarsia

ΓΑΥΡΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ PLAY-OFF ΡΕ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ…

OK, την παίρνουμε. :slight_smile:

οπως ειχε πει και στο Thread του ολυμπιακου και που εισαι ακομα…!!
και δεν ειναι ο ολυμπιακος αυτος… η παναθα ειναι απο πισω…
θα κανει τα παντα για να ξεφτιλυσει τον ολυμπιακο…

για το γεγονος που παρεθεσα δεν εχεις να πεις κατι ε;

Έχω να πω ότι καλά κάνουν και κόβουν το Τσάμπιονς Λιγκ από τον ΠΑΟΚ.
Αφού και να περάσει πάλι θα βάλει κάνα παίχτη που δεν είχε δικαίωμα να παίξει και θα χάσει το ματς στα χαρτιά…

Μια φορα γινονται αυτα, απο τοτε ειμαι σιγουρος οτι τριπλο-κοιτανε αυτες τις περιπτωσεις.
Και να πατε εσεις προκριματικα τι θα καταλαβετε, δεν θα προλαβατε να κανετε μεταγραφες και θα τον πιειτε

ρε αιονιε,απορω γιατι απαντας στον ChrisP…ο τυπος ειναι αστειος,οποτε δεν εχει επειχειρηματα πεταει μπαρουφες…μη τσιμπατε

τωρα σχετικα με το γεγονος,αν ειναι δυνατον…μονο στο ελλαδα γινονται αυτα ρε φουστη…απορω γιατι τον τιμωρησαν περσι για τη μπουνια στον ντιογκο και δε το κρατησαν για τα φετινα πλευ-οφ!:lol::lol:

ρε μην βαζεις ιδεες και το κανουν και αυτο…
γινει απο το πουθενα καμια εφεση και φαει ακομη μια αγωνιστικη απο τοτε…:stuck_out_tongue:

Παοκτσή εγώ είμαι τουλάχιστον αστείος, εσύ είσαι απλώς βλακάκος. :slight_smile:

Τι πρωιμο κλαμα ειναι παλι αυτο;;;

Αυτη τη φορα θα ανοιξει θρεντ σαν αυτο της αδικης τιμωριας του Βιερινια για το ματς στο Καραισκακη;;;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Προχθές έπεσε ο server του rocking από τις διαμαρτυρίες σου για την αδικία σε βάρος του “ΑΡΗ” και μιλάς για κλάμα? :slight_smile:

Η επόμενη μεγάλη ανακάλυψη στην ιστορία της ανθρωπότητας θα είναι το κλαμόμετρο και θα έχει τεράστια απήχηση στους οπαδούς ελληνικών ομάδων.

Eγω κατι ειχα να πω τουλαχιστον.

Εσεις κλαιτε προκαταβολικα.

Επειδη ΘΑ τιμωρουσαν το Βιερινια, επειδη ΘΑ απολογηθει ο Παμπλιτο και παει λεγοντας…

Με μοναδα μετρησης στο S.I το Ari

Όχι ρε συ. Οι Αρειανοί βλέπουμε ασύμμετρες απειλές και άλλα τέτοια Λιακοπουλικά. Το πραγματικό κλάμα, ριζωμένο βαθιά στο προσφυγικό dna των δύο δικεφάλων, δεν συναντάτε αλλού στον πλανήτη.

Kαμια σχεση, αλλα αμα υπηρχε κατι τετοιο θα ηταν ARI. :smiley:

Οπως λεμε, τσιμπα το παπαρι; :smiley:

Οι πορτογαλοι κανουν λογο για προφορικη συμφωνια Παοκ με Πάουλο Μπέντο,την κανει ο Σαντος αν δεν βγει δευτερος ο Παοκ?

ε ναι,εννοειται πως την κανει,τι τον εχουμε αμα ειναι να μας βγαζει συνεχεια τριτους?ας παει ο ανθρωπος σε ενα σωστο πρωταθλημα που ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ δε μπορει να καταληξει ΠΕΜΠΤΟΣ!