μεγαλο χωμα οι παικτες μας…τραγικη εμφανιση,ενω δειξαμε οτι υπαρχει προβλημα στο να διασπασουμε πολυπροσωπες αμυνες…ο δεμιρτζακης επρεπε να χε μεριμνησει για αυτο…απαραδεκτο να παιζουν οι αλλοι με 10 για 40 λεπτα και να μην μπορεις να τους απειλησεις,ενω αυτοι συνεχιζουν να σε απειλουν κιολας
επισης απαραδεκτος ο διαιτητης…απλα δεν αποβαλεις παικτη για διαμαρτυρια…μες την κουραση εχει δικαωμα ο καθενας να πει μια κουβεντα παραπανω…αμαν πια με τις ντιβες που νομιζετε οτι επειδη εχετε μια σφυριχτρα στο χερι ειστε κατι…επρεπε να ευχαριστειτε τις ομαδες που σας αφηνουν να διαιτητευσετε παιχνιδια…(και να τσεπωνεστε και 1 μισθο σε καθε παιχνιδι)
ΥΓ:σαλπι,εχεις κουρασει…βαλτο το γαμημενο επιτελους να τελειωνουμε…
Σε αυτο το σημειο να κανω την ιδια παρατηριση για 3η-4η φορα (ισως και παραπανω). Τι σεντρες ειναι αυτες ρε παλικαρια;; Οι μισες ηταν αδυναμες και πηγαν στον πρωτο αμυντικο για να διωξει και οι αλλες μισες ηταν δυνατες και πηγαν κατ’ ευθειαν στον τερματοφυλακα. Ελεος! Βγαλτε μια γαμημενη σωστη μπαλια επιτελους! Πφφφφ… απογοητευση σημερα η ομαδα.
είναι τυχαία αυτή η εμφάνιση μετά απο συζήτηση για τα οικονομικά των παιχτών?Να μην θυμηθούμε τι έγινε πέρυσι με τον ΠΑΣ…αν ισχύει κάτι τέτοιο,είναι απαράδεκτοι γιατί κ πολλά χρήματα παίρνουν κ είναι κ εξασφαλισμένα.Γιατί κάτι τέτοιο διάβασα σε σάιτ κ ειδικά για τους ξένους .
συμφωνω απλα οταν το εβλεπα το ματς κολλησε σε εκεινη τη στιγμη και ειδα μονο την κεφαλια,και μετα την μπαλα στα διχτυα σημερα που ειδα replay ηρθα να το κανω εντιτ
Φιλε Paoktsi,βοηθησε με λιγο σε παρακαλω.Ειμαι φιλαθλος του Ολυμπιακου Βολου και την Κυριακη που παιζουμε μεταξυ μας στην Τουμπα θελω να ανεβω μονος μου,οχι οργανωμενα.Πες μου,θα βρω εισιτηριο πριν το παιχνιδι στα εκδοτηρια της Τουμπας κι αν ναι ποσο νωριτερα πρεπει να ειμαι εκει?
Ευχαριστω.
φιλε για να εισαι με τους φιλαθλους του Ολυμπιακου Βολου μαλλον πρεπει να αγορασεις απο κει σε σας το εισητηριο…για μας θα μπορεις να βρεις αλλα για θυρες που θα σαι με παοκια…και πολυ πιθανον να βρεις απτα ακριβα εισητηρια δλδ.επισημα.
κακη εμφανιση…πρεπει να συνελθουν γρηγορα…δεχτηκαμε κλασσικο γκολ.αργησαμε να αντιδρασουμε και σαν ομαδα αλλα και με τις αλλαγες ο παυλαρας…να μπαινε το τελευταιο γμτ.
Κυριως αυτο, αλλα και η εμπιστοσυνη στον [SIZE=“5”]Παπαζογλου[/SIZE]; Γουτουφου ρε, κονε εχει ο σακαρος και παιζει τοσο;
Ελ ζαρ μ’αρεσε, παιζει με την μια και δεν ειναι σαν τον σορλεν, γυρναμε την μπαλα πισω για να μην μας κατηγορησουν αν την χασουμε με επιθετικη μπαλια, εχει αυτοπεποιθηση ο μαροκινος και φαινεται. Πολυ εντυπωση με κανε το οτι δεν γουσταρε να γυρναει την μπαλα πισω και αυτο ειναι πολυ καλο
για να λεμε και του στραβου το δικιο ομως…ο σακης ηταν σημερα πολυ καλυτερος ορισμενων μεσ’το γηπεδο…οχι επειδη ειναι παπαζογλου αν κανει μλκιες να τον κραζουμε.και αν τις κανει ο γκαρσια να λεμε “ααχ τι εκανες ρε αλανι!”…κακοι ηταν ολοι τους.
κριμα που δε κερδισαμε στο τελος γμτ…το φοβηθηκε πολυ ο δεμιρτζακης το παιχνιδι χωρις λογω…φανηκε πως οταν παιξουμε κατω τη μπαλα τους κλεινουμε στα καρε τους…
ο ελ ζαρ και μενα με κερδισε τις εντυπωσεις,πολυ καβλωμενο τον ειδα…πιανει θεση βασικου πολυ συντομα…ο ιβιτς απο τοτε που ανανεωσε το συμβολαιο του ειναι σκετη κουραση να τον βλεπεις