Π.α.ο.κ

#-o/:lol:

τι άλλο θα δούμε

*αν δεν μαρκάρει κανείς θα ξέρουμε γιατί

τι έγινε ρε παόκια ενάς άλλος Ολυμπιακός σας έκοψε βαθμούς…
Είδες μια ζωή πελάτες Ολυμπιακών θα είσαστε!!!

τραγελαφος απλα…μας επαιζε ο γαυρος του βολου μες την εδρα μας…δε ξερω ποσο θα συνεχισει αυτη η αθλια εμφανιση μας,αλλα δεμιρτζακη δε θα σ κανουμε πιπες για την προκριση στη φενερ…το κακο ηταν πως σημερα δεν εφταιγε η αποδοση των παικτων μας,αλλα καθαρα θεμα στησιματος στο παιχνιδι και τακτικης…

προσκυνώ μαλεζα στο γκολ του βολου…
σαν τον παππού μου που εχει κάνει εγχείριση καρδιάς πήγαινε…
και που να πάει χειμώνας

άσχετο αλλά μόλις άκουσα ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με οπαδούς του Ολυμπιακού στην Εθνική με αποτέλεσμα να πέσει το ξύλο της αρκούδας λίγα χιλιόμετρα απο Θεσσαλονίκη
Πραγματικά είναι λυπηρό οι οπαδοί να λύνουν τις διαφορές εκτός γηπέδων!!!

ακομα πιο λυπηρο να τις λυνουν εντος

μπλακ χιουμορ

οκ…την επόμενη φορά ξύλο στον αγωνιστικό χώρο.:stuck_out_tongue:

*Paoktsis έχουμε το ίδιο χιούμορ…καλό είναι αυτό?

Χωρις ασπρομαυρα γυαλια, θα πω οτι το κορακι μας σφυριξε ανησυχητικα πολυ εχθρικα(Αναποδα πλαγια, οτι να ναι φαουλ, δεν μας εδινε με την ιδια ευκολια φαουλ και δεν εδωσε και μια κοκκινη σε ενα καρα-αντιαθλητικο-αποπισω-με2ποδια τακλιν που εκαναν στον ελ ζαρ)…
Δεν ειναι δικαιολογια, ημασταν χωμα απλα λεω οτι παιζαν πολυ βιαια οι του βολου με την ανοχη του διαιτητη…

πάλι καλά που έβγαλες και τα ασπρόμαυρα γυαλιά δηλαδή…

ειδες το ματς;

όχι, δεν είχα την ευκαιρία :frowning:

Ε, αρα γιατι ειρωνευτικες την αντικειμενικοτητα; Φυσικα αντικειμενικα τα ειπα και φυσικα ειπα οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΘΜΩΝ.

Γιατί έχω πραγματικά αντικειμενικούς φίλους, που το είδαν.

Πάντως μ αρέσει που έχεις νοοτροπία μεγάλης ομάδας και θεωρείς και την ισοπαλία ήττα

Επιχειρηματαρα, πρεπει να το βουλωσω τωρα.

Ναι καταλαθος εγραψα ηττα… Μου φερνει το ιδιο συναισθημα με ηττα, η απωλεια βαθμων με μικρη ομαδα.

Σου ζήτησα να το βουλώσεις? :-k

Οχι, αλλα οταν μου παραθετεις ενα τοσο δυνατο επιχειρημα, πρεπει να κανω μοκο γιατι εχεις δικιο… Ολα πρεπει να στα εξηγω;

Δεν το αντιπαράθεσα ως επιχείρημα για να θίξω την αντικειμενικότητά σου. Το είχα κάνει νωρίτερα αυτό. Απλά, ήταν εξήγηση γιατί έχω άποψη για το ματς χωρίς να το έχω δει.
Όλα πρέπει να στα εξηγώ;

την πέσαν στους παίχτες εξω απο το γήπεδο…
ένας πήρε μια πέτρα και την πέταξε στο αυτοκίνητο του σαλπι…!
καλή αρχή…και που είσαι ακόμα…

*σχετικό/άσχετο…:μερικοί έχουν ξεχάσει το πως αντιδρά ο σαλπι μπροστά στον τερματζη…λογικό είναι…τόσο καιρό ήταν εξτρεμ στον παο…

+100000000000000000000000000000000000000000000000
Τον χαλασανε εκει στον παο…

οταν ειναι 40 τελειως ουγκ και ηλιθιοι και πανε και την πεφτουν στους παιχτες, ενταξει δεν θα δωσουν και μεγαλη σημασια σε αυτο(εδω λεει γιουχαρανε τον Κουτσιανικουλη που οχι μονο δεν φταιει σε τιποτα, ο ΠΑΟΚ φταιει που εδωσε 1,2εκ, οχι αυτος, αλλα ουτε καν επαιξε και στο ματς)

Ο κουτσιανικουλης κουρευτηκε κοντο

Αντε να παιρνω σειρα και γω :stuck_out_tongue:

Φυλαχθειτε αντιπαλοι, τωρα θα βλεπει και μπροστα του:lol::stuck_out_tongue:

Edit: Πηγε στρατό γι’αυτο, ειπα και γω…