ξέρω, ότι πιο σιχαμένο το “ναι, αλλά αν εσείς…” κλπ, αλλά δεν αντέχω, δηλαδή αν στο ματς του β γύρου το φάτε στο ίδιο χρονικό σημείο με τέτοιο τρόπο και μετά από σερί ματς όπου η ομάδα θα σέρνεται, θα ξεκινήσετε τα αμπαλαέα στην 3;
Εγω θυμαμαι τον ΑΡΗ να χανει 3-0 στον τελικο κυπελλου, ενω ειναι ηδη στη Β’ Εθνικη, και μια πολη να σειεται με το “ΑΡΗ θυμησου, μια ζωη μαζι σου”.
Οποτε για μενα (ετσι οπως εχω μαθει, τουλαχιστον), δεν ειναι μονο λογικο, αλλα μαλλον αυτονοητο.
Μιλαμε για ενα ντερμπι, το οποιο θες να κερδισεις ανεξαρτητα απο την κατασταση σου …και αν η ομαδα δεν τραβαει, ο κοσμος οφειλει να βοηθησει.
Η κερκιδα δεν ειναι μονο για την εναρξη ή για το 2-0, 3-0.
Τεσπα, απλα μου προκαλει εντυπωση, γι’ αυτο και το ανεφερα.
EDIT
Οσο για το θεμα των εισητηριων που εθιξα τις προαλλες, ψαξτε στις ανακοινωσεις των συνδεσμων σας αν ειναι οι “παραλογες” απαιτησεις των διοικησεων του ΑΡΗ το προβλημα.
Πολυ αχαριστια ρε παιδακι μου.
Ηθελα να ξερα που θα σερνοσασταν ολα αυτα τα χρονια αν δεν αναλαμβανε ο Ζαγορακης…
+10000000
άρχισαν άρθρα να λένε πως ο ζαγορακης σκέφτεται να την κάνει…
well done σύνδεσμοι του παοκ…
αντί να ζητήσουν μια συνάντηση και να μιλήσουν για τα θέματα που θέλουν βγάλαν ανακοινώσει που μιλάει για όλα…μόνο για το μετρό δεν είπαν…
εμ κοπηκαν τα πακετακια προς τους συνδεσμους…ειναι και η οικονομικη κριση και οι ανθρωποι φαλιρισαν τι να κανουν…εγω γραφτηκα σε συνδεσμο και πραγματικα αντεξα μονο 2 μηνες
Μακριά απο συνδέσμους…
είναι για γέλια…
…αλλά μπορούν να γίνουν και επικίνδυνοι
Να σε ενημερωσω οτι τον Ζαγορακη τον εφεραν στην παε οι ‘αχαριστοι’ συνδεσμιτες οι οποιοι εκαναν καταληψη στην παε για να διωξουν τον γουμενο,την ωρα που καποιοι ‘φιλοι’ του ΠΑΟΚ επιναν καφεδακι στην παραλια και ελεγαν ‘ποιος ΠΑΟΚ μωρε,ακομα μ αυτα ασχολεισαι’?Τωρα που η ομαδα ανεβηκε στο αγωνιστικό,καποιοι περαστικοι φιλαθλοι θυμηθηκαν οτι υπαρχει ΠΑΟΚ.Και τωρα εχουν αποψη για ολα.
Να σε ενημερωσω οτι ο Ζαγορακης δεν ειναι χρηματοδοτης του ΠΑΟΚ.Ο βασικός χρηματοδότης ειναι ο λαός του.Αρα χωρίς τη στηριξη του λαού,δηλ. χωρις λεφτα,ο Ζαγορακης θα εκανε μια τρυπα στο νερο.Γι αυτό ας μην τον θεοποιουμε κιολας.
Να σε ενημερωσω ότι ο Ζαγορακης ειναι ο προεδρος του ΠΑΟΚ που εχει την μεγαλυτερη στηριξη απο οποιονδηποτε αλλον στα χρονια που υπαρχει ο ΠΑΟΚ.
Τελος,κανεις δεν ειπε να φυγει ο Ζαγορακης.Αν ο Ζαγορακης το πηρε τοσο κατακαρδα και θελει να φυγει(για δευτερη φορά),τοτε ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ.Για να εισαι προεδρος στον ΠΑΟΚ θελει γερο στομαχι και μεγαλα @@.
Ωραιο το τσουβαλι σου.Και πολυ ευρυχωρο,ολους τους χωραει :lol::lol:
αλεφας για το ματς προχτες…
http://www.katimagiko.gr/editorial/1659/o…-htistes-phor-me-mustri-ste-skalosia
«Έβαλε αλλαγή τον Παπάζογλου να του πετάνε τη μπάλα ψηλά. Φέρτε τον Παπάζογλου εδώ σε μία πολυκατοικία στα Μελίσσια που χτίζεται, να ανέβει στη σκαλωσιά με το μυστρί! Ψάχνουν εδώ για χτίστες! Χτίστης ρε. Μα είναι σέντερ φορ αυτά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο»;
:bow2::bow2:
και όμως έχει δίκιο.!!
όλη η ευρωπη παίζει με σέντερ φορ που μοιάζουν με χαφ και οχι με βαρείς/ψηλούς φορ…
αυτό το λάθος έκανε και η λαρισα και παίζει με τον κουζεν…
δεν ειπα εχεια δικο, απλα ειχε πλακα πως το παρομοιασε. αλεφας!!!
Το χει ξαναπει και στην τηλεοραση αυτο για τον χτιστη-Παπαζογλου
Για τα περι συνδεσμων που διαβασα στην προηγουμενη σελιδα.
Δεν ξερω αν ειναι για γελια ή αν ειναι επικινδυνοι ή αν 'βαζαν τον Paoktsis να κανει αγγαρεια και δεν αντεξε παραπανω απο δυο μηνες.
Το μονο που ξερω ειναι οτι πολλες ομαδες δεν καταστραφηκαν χαρη στους οργανωμενους τους, οπως και το οτι αυτος που θα ειναι παντα εκει για την ομαδα ειναι ο κοσμος της.
Και δεν εννοω αυτον, που θα παει στο γηπεδο οταν η ομαδα παει καλα και μονο.
δυστυχως ειναι το μονο που ξερεις…
κάνεις λάθος… έχεις σκεφτεί οτι αυτα τα καλόπαιδα είναι ο λόγος που απλός κόσμος παει στο γήπεδο μια στο τόσο?
έχεις σκεφτεί οτι οι λογικές των συνδέσμων του κυβερνάω την ομάδα επειδή ειμαι αιμοδότης(#-o) εχει περάσει και στον απλό κόσμο και γιαυτό δεν μπορεί να αγαπήσει μια ομάδα.? όλοι λένε την ιδια μαλάκια.δίνουμε τα λεφτά μας… μην τα δίνεις.!!!σε ολες τις ομάδες ολοι δίνουν τα λεφτά τους…δεν θα πάνε όλες καλά…
*και επίσης αν δεν καταστράφηκαν χάρη των οργανωμένων μιλάμε για πολύ σοβαρές ομάδες…:?
+10000000
εγώ 1 μήνα με το ζόρι.
Ετσι για να γελασουμε και λιγο,δεν ξερω αν εχει αναφερθει η postaριστει η κατωθι φωτο,αλλα εγω τη βαζω.
Αποδειξη του ποσο πνευματωδεις στα συνθηματα ειναι οι Π.Α.Ο.Κτσηδες.
http://freddos.yooblog.gr/2010/08/05/2301/
Απλα θεικο κι εμπνευσμενο!!!:lol3::lol3::lol3:
:bow2::bow2::bow2:
Το είναι παρθένα του Ελληνιάδη η κτένα…το θυμάται κανείς:lol: :!:
εκει βρισκεται το προβλημα και οχι γενικα στην υπαρξη των οργανομενων.το θεμα ειναι ειναι οτι δν φταινε οι “συνδεσμοι” , φταινε αυτοι (διοικησεις-κρατος)που τους εχουν αφησει να καταντησουν σαν “αντρα αλητειας και μαστουρας” ειτε γτ δν τους νοιαζει ειτε γτ τους χρησιμοποιουν σαν στρατους.Μακαρι να μην ηταν ετσι γτ ομαδα χωρις οργανωμενους οπαδους δεν νοειται να υφισταται πουθενα στον κοσμο,εγω θελω νταβαντουρι,ατμοσφαιρα και γτ οχι και μπινελικι και οχι φλωριες τυπου αγγλιας αλλα ως εκει…