Αυτό μου το έλεγε ο πατέρας μου όταν μιλάγαμε για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ παλιά :lol:
Χωρις κοσμο στο ΟΑΚΑ με τον Βαζελο γιατι κονομησε μια αγωνιστηκη κεκλεισμενων…
Οποτε πανε οι 3.700 που μπορει να πηγαινανε αν αφηνε η ΕΛ.ΑΣ
Αποψη μου οτι θα αποδωσουν καλυτερα διχως κοσμο… Αν γινει καλη δουλεια οπως προανειγγειλε ο κοουτς στην ψυχολογια των παικτων, χωρις την πιεση του κοσμου στον πρωτο της αγωνα μετα απο ολα αυτα, η ομαδα θα παιξει πολυ πιο συγκεντρωμενα θελω να πιστευω και θα εφαρμοσει τα του προπονητη
αποψη μου οτι θα εχει κοσμο στο οακα μετα την εφεση
EDIT:Μονο 4 αγωνιστικες ο τσιριλο???να κανουμε εφεση
Επιτέλους βλέπω και τις φάσεις που έχασα…
:lol::lol::lol::lol2:
Και θα μας πουνε μετα την εφεση δεν προλαβαινουμε να οργανωσουμε μετρα ασφαλειας αρα δεν θα μας δωσουν εισιτηρια… ΠΩ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ…
ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ
Έχεις φτιάξει ολόκληρη θεωρία συνομωσίας για το πώς θα αποφύγουν την κάθοδο του υπέρτατου λαού του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και λες στον άλλον “get a life”.
Ρε φιλε δεν ειναι εκει το θεμα… Το θεμα δεν ειναι οτι ξερω γω δεν θα κατεβουμε… [B]Στα παλια μου τα παπουτσια[/B] κι ολας, εγω ετσι και αλλιως δεν θα κατεβαινα… Το θεμα ειναι οτι αν ισχυει αυτο, ειναι ακομα ενα πληγμα στην ομαδα μου, εστω και μικρο. Τα μεγαλα πληγματα μας κοστιζουν βαθμους, τα μικρα και “απαρατηρητα”(που ειναι δηλαδη απλα για να μας δειξουν τα δοντια τους) μας κοστιζουν πρεστιζ και ελπιδα οτι παιζουμε σε ενα σχετικα δικαιο πρωταθλημα. Εδω δηλαδη παιζει και το αν εχει νοημα να βλεπουμε μπαλα πια.
[SPOILER]Και στην τελικη δεν ειμαστε αρειανοι που η αθηνα τους ενδιαφερει μονο οταν εχουμε ορισμο διαιτητων στα ματς Αρης-Π.Α.Ο.Κ και το τι αποτελεσμα θα φερνουν στην θεσσαλονικη μονο[/SPOILER]
δεν κατάλαβα…
θα είναι ενα άδειο γήπεδο της αντιπάλου και είναι ακόμα ένα πλήγμα στην ομάδα σου??
μάλλον δεν κατάλαβα καλά
Ε, ναι γιατι εμεις ημασταν που με το που μας κανατε διπλο, γιναμε μπουρδελο. :lol:
Αλλα ξερω “Αθηνα γαμημενη, το παοκ δεν πεθαινει”, “εχθρος μας ο ολυμπιακος”, “κλαψ, το κατεστημενο, κλαψ”.
Μαλλον απλα σε ενοχλει που ο ΑΡΗΣ βγαζει συνεχως ΕΚΔΡΟΜΑΡΕΣ στην Αθηνα.
παντως εσυ(εις) γραφεις το αρης οπως το ΠΑΟΚ…καποιος θελει να μοιασει σε καποιον μου φαινεται:roll:
Τώρα θες να αρχίσουμε συζήτηση του στυλ
-η δικιά μου ομάδα είναι καλύτερη
-μαλακίες λες, η δικιά μου είναι καλύτερη
Ωραίο ωραίο. όπως και πιο πριν, με το θέμα από το 75 και μετά.
Φυσικά, ο λαός του ΠΑΟΚ στηρίζει μόνο στα ωραία. στις δύσκολες εποχές το παρατάμε το θέμα.
σοβαρέψου λίγο, και άμα είναι να γράψεις κάτι εδώ, γράψε κάτι σοβαρό τουλάχιστον.
Αυτο.
Λεω να το κανω Α.Ρ.Η.Σ. μαλιστα για να νιωστε σημαντικοι.
Αλλοι παντως βγαζουν κατι πρωτοσελιδα “Vamos παοκαρα”, “Στα ευκολα παοκ, στα δυσκολα παοκαρα”, οπως και αλλοι αντιγραφουν συνθηματα που αλλος χρησιμοποιει για 15 χρονια και βαλε.
Ντάξει.
Οχι, σβηστηκε το ποστ μου γιατι περιειχε γαμωμανιδια και χριστοπαναγιες για τους βαζελους(πηρα 2ποντο)…
Αυτο που ελεγα στο διεγραμμενο ειναι οτι στην εφεση θα αθωωθει η εδρα αρα ως μη γενομενη η τιμωρια και ταυτοχρονα δεν θα προλαβει να οργανωσει μετρα ασφαλειας ας πουμε για να δωσει εισιτηρια ο παο στον ΠΑΟΚ οπως ειχαν συμφωνησει
τί σημαινουν τα αρχικά Α.Ρ.Η.Σ?
λολ
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
ΑΜΠΑΛΟ.ΡΟΣΤΕΡ.ΗΛΙΘΙΟΙ.ΣΠΡΙΝΤΕΡΣ
επισης παραιτηθηκε ο Βιολιδης
http://olapaok.gr/podosfairo/Dioikitika/paraiththhke_o_hlias_violidhs.575358.html
Ειναι απωλεια ή μπα; Δεν ξερω πραγματικα
ok [B]Aionios[/B]… απλά μου φάνηκε κάπως…
επίσης πολύ δύσκολο να καταλάβεις πόσο απώλεια είναι ο καθένας για την κάθε παε…