:lol: :lol: :lol:
αυτο το αμπαλο ροστερ και αυτοι οι ηλιθιοι σπριντερς σας εσκισαν παντως μες στην τουμπα την προηγουμενη κυριακη:wink:
ας τον βαλσαμώσει κάποιος
Βασικά θα συμφωνήσω εδώ, αιώνιε χαλάρωσε λίγο ρε.
[B]Ηλίας Βιολίδης. :[/B]
«Υπέβαλλα σήμερα την παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ [B]για λόγους που αφορούν την αξιοπρέπεια μου[/B]. Η ένταση των κατευθυνόμενων φημών που με πλήττουν το τελευταίο διάστημα με αναγκάζει για λόγους ευθιξίας να μην μετέχω πλέον διοικητικά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρόλο που με συνδέουν εξαιρετικά ισχυροί δεσμοί με τον Πρόεδρο (σ.σ. Θόδωρος Ζαγοράκης) και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ.
Για να μην μείνουν αναπάντητα ερωτήματα θα παραθέσω αύριο (13:00 αίθουσα Τύπου γηπέδου Τούμπας) συνέντευξη Τύπου».
Σιγά-σιγά εγκαταλείπουν το πλοίο ένας ένας μου φαίνεται…:-k
Νταξει σορρυ γκαις για το φερσιμο μου το σημερινο αλλα σημερα εχω πολλα νευρα ρε σεις… Εχω φαει χοντρο ξενερωμα απο 3 διαφορετικες καταστασεις και ειμαι καπως σημερα…
καλα,σκισιμο δε το λες κιολας…αδικεις το περσινο 4-1,οχι τιποτε αλλο:!:
σωστο κι αυτο,απλα αυτο που θελω να πω ειναι πως μειωνοντας ετσι το ροστερ του αρη,μειωνεται και την ομαδα σας.
Για τον Βιολιδη θα πω την δικη μου λογικη.
Η λογικη μου λεει οτι οταν εισαι πεντακαθαρος, δεν παραιτεισαι, τους λες ελατε να με ελεγξετε εξωνυχιστικα και αμα μου αποδειξετε οτι κλεβω φατε με ζωντανο.
Τωρα αφηνει τον Ζαγορακη μονο του. Ωστοσο, εαν διαπιστωθει ατασθαλια οικονομικη δεν θα τον φανε ζωντανο οπως θα τρωγαν τον Βιολιδη, δηλαδη δεν ξερω αν με καταλαβαινετε, εννοω οτι ο Θοδωρος εχει πολυ περισσοτερη δυναμη στις καρδιες μας, απο οτι ο Βιολιδης που δεν εχουμε κανενα δεσιμο μαζι του. Αρα το εκανε για να ξεφυγει, εγω λεω
Κάτι παίζεται παρασκηνιακά, και δεν το βγάζουν παραέξω.
Από την άλλη όμως, η κάθε μια παραίτηση (σαντος, κονσεϊσάο, βρύζας, και τώρα βιολίδης) είναι για διαφορετικό λόγο. :-k
Υπάρχουν άνθρωποι που βοήθησαν και είχαν αξιώσεις. [B]Μέσα σε αυτές ήταν να ψηφίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό στις εκλογές της Λίγκας[/B]. Τι θα λένε αυτοί. Ο Βιολίδης τότε έπεισε τον τότε πρόεδρο ότι συμφέρον του ΠΑΟΚ δεν ήταν να ψηφιστεί ο Παναθηναϊκός…
ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που βοήθησαν τον παοκ και ήθελαν να ψηφίσουν τον παναθηναϊκό.??
Μαλακίες είπε ο Βιολίδης
καλυτερα χωρις βιολιδι…πολυ φαλακρος για ΠΑΟΚ.
χαχαχχαχααχ…too bald for PAOK…
νταξει,ο ανθρωπος ετσι ενιωσε και ετσι επραξε…ο παοκ δε μενει σε προσωπα…τωρα μενει να βρεθει ενας ακομη καλυτερος διαχειρηστης οικονομικων στη θεση του…
μάλλον χιαστούς ο σαβινι…καληνύχτα…
Αν έστω 1 παοκτσής πει ότι τον ένοιαξε, πληρώνω εγώ τα έξοδα για την θεραπεία του.
Εμένα με ένοιαξε γιατί θέλαμα να τον αποδεσμεύσουμε και τώρα εννοείται ότθ δεν φεύγει…
Ναι, γιατι θα μας πουν απανθρωπους… Βασικα υπαρχει καποιος νομος που να μας απαγορευει να τον αποδεσμευσυομε;
Κανένας νόμος δεν το απαγορεύει απλά υπάρχει και η λεπτομέρεια της αποζημίωσης.