Ναι, το ξερω. Δηλαδη ο κραμπσοντι εννοει οτι τωρα που ειναι τραυματιας θα ζητησει πιο πολλα λεφτα αν τον πουμε να φυγει απ’οτι πριν το παθει;
εννοει πως αν του βρισκαμε καποια ομαδα να παει,θα πηγαινε…τωρα καμια ομαδα δεν θελει τραυματισμενους παικτες,οποτε θα τον φορτοθουμε 100%
Eννοει οτι αν πριν υπηρχε μια πιθανοτητα να τα βρειτε για λυση κοινει συναινεσει, πλεον δεν υπαρχει αφου ο τραυματιας Σαβινι δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να βρει ομαδα, οποτε θα “κατσει” στο συμβολαιο του.
Δεν άντεξαν.
http://www.paokmania.gr/articles/football/superleague/9415-apisteuto.html
[SPOILER]Άντε, να μας δώσετε και πρόστιμο και κεκλεισμένων των θυρών γιατί τα γύρω λύκεια της τούμπας έχουν κατάληψη και γίνονται επισόδεια από εξωσχολικούς και μη.[/SPOILER]
[SPOILER][SIZE=“6”][COLOR=“Black”]ΜΑΛΑΚΕΣ[/COLOR][/SIZE][/SPOILER]
ωραια πραματα…δηλαδη θα παιξουμε δυο συνεχομενες φορες σε αδειο γηπεδο
ΥΓ:το πως εξομοιωθηκαν τα επεισοδια του παναθηναικου με του παοκ δε μπορω να το καταλαβω:-k
H απόφαση είναι εφέσιμη οπότε μπορεί και να έχουμε κόσμο στο τέλος!
Όσο για το ματς με τα βαζέλια καλύτερα σε άδειο…ίσως παίξουν πιο συγκεντρωμένα έτσι
δεν εξομοιώθηκαν …απλά η ποινή που μπορεί να μπει είναι αυτή…για τώρα…
*ο πηλαδακης ειχε πει στην αρχή του πρωταθλήματος στους οργανωμένους να ξεχάσουν οποιαδήποτε χαζομάρα σκέφτονται καθώς φέτος θα ειναι δύσκολα τα πράγματα…
θα το δούμε με τον καιρό…
**σε δυο εβδομάδες εχει βολο-λαρισα…να δούμε εκει τι τιμωρίες θα έχει…
Πίκρα…[-X
Κ λίγα λες…
Πφφ…
Δεν ξέρω πραγματικά. Τουλάχιστον ας πάρουν αποτέλεσμα στην Ισπανία.
Δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι η χρονιά…
τα ιδια για 5ο σερι παιχνιδι…
προβληματισμος…το περιμενα…κριμα…
Τι λεει ρε παιδια, πως το βλεπετε, θα σωθειτε ?? \:D/
Tελος ο δερμιτζακης,να δουμε ποσοι προπονητες θα περασουν φετος απο τον παοκ.
Ελπιζω να σταματησουμε στους 3…
[SPOILER]ΣΑΝΤΟΣ ΓΑ***ΣΑΙ[/SPOILER]
ετοιμαστειτε για αγιο ορος… παντως καλα το λεγανε χτες ντερμπι μελλοθανατων καπου. οποιος εχανε, χανοταν…
εγώ θα το ξαναπώ και ας φάω βρίσιμο και μικροαντικείμενα όπως όταν είπα οτι ο παοκ φέτος θα είναι κάτω απο τον αρη…
με την απόκτηση του σαλπιγγιδη εχει αλλάξει ο τρόπος παιγνιδιού του παοκ…προς το χειρότερο…
πριν τον σαλπιγγιδη οι επιθέσεις του παοκ ηταν ποιο συγκεκριμένες στον τρόπο τους…
τωρα με τον σαλπιγγιδη έχουν αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα…και δεν σώζετε το θέμα με το να πάει δεξιά ή γενικά εκτός κορυφής…θα προτιμούσα να δω άκρα με βιερινια και ελ ζαρ και κορυφή τον μουσλιμοβιτς(ναι μουσλιμοβιτς…δεν εχει σημασία η ταχύτητα…οι άλλοι δυο την κάνουν οτι θέλουν την μπάλα…)…για μερικά παιγνίδια δεν θα πάθει κάτι να μείνει στον πάγκο ο σαλπιγγιδης…
*και δεν μιλάω για το χθεσινό ματς…
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.
Δεν καταλάβαινα το ότι όποτε έμπενε ο ελζαρ έπαιζε αξιοπρεπώς, και ο Δερμιτζάκης τον έβαζε αλλαγή και αν.
Ποιος τώρα;…Λε Γκουέν;:):!:
Εγώ Άντιτς θέλω.
αλλά κυρίως [SPOILER][/SPOILER]