Π.α.ο.κ

Σου εχω ξανααπαντησει, αλλα νομιζω σημερα θα καταλαβεις τι εννοω.

Και αντι να τα λεω εγω, ας αφησω το νεο προπονητη της αεκ να σου εξηγησει τη διαφορα μας.

[I]«Κυρίως αυτή η νίκη είναι σημαντική για την ομάδα την οποία αντιμετωπίζαμε. Κάτι το οποίο με είχε εντυπωσιάσει πολύ γιατί το είχα ζήσει μόνο στο ?Μπομπονέρα? με την Μπόκα Τζούνιορς ήταν ότι παρά το 0-4 ο κόσμος του Αρη δεν σταμάτησε να υποστηρίζει την ομάδα».[/I]

:slight_smile:

εσεις μετα τη νικη επι του παοκ για την υπολοιπη χρονια θα πανηγυριζεται, χανετε-κερδιζετε:lol::lol:

Kι εσεις θα διωχνετε εναν εναν τους συντελεστες της “ομαδας” σας. :slight_smile:

Είναι δυνατόν να παίρνουμε τον Σαλπιγγίδη και να μην έχουμε κέρδος στην επίθεση?
Εγώ πιστεύω ότι εκεί δεξιά που παίζει χάνεται!Τζάμπα τρέχει…
Στα άκρα πρέπει να παίζουν Βιεϊρίνια και Ελ Ζαρ και ο Σαλπιγγίδης μπροστά…είτε μόνος είτε με Μούσλι

ρε σεις γιατι δεν παιρνετε το Λεμονη?

…και μετά να τον αντικαταστήσει ο Ντούσαν:):!:

ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κρατήσει τον Δερμιτζάκη για να γελάσουμε λίγο…
Ελπίζω φέτος να πέσει στην κατηγορία που του αξίζει!!!

:lol::lol::lol:

Ο παντα σοβαρος και ουσιαστικος και γνωστης Ρομαντικ των Αθλητικων !

:bow2:

Γειά σου ρε ΡΟΜΑΝΤΙΚ με τα ωραία σου

χαχ τι αστειος ρε ρομαντικ.

καλά, τώρα θα κάνω σαν 8χρονο με “ναι, αλλά εμείς”, και σε μας στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 1-3 ή στο 0-4 με την ΑΕΚ για το Κύπελλο παλιότερα γινόταν χαμός, στο Χαριλάου όταν έγινε 0-3 με τον Μίετσελ θέλω να μου πεις πόσο στηρίζατε την ομάδα.

και για να μην παρεξηγηθώ, εγώ το θεωρώ τελείως φυσιολογικό ε. εσύ είσαι αυτός που λέει ότι παρά τις δεδομένες συνθήκες και το χάλια θέαμα και το 0-1 προς το τέλος του αγώνα από ομάδα που είχε να νικήσει στην Τούμπα 12 χρόνια εμείς έπρεπε να ανάβουμε πυρσούς και να τραγουδάμε, γιατί “dude, έτσι κάνουμε κι εμείς”.

Απλα εχουμε διαφορετικη αντιληψη του “φυσιολογικου” σε αυτο το θεμα.

Και επισης, εδω δε μιλαμε για ενα 0-3, το οποιο δε γυρναει (και σε χρονια πτωσης του ΑΡΗ, αλλα αυτο δεν εχει τοση σημασια), αλλα για ενα 0-1.

Γουατεβερ…

http://sport24.gr/football/omades/Paok/anw_katw_me_gkarsia.588619.html

Γκαρσία αγόρι μου, σ’αγαπάμε σ’εκτιμάμε, αλλά ασυλία δεν έχεις. Άμα δεν γουστάρεις, :bye:

Όταν έχει διώξει μόνος του προπονητή με βιογραφικό στη Σέριε Α πηγαίνοντας στον Ζαγοράκη, τι περιμένετε να σεβαστεί τον κάθε Χάβο?

Έτσι είναι.
Άντε, να παίρνουν σειρά οι επόμενοι. Να μπει κανας νέος να παίξει, που δεν έχει αυτή τη στάση της ντίβας, να τελειώνουμε μ’όλους αυτούς.

ότι λεει ο [B]ChrisP[/B]…
αμα σε 15 περιπτώσεις του δίνεις ασυλία και τον παρακαλάς να κάνει αυτό που πρέπει αυτά γίνονται…

κριμσον ποιες ειναι αυτες οι 15 περιπτωσεις ασυλιας?? γιατι ο καθενας λεει οτι θελει εδω μεσα

κατα τα αλλα, γκαρσια φυγε εχθες…ΠΟΙΟΣ εισαι ΕΣΥ που θα εισαι πανω απτον ΠΑΟΚ?αρνηθηκε να παιξει αριστερο χαφ λεει,ενω ο μπαλαφας θα παιζει ακομα και τερμα για να ναι στην 11αδα…ουτως η αλλως η χρονια ειναι χαμενη,ας τη βγαλουμε με 1 αμυντικο χαφ μεχρι το χειμωνα…

οι 2 περιπτώσεις που τον φώναξαν σε συζήτηση για την (πολύ)βίαιη συμπεριφορά του και τους εγραψε, και το περιστατικό το καλοκαίρι μπορεί να μην είναι 15(μαρεσει που τα παίρνετε όλα τις μετρητής.) αλλά είναι ακόμη χειρότερα…

ποιος είναι ο γκαρσια σε καιρούς με προβλήματα για τον παοκ να κάνει το κομμάτι του…?? δεν έκανε αυτό που του είπε ο προπονητής και έφυγε λες και ηταν σε καφετέρια…!! και βγαινει και ο παοκ και λέει οτι

H επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο [B]για αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία [U]μετά από άδεια του προπονητή[/U][/B]!

δηλαδή πάλι πάει να κάνει το χατίρι του γκαρσια…!! ενας παίχτης πάνω απο όλη την ομάδα…αν αύριο κάνει ενας παίχτης μια παράβαση πως θα πας να του μιλήσεις…? αφου την ίδια στιγμή ένας άλλος τα κάνει πουτάνα όποτε θέλει και δεν γίνεται τίποτα…

*το σκληρό παιγνίδι το έκοψε από μόνος του με τον καιρό.!!!

Όταν λένε άδεια του προπονητή εννοούν ότι ο Χάβος του είπε ‘αν δεν έχεις διάθεση για προπόνηση φύγε’,και αυτός το πήρε τοις μετρητοίς…

Τιμή και δόξα

Γκαρσια,Ιβιτσ,Κοντρερας ΔΡΟΜΟ

γκαρσια πουλο γιατι κανει κακο στην ομαδα και στους οπαδους μας
ιβιτσ πουλο γιατι εισαι αργος και αργος
κοντρερας δρομο γιατι δεν κραταμε κανενα με το ζορι και εχεις μεγαλη μυτη