Π.α.ο.κ

ο,τι γουσταρεις πασα μου! η προταση εγινε ομως για ουδετερο εδαφος…( εκτος αν εσυ προτιμας εξωτερικο…)

Οχι εξωτερικο μωρε.Αλλωστε δεν θα ειναι η πρωτη φορα που θα παω Ναβαρινου με φανελα του Ολυμπιακου…:wink:

Μη το λες… μπορεί να είναι η τελευταία! :stuck_out_tongue: Αν δεν σας πειράζει πάντως… τι να πουμε… εσείς ξέρετε.

WOW!! πρεπει να εισαι πολυ ¨die hard" για να τολμησεις να το κανεις αυτο!

Οχι ρε απλα ημουν με παοκτζιδοπαρεα της Θ4 και δεν ειχαν κανενα προβλημα απο τη στιγμη που ηξεραν οτι δε θα προκαλεσω :wink:

ελα ρε μην προκαλεις τωρα… τα παιδια ψηνονται για διαλογο γιατι ερχονται απο την πολιτισμενη Αθηνα… δε σου φτανει που θα μας κανουν την τιμη να συνομιλησουν με ζωα?

Μονο ενας σε αυτο το θρεντ χρησιμοποιησε το χαρακτηρισμο “ζωα” για τους φανατικους μπαουγκτζηδες και αυτος ειναι συμπολιτης σας…

Ξερεις ποια ειναι η διαφορα μεταξυ Αθηνας και Θεσσαλονικης?
Εσεις για οτι γινεται κατηγορειτε την Αθηνα και το κατεστημενο της.Εμεις απλα δεν ασχολουμαστε με εσας.Πολλοι φιλοι παοκτσηδες μου εχουν πει οτι οταν καθεστε για καφε καθεστε και συζητατε για το ποσο αδικημενοι ειστε.
Θα σου προτεινα να κατεβεις Πειραια για καφε,Πασαλιμανι,Μικρολιμανο και αν βρεις διαφορα με την Θεσσαλονικη ελα πες μου.Σαν πολη και σαν νοοτροπια.
Ειχε κατεβει ενας φιλος Πειραια απο πανω και ειχαμε παει για σουβλακια.Ο τυπας που ειχε το μαγαζι τον κοροιδεψε για τον τροπο που παρηγγειλε και σε πληροφορω οτι τον αρχισαμε ολοι στις παναγιτσες γιατι απλα ηταν κομπλεξικος. :wink:
Οποτε αν δεν εχεις ζησει ο ιδιος καποια πραγματα καλο θα ηταν να μην ακους αυτα που σας ταιζουν κει πανω :wink:

Έχεις απόλυτο δίκιο… δε προκάλεσα όμως, απλά ήθελα να παρουσιάσω τα πιθανά αποτελέσματα της ενέργειας αυτής. Αν θα συνομιλήσουμε… έτσι?:-k Chrisp φαντάζομαι πως και ένα χανούμι θα έλεγε τους βάζελους ζώα κι ας είναι συμπολίτης… εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουμε μια μειονότητα που αυτοαποκαλούνται αριανοί (δε ξέρω αν έχει σχέση με τον πλανήτη) και μας αποκαλούν έτσι πολύ συχνά όταν τρέχουν.:lol:

Κοψτε τις μαλακιες ρε.Μαγκια ειναι 1 προς 1.Οχι 10 προς 1.Αιντε γιατι πολυ μοαγκες βγηκατε εδω μεσα.Κατουρηστε και λιγο

Βλεπεις ποια ειναι η διαφορα?

Εσυ νομιζεις οτι εχει να κανει με Αρη, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ κτλ.
Εγω λεω οτι ολοι οσοι κυνηγιουνται και παιζουν ξυλο για τις ομαδες ειναι ζωα και βλακες με περικεφαλαια…

πλακώστε κανα κορυδαλιωτη φοιτητη γαμω και μετα μιλαμε:lol: :lol: :lol: :lol:

Ότι υπάρχει κόμπλεξ υπάρχει αλλά έχει δημιουργηθεί από πολλά παλαιότερα όπως και πρόσφατα γεγονότα. Δεν αμφιβάλλω πως είμαστε προκατειλημμένοι απέναντι σας αλλά αυτό έχει και κάποιες ρίζες.

Αν τις ξεριζωσετε θα πατε μπροστα και το ξερετε :wink:

ο σατανοβασιλιάδες έχει ένα θεματάκι με την ορθογραφία, αλλά οκ

βασικά φέτος ο παοκ δεν υπάρχει, γιαυτό μην κάνετε καμιά μαλακία κ μας κόψετε απόψε βαθμούς κ πάρει την κούπα ο ζομπογαύρος, ε :lol: :lol: :lol:

Ποιος μίλησε για 10 προς 1?

ο ΟΠΑΠ

Φάση θα 'χει να μας παρακαλάτε για βαθμούς στην Τούμπα προτελευταία αγωνιστική όπως παρακαλούσαμε και εμείς εσάς να πάρετε ένα χ με τον Πανιώνιο πέρσυ… να δούμε τι θα προκύψει.:wink:

Α ΟΚ… γιατί δε παίζω στοίχημα, γι’ αυτό δε το είχα ακούσει.:smiley:

ναι θα είναι ζόρικα που παίζουμε τούμπα τότες…

απλά ελπίζω να μην περάσουν όλοι φέτος τόσο άνετα όσο άλλες χρονιές, ε ! κόφτε κ κανά βαθμό. από τους άλλους όμως. σε εμάς να το δώσετε το παιχνίδι.

η ΑΕΚ και οι hanoi rocks να κερδάνε…