μα κανεις δεν σου ειπε οτι η πρωτη σας μεριμνα ειναι το πως θα αφανισετε την θεσ/νικη…
απλα αυτο που εσυ αποκαλεις κλαψα κτλ, συμβαινει γιατι οντως το περισσοτερο βαρος πεφτει σε σας…
π.χ στις ομαδες, (και αφηνω τα αλλα) βλεπεις πεντακαθαρα τι γινεται και τι ζηταμε (σαν ΠΑΟΚ)…
και πολυ απλα, πουλας ειρωνια χωρις να προσπαθησεις καν να καταλαβεις το προβλημα…
τεσπα… το προηγουμενο μου ποστ ητν για να συνεχιστει η πλακα και μονο
Ποιός πέρασε άνετα πέρσυ?:-k Μόνο ο ολυμπιακός νίκησε τους μακάκες τους λιπόψυχους παίκτες μας… φέτος θα γίνει το δυναμικό come-back όμως!8)
όπως φέτος θα βγει ΚΑΙ το chinese democracy ?
Δε σε πιασα…
εννοώ πως στο δυναμικό come back του ΠΑΟΚ δεν πιστεύει ούτε ο Ζαγοράκης…
δε θελω να επανελθει η συζητηση για το ξυλο των οπαδων, αλλα και ΄σεις οταν δερνετε τους βαζελους, 10 με1 ειστε… και θυμηθειτε το περσινο αισχος…
Ακριβως αυτο σκεφτηκα και γω!
Οταν λες εσεις?Συγγνωμη αλλα δε συμμετεχω σε επισοδεια.Αλλωστε αυτος ειναι ενας λογος που εχω κοψει το γηπεδο
άρα ΚΑΙ οι γαύροι ΚΑΙ τα παόκια είναι κότες
χρήσιμα συμπεράσματα στο τόπικ
οι ΑΕΚτζήδες είναι φλώροι γιατί δεν δέρνουν κανένα
ρε σεις πείτε για μπάλα. μέχρι κ ο led zeppelin έγινε ΑΕΚ γιατί δεν άντεξε τον ΠΑΟΚ. σας αρέσει ο καρπουζάς τελικά ή όχι?
τελος παντων ξεχωρα απο την πλακα…
πηγαινω στο γηπεδο αρκετα χρονια ειμαι 26 τουλαχιστον μια δεκαετια και παραπανω ειμαι θαμωνας της τουμπας και αρκετα εκτος
ποτε μου δεν συμπαθησα την βια…ποτε μου δεν καταλαβα για ποιο λογο να παω να χτυπησω η να την πω σε καποιον επειση φοραει μπλουζα η κασκολ αλλης ομαδας…[-X (εκτος απο καποιες εξαιρεσεις πολυ πιτσιρικας)
αντιλαμβανομαι τον φανατισμο με τις ποδοσφαιρικες ομαδες,σαν μια αναγκη του ανθρωπου να συμπορευτει μαζι με αλλους ανθρωπους σε μια ευρυτερη κοινωνικη ομαδα οπου γευονται τις ιδιες χαρες και τις ιδιες λυπες…και επειδη αυτα τα συναισθηματα εναλλασονται πολυ συχνα το κανουν ακομα πιο γοητευτικο…
αλλα το να παω να χτυπησω τον αλλον η το να βγαλω μαχαιρι οπως ειναι τελευταια της μοδας θεωρω οτι εκτος απο την ελλειψη παιδειας οφειλεται και σε προβληματα που πηγαζουν απ την ιδια την κοινωνια (αποξενωση ανθρωπου,ελλειψη αλλων εποικοδομιτικων ενδιαφεροντων)…δηλαδη βλεπω αυτες τις πραξεις σαν αντιδραση στα προβληματα που περιεγραψα…
τελος πιστευω πως ο νομος ορφανου ειναι εγκληματικος,που αντι να χτυπαει το προβλημα στη ριζα του στελνει ηδη χαμενους ανθρωπους που χρειαζονται αλλου ειδους βοηθεια, στη φυλακη…
η δικια σας συμπεριφορα σαν οπαδοι ποια ειναι???εχετε εκφραστει ποτε με βια???εχετε νιωσει ποτε να θελετε να πλακωσετε καποιον στο ξυλο επειδη φοραει ενα κασκολ αλλης ομαδας αλλα τελευταια στιγμη δεν το κανατε???γενικα τη βια τι πιστευεται την προκαλει?και πως θα μπορουσε να λυθει το προβλημα???
Κοίτα μέχρι στιγμής έχουμε το αήττητο μέσα στην Τούμπα με μόνο 2 βαθμούς χαμένους αν και δεν έχουμε παίξει κανένα ντέρμπυ ακόμα. Κάτι είναι κι αυτό όμως όταν μετά το πρώτο παιχνίδι στην Ξάνθη άκουσα πολλούς να λένε κάτι για παραμονή και άλλες τέτοιες αηδίες…
Δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο ή μόνο στον αθλητισμό… Σκέψου πως πλακόνονται ΔΑΠίτες και ΠΑΣΠίτες σε κάθε σχολή της χώρας! Για μένα αυτό είναι πολύ χειρότερο φαινόμενο…
κατ αρχην συμφωνω… μονο σκεψου πως η ενασχοληση με τον αθλητισμο (ειτε σαν αθλητης,ειτε σαν φιαλθλος)ειτε με τα κοινα θα πρεπε να χει εντελως διαφορετικους σκοπους…
ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ μόνον έξω απ το γήπεδο χάχα πλακά κανο
Αλά επειδή χρόνια σινδεσμιτης στην θύρα 4 και έχω γνοριση καπια άτομα
Και έχω σιμετεχη σε κατη <<Γυμναστικές επίδειξης στο παρελθόν>> με τους φίλους μας τους αριανους για να περνά η ώρα όταν βγάζουν γλώσσα στα ράδια της πόλης μου
Αλά τώρα ηνε καπος ήσιχα εάν ομος δο στην πόλη μου σήμα θριλεοντα ε σε προτρέπει να παρεκτραπείς και επειδή καπιος πριν με κατιγορισε για χουλγκανισμο υπαρχή μια εκπομπη στο ραδιοφονο της θες/νικης την κανη ο κοστης ραπτοπουλος ενας φαλακρος βγενη και στο τηλε αστυ εάν ακουσετε λιγο θα καταλάβετε χαμός :lol: :lol:
KOSTHS RAPTOPOULOS SHOW STO YOUTUBE
Ξεπερναει καργια κουρουνεν στο πολυ χαλαρο ε!
oxi bia sta GIPEDA-OTA SAS LENE BOUGOULGAROUS NA SKIBETE TO KEFALH -Mhn kanete episodia sta gipeda
otan erxete o kasnaferhs kai se sfazh me to bambakh H o papapetroy esh na dikshs aneterotita kai na ton xirokrotishs .MHN KANETE EPISODIA STA GIPEDA kai otan tha erxonte oi opadh toy thriloy kai span to agalma toy koyda esh den preph na antidras- mhn hste hooligan sta forum- H Alh mporoyn na se kopoideuoun na se lene mpaok na se xlebazoyn mono kai mono epidh briskonte stnn ATHINA-Esh preph na mh mhlas giath kindineuhs na fas BAN [-X
:x
Eπαγγελματικη ηττα…
αν το δεις σαν αποτελεσμα δε διαφερει και πολυ απτα αλλα που εχει φερει ο παοκ εκτος εδρας.Παντως κατι αποκομισαμε ετουτη την αγωνιστικη.Την ηττα του αρη και ισοπαλια αστερα.Αντε τωρα και ο οφη πηρε τα πανω του,ο αρης θα χει δυσκολο εργο στο παγκρητιο,ενω εμεις με τη λαρισσα αν παιξουμε οπως παιζουμε σε ολα τα εντος εδρας ματς εχουμε την νικη στο τσεπακι μας
φοβερη η αεκ ειδικα στο πρωτο ημιχρονο…αξιζει να παρει το πρωταθλημα,αν και προτελευταια αγωνιστικη θα το χασει…
Εγω παλι βλεπω οτι στην τουμπα θα κριθει το πρωταθλημα τον δευτερο γυρο.οποιος απο τους μεγαλους περασει απο κει θα το παρει…κι επειδη η αεκ ειναι μεγαλη πελατισσα προς γαυρο το βλεπω…