Π.α.ο.κ

satan kings, αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση. Δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι. Αν δε μπορείς να συμμορφωθείς με το κλίμα του φόρουμ, μπορώ να σου προτείνω άλλα φόρουμ να γράφεις, που οι παραπάνω λογικές είναι πιο αποδεκτές και να μας χαιρετήσεις φιλικά και εγκάρδια. Κανονικά έχω μεγαλύτερη υπομονή, αλλά δε μου αρέσει να με ειρωνεύονται και μάλιστα με greeklish…

Ναι ρε,με αυτο εδω ξεχυλισε το ποτηρι:lol: :lol: :lol: :lol:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Για τον ΠΑΟΚ χθες πρέπει να πω ότι το αποτέλεσμα και η εμφάνιση ήταν φυσιολογικά επόμενα. Ο ΠΑΟΚ έχει το χειρότερο υλικό που είχε ποτέ ενώ οι παίκτες στα έξω παιχνίδια δεν έχουν ψυχολογία νικητή. Στο συγκεκριμμένο παιχνίδι βέβαια οι απουσίες ήταν συντριπτικές. Έλειπε το δεξί σου μπακ (και ο αναπληρωματικός του) το αριστερό σου χαφ και πρώτος σκόρερ (και ο αναπληρωματικός του) ο καλύτερός σου παίκτης (Γεωργιάδης) και ο μόνος φορ που ουσιαστικά έχεις (Σάλμον). Πάλι καλά να λέμε.

Στο Β’ ημιχρονο δεν επαιξε ασχημα ο ΠΑΟΚ…

Χαλαρα το πιο γαμηστερο τοπικ στα αθλητικα…#-o :lol: :lol:

συμφωνω…φετος ο ΠΑΟΚ εχει ισως το χειροτερο υλικο της ιστοριας του…μας σωζει οτι υπαρχει διοικητικη ηρεμια…

μονο σκεψου να ειχαμε φετος την προπερσινη ομαδα με σαλπιγγιδη,σιγκαμπαλα,μιετσελ μεσα,χωρις τα διοικητικα προβληματα…θα μιλουσαμε σε διαφορετικη βαση…

τελος παντων την 4η θεση πιστευω πως θα την εχουμε στο τελος…

Τσαμπιολιγκ θα βγειτε ρε.

ο Σικαμπάλα θα επιστρέψει ή μόνο λεφτά θα πάρετε?

λεφτα…αν και οποτε τα παρουμε…

κοιτα σοβαρα τωρα…εσας θα σας περασουμε…σας εχουμε στη τουμπα…μετα εχετε τους 3 της αθηνας εκτος,και φετος δεν θα ειναι οπως περσι που ηταν αδιαφοροι οι 2…εχουμε πολυ πιο ευκολο προγραμμα…το ιδιο δυσκολο προγραμμα εχει και ο αστερας…

Ρε σεις ετσι κι αλλιως φετος εχει πλεη οφ. Οποτε απο 2η μεχρι 5η θεση ολα γινονται…

Εγώ πάντως θα ήθελα τα λευτα γιατί δύσκολα θα ξεμπλέξει απ το στρατιωτικό του
Και θα έχει πάλη τα μιτρικα του θα ηνε και ξεζουμιζόμενος αστα να πανε:-k

ποσες ομαδες βγαινουν???ο δευτερος προκριματικα???και οι υπολοιποι 3 ουεφα???

αν ειναι ετσι τα play offs θα εχουν νοημα μονο για τον δευτερο και τριτο…η διαφορα ετσι κι αλλιως 2,3 με 4,5 θα ειναι τεραστεια…

Χμ, δεν θυμαμαι τωρα ακριβως το φορματ των πλεη οφ. θα εχει σχεση η βαθμολογικη αποσταση παντως αλλα δεν θα ειναι ιδια με αυτη του πρωταθληματος…

2ος παει προκριματικο τσου λου, 3ος Ουεφα και οι αλλοι δυο τιποτα νομιζω…

εισαι σιγουρος οτι ειναι ετσι??γιατι μαζεψαμε αρκετους βαθμους φετος…

αν ειναι ετσι δεν υπαρχει πιθανοτητα π.χ. να βγει ο ΠΑΟΚ η ο αρης ουεφα…η διαφορα 3-4 θα ειναι το λιγοτερο 15 βαθμοι…οποτε και στα play offs θα υπαρχει διαφορα μεγαλη…

Φετος που μαζεψαμε βαθμους στην ΟΥΕΦΑ μετρανε για το ποσες ομαδες θα βγαλουμε του χρονου. Νομιζω οτι φετος βγαζουμε 2 τσαμπιονς λιγκ και 2 ΟΥΕΦΑ (ενας απο το κυπελλο). Και παλι δεν ειμαι σιγουρος ομως…

Εγω ακομα αδυνατω να καταλαβω την τοσο τρομερη σας αισιοδοξια οτι θα τους κερδισετε ολους εντος εδρας και οτι θα βγειτε 4οι.Παραδεχεστε οτι εχετε χαλια υλικο ακομα και εσεις.Αλλα δεν το κλεινετε το ρημαδι και συνεχιζετε να λετε μεγαλα λογια.
Τι να σας πω.

Εσύ Therion βγες καθόλου από το σπίτι σου και θα βγούμε και εμείς Τσαμπιολιγκ… :stuck_out_tongue: Άντε παίδες καλή χρονιά και χρόνια πολλά!

XAAXXAXAXAAXAXXAAXXAXAXAAXXAXAXAXAXA
Μπαουγκ ρε μουνακι.

Oχι μανες ρε Χρηστο :frowning: !!!