Π.α.ο.κ

Oχι δεεεε.

Τherion άμα σκαφτόμασταν έτσι όχι Δ αλά ούτε ερασιτεχνικό δεν θα παίζαμε
Εάν δεν υπήρχε αυτός ο τρελαμένος λαός να βάζει τα στήθια του μπροστά τέρμα
Απλός όση γίναμε ΠΑΟΚ δεν γίναμε ούτε για τα πρωταθλήματα ούτε για τους
Παίκτες ο μεγάλος ΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ είπε κάποτε σε μια συνέντευξη του
Τη ομάδα είστε κύριε Δήμα και απάντα ο υπέρτατος γίγαντας ημε οπαδός τον οπαδών του ΠΑΟΚ και τέζα όλη

Ότι και να πω θα είναι λίγο… πολύ γέλιο πάντως ε? Πανθεσσαλονίκιος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών

Nαι ασε,λιωσαμε.:slight_smile:

Σατανκινγκς δεν λεω να μην σκεφτεστε ετσι.Στο γηπεδο φυσικα και θα φωναξεις υπερ της ομαδας σου και θα ζητησεις τη νικη σε καθε ματς.Κι εγω στο Μοναχο το χ να πα να γαμηθει φωναζα :lol:
Αλλα τα μεγαλα λογια που λετε συνεχως σας κανουν στο τελος ρομπιτσες.Γιατι το ξερετε οτι δεν θα καταφερετε οτι απαιτειτε αυτη τη στιγμη.Εχω καλυτερη ομαδα απο σενα(καλα δεν περιμενω να το παραδεχτειτε αυτο),αλλα δεν αρχιζω τις παπαρολογιες για πρωταθλημα και τσαμπιονς λιγκ και θα τους σκισω ολους και τετοια.4η-5η θεση περιμενω λογικα,αλλα φυσικα και απαιτω περισσοτερα.Λογικο ειναι,ολοι μας ονειρευομαστε.

Αν συνεχίσουμε σταθερά μέσα στην Τούμπα θα φτάσουμε να έχουμε πολλούς περισσότερους βαθμούς από εσάς… ίσως να έχετε καλύτερους και πιο σταθερούς παίκτες (αν και προσωπικά δε θα γούσταρα οι 9 από τους 11 να είναι με “θ” μέσα στο όνομα) αλλά μέχρι στιγμής δε φαίνεται στη βαθμολογία και ας έχετε παίξει όλα τα ντέρμπυ εντός ενώ εμείς όλα εκτός. Μη ξεχνάς επίσης οτί πέρσυ βγήκατε μπροστά μας μετά από βαθμούς που πήρατε όταν βρήκατε αδιάφορους Παναθηναϊκό και ολυμπιακό. Και όλα αυτά για 1 βαθμό. Μη τρελαθούμε… είμαστε ονειροπόλοι αλλά ως ένα σημείο ο αντίλογος και η ειρωνία.

Ναι δε λεω οτι αποδιδουμε καλα,βγαζουμε και λιγο τα οπαδικα γυαλια και οταν δεν παιζουμε καλα το παραδεχομαστε.Εχουμε να παιξουμε καλο ματς πολυ καιρο.Καναμε μερικα μετρια και αρκετα ασχημα ματς και το ξερουμε.
Εσυ ομως μολις ειπες “αν συνεχισετε σταθερα μεσα στην τουμπα”.Σταθερα.Δηλαδη στο 88 1-0 τον Λεβαδειακο?
Χμ ο αντιλογος ποιος ειναι δηλαδη?Οτι πιστευω (οπως και ολοι οι μη παοκτσηδες γιουζερς εδω μεσα) οτι εχετε πολυ κακη ομαδα και οτι,ακομα και ετσι,συνεχιζετε να ονειρευεστε?

καλά κάνουν κ ονειρεύονται. νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ με σωστή διαχείριση θα μεγαλώσει σε 3-4 χρόνια.

φέτος είναι κάκιστος. αν κ σύμφωνα με τον λεδ θα είναι κ πάλι καλύτερος από την κάκιστότερη (sic) πρωτοπόρο…

τα μεταλια στον ΠΑΟΚ οπως και τα ντοπε μεταλια κεντερη-θανου στον οσφπ…

Τherion 1.εαν γίνετε λέω εάν γίνετε το μπαοκ με ενοχλεί λίγο θα μου κάνης χάρη μεγάλη εάν το παράληψης πάει αυτό
2) Μόνο και μονό που η μαδάρα σου νίκησε τον αρη έγινα και μπαγιερν
Εγώ παρόλο που ημε φανατικός όσο εκεί που δεν πάει δεν ηπα ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ
Έχει ομάδα η ότι μας αδίκησαν με την αεκ η ότι πάει για 4 θέση το ξαναλέω
Κανένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν θα βρεθεί να πη ότι έχει μεγαλύτερη ομάδα απτό Π.Ο.Κ.
Για τώρα μιλαμε.

Ο αντίλογος είναι σε ότι λέμε να έχετε τη δική σας άποψη (αρνητική κατά βάση)Σκέψου ότι γυρνάει το καθαρό δεξί μπακ που πέρσυ ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας. Γυρνάει ο Σνάουτσνερ (πάλι) και από τα 7 (νομίζω παιχνίδια στην Τούμπα) μόνο τα 2 κατέληξαν έτσι και αυτό επειδή έλειπε ο Μπαλάφας που αν και δεν είναι καλός παίκτης (κατά τη γνώμη μου) κάνει τη διαφορά στο κέντρο. Έτσι κι αλλιώς βαθμούς πέρνουμε και με το 1-0 στο '88 και με το 3-1 στο '20. Τέλος, ξέρουμε πως δεν έχουμε ομάδα όπως επίσης ξέρουμε πως μέχρι στιγμής δεν πάμε άσχημα (με όλες τις ελλείψεις), προσωπικά εγώ είμαι ευχαριστημένος και με την 5η θέση αλλά έτσι όπως τα βλέπουμε να κινούνται τα πράγματα δεν αποκλείουμε και την άνετη 4η. Δεν ονειρευόμαστε… αν έιχαμε τώρα 15 βαθμούς δε πιστεύω να μιλούσε κανείς όπως και στην αρχή της σεζόν δε μιλούσε κανείς. Μετά από μισό δύσκολο πρωτάθλημα όμως πιστεύω πως έχουμε το δικαίωμα να έχουμε αρκετές ελπίδες.:slight_smile:

Ναι φιλε μου ΠΑΟΚ ειναι.Κατι τυποι σαν εσενα ομως ειναι Μπαουκτσηδες και χαλανε το ονομα της ομαδας σας :wink:

Δε νομίζω αυτό να το λέτε μόνο γι αυτούς που χαλάνε το όνομα της ομάδας μας. Αυτό βγήκε επειδή είμαστε “βούλγαροι” και προφέρουμε πιο χοντρά μερικούς φθόγγους. Μη χάνουμε το νόημα.

Για εμενα ειναι αυτο που ειπα.Για το τι νομιζεις εσυ ή καποιοι αλλοι δεν ξερω να σου απαντησω.Το “βουλγαροι” δεν το ελεγα ουτε στα 15 μου.:wink:

Ποια μαδαρα μου νικησε τον Αρη?
Αρης ειμαι.

Σίγουρα… εσύ προσωπικά μπορεί όχι. Αλλά γενικά έτσι βγήκε και δεν έχει σταματήσει να ακούγεται στο γήπεδο όπως (μάλλον ολυμπιακός είσαι δε ξέρω) στο γήπεδο σας μας βρίζατε με τον ύμνο της Μακεδονίας.

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Λακαμια έκανα πάλη νόμιζα ότι ήσουν μπαγιερν χαχαχα μην τρελρνεσε πλακιτσα κάνω:p

Καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά όταν είσαι σε μία κοινωνική ομάδα (οποιοιδήποτε τύπου) και μερικοί ή οι περισσότεροι αντιπροσωπεύοντας την ομάδα αυτή κάνουν κάποιες πράξεις παίρνουνε και εσένα παραμάζωμα.

Εισαι λαθος 100%.Η πλειοψηφια πλεον εχει κοψει το γηπεδο για τους ιδιους και διαφορους αλλους λογους.Κι επειδη μενω σε γαυροπεριοχη πιστεψε με αυτο που σου λεω ισχυει

Μα αυτό σου λέω… ακόμα και η μειοψηφία να τα κάνει αυτά κολλάς και εσύ τη ρετσινιά. Εκτός και αν χωρίζεις τελείως αυτούς που πάνε στο γήπεδο με αυτούς που δε πάνε. Τεσπα δε πρόκειται να βγάλουμε άκρη οπότε άστο… Στη δική μου ομάδα αυτό που σου λέω είναι ακόμα πιο έντονο. Όταν κάποιοι π.χ. κάνουν ντου για να μπουν στο γήπεδο “λένε οι ΠΑΟΚτσήδες με ντου μπαίνουνε στο γήπεδο οι τζαμπατζήδες” και όταν πάνε και σπάνε στο ξύλο παιδιά με μπλούζες του αρη πάλι λένε “οι ΠΑΟΚτσήδες το κάναν”.