Πες μας τωρα οτι διαβαζεις και αρχαια ελληνικη γραμματεια…
Εγω παλι γιατι πιστευω οτι ειναι ο πιο αχρηστος ελληνας παικτης που εχει παιξει στην εθνική και στον παοκ???παντα τον αντιπαθουσα,ευτυχως σταματησε την μπαλα πραγμα που θα μας αναγκασει να παρουμε κανεναν επιθετικο,τωρα για την θεση του τεχνικου διευθυντη δεν εχω ιδεα αν θα προσφερει.Η μονη ευχαριστη αναμνηση που εχω απο τον βρυζα ειναι το γκολ μεσα στην αρσεναλ αλλα κι εκει οπως σε ολα τα ματς σερνοταν…
O Βρυζας στα καλα του.Μεχρι και το Euro δηλαδη,ηταν πολυ σημαντικος παιχτης.Μπορει να μην ηταν ο παιχτης
που θα εκανε τις ντριμπλες και τα κολπα αλλα προσεφερε παρα πολλα στην εκαστοτε ομαδα του.Μην ξεχναμε
οτι μαζι με τον Μαχλα ειναι οι 2 παιχτες με τα πιο πολλα χρονια στο εξωτερικο.Και τα πρωτα χρονια ηταν και
συνεχεια βασικος.
Συμφωνω με τον Καρβου σε αυτα που λεει.
[SIZE=“4”]!ZISIS THE END![/SIZE]
Μετονομάστε το topic σε Μ.Π.Α.Ο.Κ.
Να μετονομασουμε εσενα σε Malakasa city
[-X [-X
Σε λάθος forum είσαι φίλε μου.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.
Αν ο Τσιριλο οντως παει στον ΠΑΟΚ, τοτε ο δικεφαλος θα εχει ανεβει κλαση στην αμυνα…
Συμφωνω,παλι δε τον παω μια σαν χαρακτηρα.Ασε που θα παιρνει κοκκινες καθε τρεις και λιγο για τα καβγαδακια με τους αντιπαλους.Τεσπα,σε καλο να μας βγει,θα παιρνει 300.000 ευρω τον χρονο.Λιγο υψηλο cache αλλα παλι πρεπει να θεσουμε τις βασεις
@Anakasa:Ποιος σου ειπε οτι δεν απαντησα με χιουμορ.Μη κοιτας που δεν εβαλα τα προσωπακια…
Ναι αλλά εγώ δεν αναφέρθηκα σε σένα:wink:
τεσπά,ο τσιρίλο σιγά μην πάει στον μπαοκ
ενταξει ρε συ με χιουμορ σ απαντησε… 8) εγω προσωπικα θα γελουσα…
εγώ όμως που δεν έχω χιούμορ, δε γέλασα. Το ένα προσωπικός χαρακτηρισμός και το άλλο είναι λογοπαίγνιο με το όνομα ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου (που εγώ τουλάχιστον το πρωτοάκουσα εδώ μέσα από ΠΑΟΚτζήδες).
Paoktzi, έχεις ήδη φάει πόντο ποινής για τη γλώσσα σου εδώ μέσα, θα κάτσω να δω τι λένε και οι άλλοι mods και ίσως πάρεις και άλλο. Το ότι στον starstruck φάνηκε αστείο σε έσωσε… Όπως και να έχει μάζεψε τη γλώσσα σου. Αν ο άλλος σου απάνταγε σε χειρότερο ύφος μετά, δε θα είχε άδικο…
Προς όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ (ενημέρωση)
Επιτρέπω μέχρι στιγμής, να λένε την ΑΕΚ- ΑΕΚάκι, τον Ολυμπιακό - ομάδα του κράτους, Ολυμπιλαγό, κ.α. τον ΠΑΟ - καφενείο (καλά, αυτός μέχρι στιγμής έχει ξεφύγει από λογοπαίγνια) και για τον ίδιο λόγο επιτρέπω να λέγεται ο ΠΑΟΚ - ΜΠΑΟΓΚ.
Διαγράφω προσωπικούς χαρακτηρισμούς και χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν οπαδούς (σκουλήκια, Βούλγαροι, για τους νεκρούς των ομάδων, κλπ) και πέφτει και πόντος ποινής…
Τώρα που ενημέρωσα, μπορείτε να συνεχίσετε…
λογοπαιγνιο εκανε και αυτος,λογοπαιγνιο και γω.Ποιο ειναι το προβλημα σου ανθρωπε?
με χαιρετας σε χαιρεταω.
03.01.2008 Η ΔΕΠΑ Κύριος Χορηγός Φανέλας και Επίσημος Υποστηρικτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΔΕΠΑ θα είναι Κύριος Χορηγός Φανέλας και Επίσημος Υποστηρικτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φετινή και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Mε την μαγκια μας τον τσαμπουκαμας και την τρελα μας ο λαός εκανε πάλη το καθικον του τιποτα τιποτα δεν μας σταματα……….!!!
μα τι επαναστατικη ομαδα που ειναι η ομαδα παοκ
παλι με κρατικη χορηγια:roll:
Η απάντηση μου:@%>!&,##@!!)&%%%@@$$!!!8O 8O
Δεν εχει αδικο ο Σαλον.
Και η χειμαρρωδης απαντηση σου ενισχυει το δικιο του.
Καλοφαγωτα τα Ευρω απο τη ΔΗΜΟΣΙΑ Επιχειρηση Αεριου.
Αντε και με Τσιριλο.
Νομίζω πως το ότι βάζεις τις ονομασίες αεκάκι, γαύρος, καφενείο στο ίδιο σακούλι με το μπαογκ είναι κάθε άλλο παρά λάθος… το μπαογκ παραπέμπει σε φυλετικούς κομπλεξισμούς (επειδή ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την Τουρκία και εδώ πάνω είναι βουλγαρία). Αν είναι έτσι όπως φωνάζουμε εμείς τους γαύρους: γαύρους έτσι και αυτοί να μας φωνάζουν βούλγαρους. Το ίδιο πράγμα δεν είναι ?:-k
μα τι επαναστατικη ομαδα που ειναι η ομαδα παοκ
παλι με κρατικη χορηγια
Και μόνο που έπρεπε να γίνουν τόσα για 1,5 χρόνο ώστε να πάρουμε χορηγία σε αντίθεση με άλλους που απλά την πήραν πριν ακόμα τη ζητήσουν χωρίς κανένα έστω θεωρητικό ώφελος για τις εταιριές… και μόνο που την πήραμε τελευταίοι τη κρατική αυτή χορηγία μας κάνει επαναστάτες:wink:
Ποσο ετων εισαι αν επιτρεπεται?
Επαναστατης ειναι αυτος που παιρνει λεφτα απο το κρατος τελευταιος?