Π.α.ο.κ

Ένας ένας βρε παιδάκια μην στεναχώριεστε πάρτε σιρα και θα σας απαντήσω :slight_smile:

18 είμαι και νομίζω μπορείς να το δεις και από το προφίλ μου. Την έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση και σου έχω ξαναπεί πως οι ρίζες της ονομασίας αυτής είναι η πατρίδα της ομάδας και το ότι είμαστε βούλγαροι για τη νότια ελλάδα (άσχετα αν εσύ είσαι ενάντια σ’ αυτή την άποψη) Εξάλλου την ονομασία αυτή δε τη βγάλαμε ούτε εμείς αλλά ούτε και άτομα της δικής σου νοοτροπίας.

Επαναστατης ειναι αυτος που παιρνει λεφτα απο το κρατος τελευταιος?

Έτσι όπως έχει γίνει σε όλους τους τομείς αυτή η χώρα, ΝΑΙ. Όταν η διαφθορά και οι μίζες είναι πιο πάνω από το ίδιο το κράτος, ΝΑΙ.8)

Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο και είναι προσβλητικό που το γράφεις ξανά και ξανά.:wink:

• ημιμάθεια…

Αν δεν υφίσταται τότε δε θα το ξαναγράψω αλλά υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα και αλλού που με κάνουν να πιστεύω πως υφίσταται.

• ημιμάθεια…

Αυτό που κολάει…?

KARVOU Δεν μου αρέσει η φοτο σου :? Δεν πιστευο να ΦΑΟ κάνα μπαν που τολμεσα να σε μελισο δεκε μου 8O 8O 8O

Μπλακμορ αυτοι ειναι η ντροπη του Παοκ που σας εχουν κανει ομαδουλα.Οταν το παρετε χαμπαρι θα πατε πολυ μπροστα σαν ομαδα και σαν νοοτροπια :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πιο τέλεια στιγμή δε μπορούσες να μου το πεις αυτό!!! Έρχεται σε λίγο το μπαν για τα πμ που έστειλες σε χρήστες βρίζοντας τους και συνεχίζοντας να προωθείς τη βία. Εγώ σε είχα προειδοποιήσει.

ΥΓ. (ούτε εμένα μου αρέσει η φώτο μου, αλλά αυτή είναι η φάτσα μου :frowning: )

Oχι! Μην τον ban-αρεις!
Μετα θα λενε οτι το φορουμ ειναι κατευθυνομενο εναντιον του ΠΑΟΚ και του ανυπερβλητου λαου του!

Εισαι και γαυρος! Μη σου λεω…

Η διαιτησια κρυβεται πισω απο το μπαν.

Ο Κοκκαλης κρυβεται πισω απο το BAN!!!

όντως… το router μου είναι της Ιντρακόμ :stuck_out_tongue: (αν και άλλος mod το ρίχνει)

Ας μιλήσουμε όμως για ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα.

Πόσα θέλετε για να μας δώσετε τον Χριστοδουλόπουλο? Δε τον θέλουμε για πολλά χρόνια. 3-4 και μετά με τις εμφανίσεις του στο Ch.L. θα τον μοσχοπουλήσουμε και εμείς :stuck_out_tongue:

Μπορείτε να μιλάτε ειρωνικά όσο θέλετε… το ΒΑΝ όμως είναι κατευθείαν από εντολή Ζαγόρ!

Μάλλον Λάζαρο δε θα δείτε στην υπερομάδα σας προς το παρόν.

Αν σου δώσω Μπόρχα και ένα αμυντικό χαφ που δεν έχεις?

η θεση του αμυντικου χαφ καλυφθηκε…θα παρουμε εναν ιαπωνα!ταλενταρα…Α ρε τι σκαουτινγκ που εχουμε στην ομαδαρα:lol: :lol: :lol:Ασχετο…εχει παιξει ποτε ιαπωνας στο ελλ. πρωταθλημα???:-k #-o

ειναι σιγουρο?Λενε οτι απλως προταθηκε…

@karvoy:Το πε και το κανε

Μάλλον ο Γιαπωνέζος είναι 10άρι,δλδ δημιουργικός μέσος
βέβαια άλλο τι λένε ότι είναι και άλλο όταν και άμα έρθει τελικά
μάλιστα είπανε ότι άμα έρθει δεν θα πληρώσουμε ούτε φράγκο επειδή έχει χορηγούς!
και μην το γελάς,είναι 23 χρονών και παίζει εθνική Γιαπωνίας θαύμασε http://www.youtube.com/watch?v=xzDushQTGxU

και για τον Τσιρίλο,όσο κ να κοστίσει,τα μισά χρήματα θα το δώσει η Puma !

δεν έχει παίξει ποτέ Ιάπωνας στην Ελλάδα - αλλά πάλι εμείς θα κάναμε την πρωτοτυπία με τον Μασακίγιο Μαεζόνο επί Μπάτμαν…συγκινήθηκα

ωραια ο μαραντονα της ιαπωνιας στον ΠΑΟΚ…8) 8) 8) 8) :smiley: :smiley: :smiley:

Εντωμεταξυ ο χασεμπε ειναι ο κακα σε ιαωπικη εκδοση(φατσικα μιλωντας,αλλα ελπιζω και αποδωτικα)

ωραιο το γκολακι αλλα πλεον δεν κρινω παικτες απο βιντεακια στο youtube…τεσπα αν ερθει βλεπουμε…θελω να θιξω 2 θεματα…1)αυτος ο ιλιεφ ποσα πληρωνεται για να αλωνιζει στον λευκο τον πυργο?η χειροτερη φετινη μεταγραφη για τον παοκ…2)τι γινεται με τσιριλο και με την ρητρα που εχει βαλει η αεκ και γι’αυτο δεν τον πηρε ο γαυρος το καλοκαιρι?