Δειν ξέρω ποσά γλιτώσαμε απο Κουτσιανικουλη. Αν μας χάρισαν δόση 400χιλιαρικα όμως είναι σαν να πλήρωσαν για να τον παρουν αυτο το πόσο
είδα το φιλικό…
καλοί βιειρινια, φωτακης(οι μπαλιές μπροστά είναι όλες στο στόχο, και η βοήθεια όταν πλησιάζει τον αριας αμυνόμενο, είναι καλή), και ο ρομπερ που άμα ξεψαρώσει θα είναι ακόμη καλύτερος…
σε μεγάλο μέρος του αγώνα ο παοκ ειχε κίνηση.
κακή αμυντική λειτουργιά απο την στιγμή που δεν υπάρχει ο κοντρερας να τους συμμαζέψει,
σταθερός στα απίθανα γκολ ο χαλκιας.
κακός συντονισμός του “κλαους” όταν οι συμπαίχτες του είναι μακριά και επιχειρούν κάθετες, ή ψιλές μπαλιές…
[B]edit[/B] συμφώνησε με τον τονι γκονζαλες η λαρισα…τι παίχτης ήταν? τελείως άκυρος?
Ψιλομετριος παικτης ο Τονι, ουτε στην χρονια που βγηκαμε 9οι δεν διακρίθηκε
καλη σεντρα ειχε
γειά σας παιδιά, πρώτο και μάλλον τελευταίο μου πόστ στο thread του ΠΑΟΚ (γενικά δεν γράφω σε θέματα άλλων ομάδων) απλά έχω μία γνήσια απορία και ψάχνω υπεύθυνη τοποθέτηση από τους φίλους της ομάδας. μήπως τώρα μπορεί να πάρει και ο ολυμπιακός τον βιερίνια και να είναι όλα κομπλέ? γιατί βλέπω μαλλον έχουν αλλάξει τα κόζα, χαρίζει ο ΠΑΟΚ και όλα είναι καλά!
Χτες το βράδυ που άκουγα ραδιόφωνο, εκφράστηκε η ίδια (εύλογη) απορία.
Και όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε με ποια λογική ουσιαστικά ξεπουλήσαμε ένα από τα βασικότερα περιουσιακά μας στοιχεία. Με τέτοιες κινήσεις η διοίκηση τραβάει όλο και περισσότερο το σκοινί.
Δυστυχώς, με τέτοιες απρόσεκτες κινήσεις, η διοίκησή μας δεν δείχνει να έχει καταλάβει πώς πρέπει να διαχειρίζονται τα συμβόλαια και τι κινήσεις πρέπει να κάνουνε οι μεγάλες ομάδες.
Γιατί δεν γίνεται ομάδα που θεωρέι τον εαυτό της μεγάλο να ξεπουλάει παίχτη σε ανταγωνιστή στο πρωτάθλημα.
Όσο για τον Βιερίνια που λες, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, με αυτά που βλέπουμε όλα είναι πιθανά.
εμένα πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση, συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις αποδέσμευσης οι ομάδες θέτουν όρους. νομίζω πως ήταν αυτονόητο να του απαγορευτεί η μετεγγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα… τι να πω παιδιά, εσείς ξέρετε
Εμείς ξέρουμε, οι της διοίκησης δε φαίνεται να ξέρουν τι τους γίνεται
αμα δεν έφταναν τα λεφτά στον παοκ, τι άλλο μπορούσε να κάνει όμως.?
αμα οι απαιτήσεις είναι περισσότερες απο τις οικονομικές αντοχές τι πρέπει να γίνει?
να γινει ο παοκ ομαδα που θα κανει ενα σορό (οικονομικές)παρανομίες για να τα εχει καλά με όλους.??
ήδη με την υπόθεση του βιτολο φαίνεται ξεκάθαρα οτι ηταν απλήρωτος πριν την αλλαγή του χρόνου…που σημαίνει ότι ο παοκ θα τιμωρούνταν σε άλλο πρωτάθλημα αν ήμασταν…(όπως άλλες 5-6 ομάδες)
πως να βάλει όρους ο παοκ?? τόσα χάρισε ο βιτολο…
ε τότε να του στήσουνε και άγαλμα… σε περίπτωση που δεν κατάλαβες ο παοκ του χάρισε την ελευθέρας του, το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να θέσει τον αυτονόητο όρο από τη στιγμή που δεν θα έπαιρνε φράγκο από πιθανή μετεγγραφή… γενικά βλέπω πως διάφορες φυλλάδες κουνάνε το δάχτυλο και φανατίζουν τον κόσμο προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και από την άλλη υπάρχει κερκόπορτα ίση με την τρύπα του όζοντος και φιλικό αλισβερίσι…
Ποιόν ξεπουλήσαμε ρε παιδιά?Ο τύπος ήθελε να φύγει και έφυγε
Μόνο ευχαριστώ που δεν του είπαμε που δεν μας πήρε κι άλλα λεφτά
ξαναλέω…εξαιτίας των χρημάτων που του χρωστούσε ο παοκ, έφυγε με τους όρους που ήθελε…
με όρους που ήθελε δεν σημαίνει, θα χαρίσει τα λεφτά στο παοκ, και δεν θα παει στις ομάδες που δεν θέλει ο παοκ να πάει…
χαίρω πολύ. όλες οι ομάδες χρωστάνε σε παίκτες. δεν ήταν καμία εξαίρεση ο βιτόλο και έτυχε διαφορετικής αντιμετώπισης. τελοσπάντων, δεν υπάρχει λόγος να σκάμε απλά δώστε μας το βιερίνια
Ολόκληρο σίριαλ παίχτηκε δεν ξέρεις:p
Εφόσον έχουμε οικονομικά προβλήματα δύο είναι οι κομβικές λύσεις:
Οικονομική διαχείριση και ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ απέναντι στον κόσμο, και όχι κινήσεις τέτοιου στυλ που μας έρχονται ουρανοκατέβατες.
Κάπου άκουσα, δεν ξέρω αν ισχύει, ότι ο Βιτόλο έπαιρνε 700.000 το χρόνο και ο Βιερίνια 250.000! Αν ισχύει αυτό νομίζω ότι έχουμε την απάντησή μας γιατί έφυγε ο μεν και όχι ο δε. Αν βάλεις στην εξίσωση και την προσφορά του καθενός…
Ισχύει
Ο Βιεϊρίνια είναι από τους “φθηνούς” του Π.Α.Ο.Κ όσο περίεργο κι αν φαίνεται
Έπαιρνε λιγότερα κι από τον Σαβίνι και ήταν ο κορυφαίος της ομάδας και όχι μόνο!
[B]Βιτόλο - Ευκαιρία ο ΠΑΟ[/B]
Για την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό μίλησε στον ισπανικό Τύπο ο Βίκτορ Βιτόλο, με τον 27χρονο μέσο να χαρακτηρίζει τη μεταγραφή του στους Πράσινους ως μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του.
Αναλυτικά όσα είπε το νέο απόκτημα των Πρασίνων:
«Κάποιες φορές προκύπτουν ευκαιρίες που ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αρνηθεί και θεώρησα πως η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν τέτοια. Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ μού έδωσαν τη δυνατότητα να γίνω γνωστός. Τώρα ήρθε μία μεγάλη ομάδα και μου είπε πως με θέλει. Για μένα είναι ένα βήμα παραπάνω, μία μοναδική ευκαιρία».
Αναφορικά με τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας, ο 27 μέσος τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός στοχεύει πάντα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ενώ θέλει να κάνει καλή πορεία στο Champions League. Είναι μία μεγάλη αλλαγή στην αθλητική μου ζωή, αλλά αυτές οι προκλήσεις είναι που θέλει ένας παίκτης στην καριέρα μου».
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=119721&scid=872&team=panathinaikos
Έφυγες που έφυγες ρε, είναι ανάγκη να γίνεις και προκλητικός ε?
^^ έτοιμος είμαι να φυτιλιασω…
Άντε πες τίποτα, γιατί βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω 8)