Π.α.ο.κ

δεν λέω…είστε περισσότεροι…:stuck_out_tongue:

απλά θα πω οτι είναι φυσικό να ανεβάσει την νέα ομάδα/επιλογή του…

Προφανώς, αλλα απ’ τη μία λέει αυτά και απ’ την άλλη δήλωνε ότι έφυγε καθαρά για προσωπικούς λόγους, και αφήνει μόνο φίλους πίσω του.
Αλλά θα μου πεις επαγγελματίας είναι κι αυτός όπως όλοι, χέστηκε τι σκεφτόμαστε εμείς οι φίλαθλοι της πρώην ομάδας του.

Ok… κάποιοι στη Θεσσαλονίκη ισχυρίζονται ότι επεδίωξες -μεταξύ άλλων- να φύγεις, διότι ήξερες ότι φέτος ο χρόνος συμμετοχής σου στη βασική ενδεκάδα θα μειωνόταν και ότι τη θέση σου θα έπαιρνε ο Αρίας. Τι απαντάς;
[I]-Χα χα χα… Ποιος Αρίας, αυτός που του είπα μια φορά να μου δέσει τα κορδόνια κι ούτε αυτό δεν κατάφερε να κάνει; Ξέρεις, στην πατρίδα μου την Τενερίφη έχουμε ένα γνωμικό που λέει «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια».[/I]

απο σημερινη συνεντευξη του…σιχαμαρα ο τυπος…πραγματικα χαιρομαι που εφυγε ενα τετοιο ατομο απο την ομαδα

χαχαχα…τι λες…αυτό ειναι μια φανταστική συνέντευξη απο το fight club…
υπήρχε ποτέ πιθανότητα να μιλήσει ετσι?? :smiley:

Αν σου πω οτι δεν μου κανει τιποτα εντυπωση θα με πιστεψεις;:slight_smile:

μεγαλο σιχαμα ο ισπανος με τις δηλωσεις,το κακο ειναι οτι οι λογοι που εφυγε ηταν δικοι μας και οχι δικοι του

οταν του χρωστας 300 χιλιαρικα του δινεις δικαωμα να κανει τετοια…

ο παοκ δε μενει σε ονοματα,αυτο ειναι το μονο σιγουρο,αλλα μεχρι στιγμης εχουμε κανει μονο μια μεταγραφη…αυτο ειναι τουλαχιστον τραγικο και σε 10 μερες παιζουμε ευρωπη

Απορία: Με τα λεφτά από τα διαρκείας τότε, τι πληρώσατε αν δεν πληρώσατε τους παίκτες στους οποίους τους χρωστάγατε πολλά;

ηθελε καινουριο μαγιω η λιλη μαλλον

παντως οκ επαγγελματιας ο βιτολο…θα κανε ο καθενας το ιδιο στη θεση του…αλλα πουστρακο ισπανε προκλησεις δε σηκωνουμε…ευχαρίστησε,πες αντρικια οτι δε με πληρωνανε γιαυτο εφυγα και ασε τις μαλακιες οτι πηγες σε μεγαλη ομαδα ανωτερου επιπεδου οταν ολη τη χρονια ελεγες δεν εχουμε τιποτα να φοβηθουμε απο ομαδες της Αθηνας…ραντεβου στο κορνερ της 4Α.

Προβλέπω ήδη σενάριο να πουλάει μούρη και μαγκιά στο ματς του ΟΑΚΑ και στην Τούμπα να επιλέγει να εκτίσει την ποινή του από κάρτες :lol:

[QUOTE=papardelas;1187853ραντεβου στο κορνερ της 4Α.[/QUOTE]

Σιγά μην εκτελέσει κόρνερ και μάλιστα με το αριστερό ο άμπαλος. :lol::lol:

Υ.Γ: Δε νομίζω να ασχοληθεί κανείς με Vitolo. Ήδη πολύ ασχολούμαστε. Σε ότι αφορά την υπόθεσή του αν φταίει κάποιος φταίει η διοίκηση. Φταίει γιατί άπλωσε τα πόδια πέρα από το πάπλωμα. Προφανώς μετά πήγε να πουλήσει τον Vitolo απλά κανένας δεν τον αγόραζε (λογικό για την πραγματική αξία του παίκτη και την δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε)

Μα εννοείται πως ήτανε λάθος της διοίκησης που τον άφησε να φύγει με τέτοιο τρόπο. Το βασικό γεγονός που εκνεύρισε πολλούς, κι εμένα μέσα, είναι η απαξίωση και η αχαριστία που έβγαλε, ήδη από την πρώτη μέρα που έφυγε από τον ΠΑΟΚ.

ε οχι και αχαριστια. ευχαριστησε τον Παοκ και τον Αρη που του δωσαν την ευκαιρια να παιξει σε μια μεγαλη ομαδα :smiley:

Γαμάτο άβαταρ.

Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

thanks man

[B]Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010[/B]
“Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με τέτοια ποιότητα που θα έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά στις διοργανώσεις που συμμετέχει και παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε και με τη διαιτησία, εμείς οι παίκτες, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια. Μπορεί να διεκδικήσει και τη δεύτερη και την πρώτη θέση”. [B]Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, όταν και μίλησε και για τους εξωαγωνιστικούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ.[/B]

[B]Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011[/B]
“Ο ΠΑΟ έχει παίκτες με τέτοια ποιότητα που θα έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά στις διοργανώσεις που συμμετέχει και παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε και με τη διαιτησία, εμείς οι παίκτες, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια. Μπορεί να διεκδικήσει και την πρώτη θέση. Όσο για τους Παοκτσήδες που κλαίγονται στο προηγούμενο ματς που απλά έκανε ένα λάθος ο διαιτητής υπέρ μας τους αφήνω να κλαίγονται. Είναι μικρή ομάδα. Εγώ την έχω μεγαλύτερη πια.”
[B]Μετά την ήττα από τον ΟΣΦΠ όταν και μίλησε και για τους εξωαγωνιστικούς αντιπάλους του ΠΑΟ.[/B]

[B]Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2012[/B]
“Ο ΟΣΦΠ έχει παίκτες με τέτοια ποιότητα που θα έπρεπε να πάρει το Champions League. Απορώ που δεν τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά στις διοργανώσεις που συμμετέχει και παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε και με τη διαιτησία, εμείς οι παίκτες, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια. Μπορεί να διεκδικήσει και την πρώτη θέση. Όσο για τους βάζελους που κλαίγονται στο προηγούμενο ματς που απλά έκανε ένα λάθος ο διαιτητής υπέρ μας τους αφήνω να κλαίγονται. Είναι μικρή ομάδα. Εγώ την έχω μεγαλύτερη πια. Μάλιστα ο κ.Ψωμιάδης μου έχει υποσχεθεί πως θα μου προσφέρει ένα σιρόπι και θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη,”
[B]Μετά την ήττα από τη Valeregka με 4-1 όταν και μίλησε και για τους εξωαγωνιστικούς αντιπάλους του ΟΣΦΠ.[/B]

Δεν το πιστεύω ότι αποκτήσαμε τον Κουτσιανικούλη Νο2… #-o

καλά δεν είναι το ίδιο…

παντως 400.000 ευρώ .Μέρος από αυτό το ποσό θα δοθεί με προκαταβολή, ενώ το υπόλοιπο στο μέλλον.υπαρχει επισης ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, Τέλος, θα διοργανωθεί και ένα φιλικό ματς μεταξύ των δύο ομάδων στις Σέρρες με τα έσοδα να πηγαίνουν στα ταμεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Εντάξει δεν είναι τόοοσα τα λεφτά

οχι δεν είναι…
πάντως από αλλού περίμενα μεταγραφή, για να ξεθάψουμε τα τσεκούρια του πολέμου :stuck_out_tongue:

*και ίσως 2

ο γεωργιαδης κοβει κωλους ρε.ειχα δει κανα 2 ματσακια περσι και επαιζε πολυ πολυ καλα…δε νομιζω οτι θα βγει κουτσια 2 σε καμια περιπτωση…ειναι low profile μεχρι στιγμης ο γεωργιαδης,τον αλλον απτον εργοτελη ακομα τον λεγανε μεσσι των φτωχων,ημαρτον