[COLOR=“White”]______[/COLOR]
αποτι βγαινει προς τα εξω μολις τελειωσε το ραντεβου (ηταν ολοι εκτος απο Τεο) κ το θεμα κλεινει θετικα.
εκτακτο δσ του ΑΣ το απογευμα.
θετικα δηλαδη δεν εκλεισε το ντηλ?
:D:D:p αποτι φαινετε εκλεισε.
crabsody είσαι τρέλα με την κίτρινη φανέλα…
επειδη δεν ασχολούμαι…σαν τι μπαίνουν στη παε? σαν νέοι ιδιοκτήτες>? σαν συμπαίχτες? σαν χρηματοδότες με προνομία/μελλοντικά σχέδια.?
edit…το από πάνω το ξέχασα…
σαν λεφτα…και τα χρειαζεται αυτη τη στιγμη η ΠΑΕ απο οπου και αν ερχονται…ειδικα με τοσα λιγα διαρκειας φετος…και αν αυτη η στιγμη ειναι που σε κανει crabsody να αλλαξεις ομαδα οταν εχουν περασει μπατμαν και γουμενοι απο τη διοικηση τοτε τι να πω.
ΛΙΩΝΩ.!!
[B]Συνελήφθη ο Φλωρίδης![/B]
Στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Βασίλης Φλωρίδης, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς στο κέντρο της ΠόληςΣύμφωνα με πληροφορίες, ο επίδοξος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνελήφθη την ώρα, που γευμάτιζε σε εστιατόριο του κέντρου, μετά τη συνάντηση, που είχε με τον Θανάση Κατσαρή και τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ποινές 10, 10 και 8 μηνών.
Ο ενδιαφέρομενος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα διανυκτερεύσει στο Μέγαρο, αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και σύμφωνα με τη διαδικασία, που ακολουθείται, θα εξαγοράσει την ποινή του και θα αφεθεί ελεύθερος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο Μέγαρο έσπευσε ο Γιώργος Σαχπατζίδης για να δει τι συμβαίνει.
Παπαρδέλα νομίζω πήρες την απάντησή σου.
Φιλε μου τον Μπατατουδη δεν τον ξέραμε απο πριν τι κουμασι είναι. Τον μάθαμε μετα και δεν αντίδρασαμε γιατι ήταν απατεώνας αλλα γιατι σταμάτησε να πληρώνει. Οταν έκανε μεταγραφές ολα ήταν καλα. Τώρα τον Φλωριδη και τον Σαχπατζιδη τους θελουμε παρόλο που είναι μπλεγμενοι ηδη, μόνο και μόνο για να πάρουμε κανέναν παίκτη. Πίστευα οτι ΠΑΟΚ σημαίνει κάτι διαφορετικό. Ο κοσμος του ΠΑΟΚ έπρεπε να αντιδράσει εδώ και έναν μήνα. Έκανε το αντίθετο. Δεν με εκφράζει. Ούτε η σύλληψη Φλωριδη με κάνει να νοιώθω καλύτερα. ΕΜΕΙΣ έπρεπε να τον συλλαβουμε. Η θυρα 4
θα κανει προσπαθεια ο Πρελιεβιτς να πεισει τον Στογιακοβιτς να ερθει
οχι ομως για πρωταθλημα αλλα για τους αγωνες στα προκριματικα της Ευρωλιγκα
και να την βοηθησει να περασει στους ομιλους.
Κατι τετοιο λιγο δυσκολο ομως για την οικογενεια του και τα παιδια του
την ώρα που τον συνέλαβαν, έλεγε οτι δεν είναι τίποτα και οτι είναι απλά για μερικά χρήματα που ξέχασε να δώσει στην πρώην γυναικά του, για διατροφή…:lol:
Ο φλωρίδης μετά το σημερινό μπορεί να κάνει δεύτερο τατου κάτω από το δικέφαλο “για σένα έχω κάνει κρατητήριο”…?
Δεν παίζει να είναι αλήθινή η δήλωση αλλά… :lol::lol::lol::lol:
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Βασίλη Φλωρίδη:
"Μετά τη σημερινή (20/7) επίδειξη βεβαίωσης των καταθέσεων μου ύψους 10. εκ. ευρώ και ενώ έτρωγα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, παρουσιάστηκαν πέντε αστυνομικοί για εξακρίβωση στοιχείων και προσήλθαμε στο Αστυνομικό τμήμα όπου μου επεδείχθη μια απόφαση εναντίον μου για ψευδομαρτυρία που αφορά το διαζύγιο μου με την πρώην σύζυγό μου. Η απόφαση βγήκε ερήμην μου και ποτέ δεν έλαβα γνώση για αυτήν γιατί παραδόθηκε σε άγνωστη προς εμένα διεύθυνση και την οποία δεν έλαβε ούτε ο αντίκλητος δικηγόρος μου.
Η προσαγωγή μου έγινε σε ώρα που λείπει ο εισαγγελέας υπηρεσίας και σε ώρα τέτοια που δεν μπορώ ούτε έφεση να κάνω, ούτε και να πληρώσω το πρόστιμο που αναλογεί σε ποσό μικρότερο των 10.000 ευρώ.
Από εδώ και μπρος θα τραγουδάω μαζί σας "Για σένα έχω κάνει κρατητήριο"
Εμείς μαζί για μια ζωή
Βασίλης Φλωρίδης
:lol2::lol2::lol2:
ετσι και ειναι αληθινή η δήλωση, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.!!!
μην κάνετε καμία μαλακία και των διώξετε.!!
[B][I]
"Για σένα έχω κάνει κρατητήριο"
Εμείς μαζί για μια ζωή[/I][/B]
γίνομαι παοκ λέμε.!!
[B]edit[/B]
ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΠΙΣΩ.!! ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ…ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ? [B]“ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.!!”[/B]
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
Bλέπω σύντομα να κατηγορείτε για φόνο και να δηλώνει:
Και σκότωσα για ένα εισητήριο…
βρέθηκε μόνο με το έγγραφο που παρουσίασε στους ανθρώπους του παοκ οτι έχει 10 εκατομμύρια σε τράπεζα της τουρκιας… :lol:
RESPECT στον κάθε τραγικό που μας χαρίζει το χαμόγελο σε τέτοιες δύσκολες μέρες.!
Ιδέα μου ή μοιάζει με τον Τσακ Νόρρις κατά κάποια χρόνια μεγαλύτερο? :-k
Ιδέα σου :lol::lol: