Π.α.ο.κ

ούτε η λάμψη…

Μόνο που τη Λάμψη την παρακολουθούσε πολύς κόσμος…

ναι αλλά στην λαμψη αν ο γιανκος δράκος άφηνε κάποιον έγκυο το πολύ πολύ η νοικοκυρά που το έβλεπε να μην ειχε φαΐ έτοιμο για το βράδυ…
εδώ με το αγοράζω δεν αγοράζω, σε θελουμε δεν σε θελουμε, ο μπαμπης ο σουγιας θα τα πάρει και θα ανοίξει κανένα κεφάλι :stuck_out_tongue:

[B]Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ[/B]

Σήμερα, 26 Ιουλίου 2011, συναντήθηκαν οι κ.κ Κατσαρής, Ζαγοράκης, Σαχπατζίδης οι οποίοι είχαν τηλεφωνική συνομιλία και με τον κ. Φλωρίδη. Αποφάσισαν να προχωρήσουν ενωμένοι, με μοναδικό γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ.

Τις επόμενες μέρες, μετά από το παιχνίδι της Πέμπτης, θα υπάρξουν οριστικές και επίσημες ανακοινώσεις.

φήμες που αναφέρουν πως ο [B]crabsody[/B] είναι ανάμεσα σε σουπεραδες στο γήπεδο του αρη και πανηγυρίζει το γκολ του καστιγιο, είναι ανακριβείς :stuck_out_tongue:

Δεν μιλάει για συμφωνία μεταβίβασης… Απλά ότι θα συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις λένε…

Για τις μετοχές ας παρουσιάσουν όλα τα δικαιολογητικά που ζήτησε η ΠΑΕ και τότε μιλάμε…

Εντάξει ρε είπα. Δεν θα γίνω Άρης . Απλά δεν θα είμαι πια ΠΑΟΚ

χιουμορ,χιουμορ :smiley:

*άμα πάρει πρωτάθλημα ο παοκ σε βλέπω γυμνό στους δρόμους :smiley:
**κάτι διάβαζα για τις σχέσεις του με τον τσοχατζοπουλο…κακό σημάδι…

Καθόλου χιούμορ δεν κάνω αλλα εσυ μπορείς να πιστεύεις οτι θέλεις.

βρε, χιούμορ κάνω εγώ , με το “ο crabsody έγινε αρης” :smiley:

*τι θα κάνετε σήμερα? πάμε για το 0-0, ή κανένα 0-1?

Κανά 1-1

δεν γινεται να γίνει ενα ματς σούπα.? θέλω να ρίξω 2 ευρο στο ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΡΝΕΡ 0-3, 50 απόδοση το έχει.!!

Μπράβο ρε [B]ΠΑΟΚΑΡΑ[/B]!
Με το δεξί ξεκινάει η νέα σεζόν:D

[B]Λαζάρ [/B]θα μας βγει κελεπούρι από ό,τι φαίνεται(επιλογή Μπόλονι)
Μου άρεσε και ο [B]Αρίας/B, έπρεπε να πάρει ευκαιρίες από πέρυσι, αλλά δεν είχαμε προπονητή
[B]Βιεϊρίνια[/B], ακόμη και σε μέτρια για τα δεδομένα του μέρα κάνει τη διαφορά και σκοράρει8)
[B]Γκαρσία [/B]άρχοντας!Το δε φάουλ έμπνευση!

Αν πάρουμε και έναν επιθετικό-φωτιά θα δούμε ωραία πράγματα φέτος:D

[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΝΑΙ ΡΕ Π.Α.Ο.Κ[/SIZE][/B][/SPOILER]

Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ
έκανε πλάκα στους νορβηγούς μπράβο μάγκες σας χάρηκα:)

άνετα και εύκολα…
μερικές φάσεις απλά δεν μου άρεσε που ο αριας κολλούσε στα μπακ και άφηνε χώρο…(why?)
o Λαζάρ , φάνηκε αμέσως :slight_smile:

Ο lazar ολα τα λεφτά. Φαίνεται πολυ ολοκληρωμένος. Και o boloni επίσης φαίνεται οτι περνάει τη σφραγίδα του. Οι παίκτες παιζουν με τη μια και πρέπει να υπάρχει σιδηρα πειθαρχεια. Πρώτο δείγμα θετικό αν και η βαλερεγκα είναι αδύναμη.

Μετά από 4χρόνια παρουσίας του στην Τούμπα από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Θόδωρος Ζαγοράκης τα ακούει για τα καλά από τους οπαδούς του Δικεφάλου. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου άκουσε υβριστικά συνθήματα και ένιωσε πολύ άβολα στο Όσλο

Στην Θεσσαλονίκη ο κόσμος του ΠΑΟΚ ικανοποιήθηκε με την νίκη-πρόκριση επί της Βολερέγκα στην Νορβηγία είχαμε όμως ξεφωνητά κατά του Θόδωρου Ζαγοράκη. Μερίδα οργανωμένων οπαδών, φώναξαν πολλές φορές, υβριστικό σύνθημα κατά του προέδρου της ΠΑΕ, με τον «Τέο» να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος.

για ποιον λόγο.??
του στυλ, τώρα που βρήκαμε άλλον, τον πουλο, ή γιατί μας έφερες τον απατεώνα?? :-s

Του στυλ έχεις λαό παλλίκαρο λεβέντη αλλά μαλά λα λα λα λα

η ομαδα σημερα ηταν ικανοποιητικη.

αυτοι που βριζαν τον Ζαγορ νομιζω οτι πλεον ειναι εμφανες ποσο στημενοι ειναι. μαλλον απο αυτους που μοιραζαν φειγ-βολαν (ετσι γραφεται? #-o) και πανυγηριζαν οταν πηγε να χαλασει η δουλεια… αυτα.

ελπιζω να φαν τρελη γιουχα οπως τοτε με σαλπι…

Είμαι περήφανος που έστω και λίγοι Παοκτσηδες τον βρίζουν. Όλοι οι άλλοι οπαδοί αλλων ομαδων απλά παρακαλανε να τους πάρει ένας επενδυτης , να τους φέρει παικταραδες αδιαφορώντας για το ποιον του ατόμου που θα έρθει. Ο Ζαγορακης μετα την κακοδιαχείριση που έκανε παει να ξεφορτωθεί την ομάδα στο πρώτο λαμογιο που βρήκε. Είναι κατακριτεος γι αυτο. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον κόσμο του. Ειμαστε διαφορετικοί ρε. Πάρτε το χαμπάρι.

Υ.Γ: συγχωρώ στον Ζαγορακη που έβαλε μέσα την ομάδα. Ας μάθει απο τα λάθη του και ας κάνει προγραμματισμό σύμφωνα με τα έσοδα της ΠΑΕ. Δεν θα συγχωρεσω να αφήσει την ομάδα στον Σαχπατζιδη.

Αυτοί που εβριζαν τον τεο δεν το έκαναν επειδή πουλάει την ομάδα… Είναι το μπλοκ δυτικές συνοικίες νεάπολη κλπ που εδω και ένα χρόνο ονειρεύονται να αναλάβουν οι οπαδοί το κουμάντο γιατί μόνο αυτοί ξέρουν το καλό της ομάδας… Αυτοί ξεκίνησαν και τα σουτια πέρσι με την αεκ… Έτσι μαθανε απο παιδιά…