Π.α.ο.κ

μπραβο στην ΠΑΟΚαρα για το διπλο
περιμενα να δυσκολευτουν χωρις Σαλπι.

Δυστυχώς μάλλον έχεις δίκιο. Επειδή όμως ΠΑΟΚ είναι ο απλός κοσμος και οχι οι οργανωμένοι μόνο, μου αρέσει που με τον κόσμο που έχω μιλήσει προσωπικα συμφωνώ οτι δεν θέλω αυτούς τους επενδυτές. Ίσως όλοι εμεις να μην ειμαστε οργανωμένοι και ούτε να έχουμε την όρεξη να βγούμε στους δρόμους για να αποτρέψουμε την αγοραπωλησία αλλα υπαρχουμε και σίγουρα ένα μέρος απο εμάς θα σταματήσει να ασχολείται πλέον.

διαφωνω για το οτι ο Ζαγορακης προσπαθει να ξεφορτωθει την ομαδα. Μπουν δε μπουν οι επενδυτες ο Ζαγορακης θα συνεχισει να ειναι μελος της διοικησης.

Το ανοιγμα που υπαρχει δεν ειναι δα κ τοσο τραγικο. Ολες οι ομαδες εχουνε. Κακως υπαρχει αλλα πολλες φορες κανεις κινησεις που δε σου βγαινουν. Κ μην ξεχναμε κ ποσο μεγαλο ειναι το ποσο χρεων που πληρωσε. Ξεπληρωσε ολα τα παλια χρεη προς τριτους. Αυτα ολοι ξεχνανε να τα βαλουν στη σουμα.

Οσον αφορα αυτους που βριζουν τον Ζαγορακη μονο ρομαντικους δε τους θεωρω. Το οτι η θυρα 4 κραταει καθαρες αποστασεις απο αυτους τελευταια μονο τυχαιο δεν ειναι.

Τωρα περι Σαχπατζιδη, δινει λεφτα στην παε απο τοτε που μπηκε ο Ζαγορ, κονσεισαο κ καποιοι ακομα απο δικα του λεφτα αγοραστηκαν οποτε δεν ειναι τυχαιος. Τον Φλωριδη οντως δεν τον ξερουμε.

Δεν διαφωνώ ούτε απαξιωνω τον Ζαγορακη. Ένσταση έχω μόνο στο τελευταίο. Το οτι έδινε λεφτά ο Σαχπατζιδης δε μου λέει κάτι. Θέλει να πάρει απο τον ΠΑΟΚ και οχι να δώσει.

Ακούγεται ότι λίγο πριν ή μετά το σημερινό ματς θα ανακοινωθεί ότι μπαίνει τελικά ο φλωρίδης…

Ίσως και γι αυτό θα πωλούνται διαρκείας και αύριο για μια μέρα… μπας και τσιμπήσουν κανέναν ενθουσιασμένο…#-o

Από ότι φαίνεται βάλαμε το πλυντήριο στην πρίζα και αρχίζουμε…!!

“για σενα εβγαλα νεο διαβατηριο
κ ετοιμαζω για ξεπλυμα το πλυντήριο”

Επίσης σπάμε σήμερα το φράγμα των 500 διαρκείας στο μπάσκετ… τεράστιο νούμερο για τα δεδομένα…

Μόνο μπάσκετ φέτος έτσι και κλείσουν τα λαμόγια στην ΠΑΕ.

οσοι θα παν στην τουμπα σήμερα, αν ακούσουν απο τα μεγάφωνα πως έκλεισε η συμφωνία και μπήκαν, πως θα αντιδράσουν??

Θα αρχίσουν να τραγουδάνε το σύνθημα του Radical…

Πάντως πέρα από πλάκα.
Έβγαλε το olapaok είδηση “Στην Τούμπα Σαχπαζίδης και Φλωρίδης”, και από κάτω βλέπω σχόλια:

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ Κ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝΕ,ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!

ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!

κτλ…

θλιβερό.

δεν θέλω να ξανακούσω από κανέναν οπαδό του ΠΑΟΚ που υποστηρίζει τα λαμόγια κάτι σε στυλ “ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του” και τέτοια.
είναι ενάντια στα ιδανικά μας τέτοιες κινήσεις, και μερικοί πουλάνε αυτά τα ιδανικά για κάποιους ντεμεκ ακριβότερους μισθοφόρους που και καλά θα βοηθήσουν την ομάδα και θα παίρνουμε τίτλους.
εμετός.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνετε λες και πρώτη φορά αγοράζει κάποιος τον ΠΑΟΚ…

Πιστεύει κανείς ότι αν δεν μας πάρει κανένας και φέτος βγούμε τίποτα 5-6 δεν θα βγαίνει ο κόσμος να λέει ότι “φταίει ο ζαγορ επειδή δεν ήθελε να χάσει την καρέκλα και δεν πούλησε”…?
Δηλαδή ποια ομάδα στην Ευρώπη είναι ο λαός της?

Το αν σημαίνει κάτι παραπάνω για κάποιον η ομάδα του αυτό είναι προσωπικό και δεν μπορεί να το αλλάξει καμιά διαδοχή στα ιδιοκτησιακά… Και στο κάτω κάτω το σήμα αγαπάς και στηρίζεις, όχι τον κάθε πρόεδρο… Δεν γίνεται την μία ο ΠΑΟΚ να είναι ο λαός του και την επόμενη να μην είναι και τούμπαλιν…

Όσο για το μπάσκετ αξίζει φέτος το διαρκείας γιατί πέρα από την τιμή να σε δίνουν δώρο γνήσια ρεπλικα της φανέλας του Μπάνε από τον τελικό της Γενεύης δεν είναι λίγο…:thumbup:

Κάπως πλασματικό το σκορ σήμερα, ειδικά όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο, όπου μέχρι το 35’ είχαμε κάκιστη απόδοση. Καλά καλά δύο πάσες δε μπορούσανε ν’ αλλάξουνε, είχε μπει και επιθετικά η Βαλερέγκα, και μας είχε κλείσει στο δικό μας μισό.
Πάλι καλά που μπήκε το γκολ σ’ εκείνο το χρονικό σημείο, γιατί δεν ξέρω πώς θ’ αντιδρούσε η ομάδα αν αυξανόταν κι άλλο η πίεση από τους Νορβηγούς.
Κάπου εκεί μάλλον το πήραν απόφαση και οι ίδιοι, και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πιο ανοιχτό παιχνίδι. Πολύ θετική για μένα η αποτελεσματικότητα στα τελειώματα των φάσεων.

Ελπίζουμε σε μια καλή κλήρωση αύριο για να μπούμε στους ομίλους.

Ρε παιδιά με αυτές τις φανέλες θα βγάλουμε τη χρονιά?Χάλι μαύρο!
Για την ακρίβεια άσπρο σήμερα…πολύ άσπρο!Βάλτε καμιά ρίγα ρεεεεε

[SPOILER]Για τον αγώνα τι να πω?Χαλλλαρά[/SPOILER]

Ψωμιαδης No2

ε ρε γλεντια…μεγαλη μορφη ο τυπος

οσο για το σημερινο ματς,ηταν ενα δυνατο φιλικο προετοιμασιας απεναντι σε μια ομαδα των τελευταιων θεσεων της νορβηγιας…με αλλα λογια μη παιρνουν τα μυαλα σας αερα

γεωργιαδης θετικος στη πρωτη επισημη εμφανιση

Επιτέλους έχουμε σεντερ φορ στη ομάδα… Κλάους παλικάρι μου πάρε φανέλα σπίτι σου… Και όσο σκέφτομαι ότι τον δώσαμε δανικό για να πάρουμε τον πάσαλο τον παπάζογλου…#-o

Την κίνηση που κάνει στο γκολ πριν πάρει την μπάλα δεν την κάνει άλλος επιθετικός μας… Επίσης ο κοντρέρας μόνο τέρμα δεν έχει παίξει πλέον στον ΠΑΟΚ…

Τέλος πιστεύω ότι ο σαπάκαρος Εττο είναι επικίνδυνος για την ομάδα…

Υπάρχει καμία σοβαρή / έγκυρη πληροφορία για τον Φλωρίδη; Κάποιο link, κάτι;

Αυτό είχα δει χτες, που κάνει σύντομες δηλώσεις ο ίδιος ο Φλωρίδης.

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/ta_epta_ekatommuria_eyrw_twn_ependytwn.1318702.html

Οι 5 πιθανοί αντίπαλοι…

Τραμπζονσπόρ (Τουρκία)
Καρπάτι (Ουκρανία)
Χαρτς (Σκωτία)
Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)
Εκράνας (Λιθουανία).

Βγάλε μια Σκωτία ρε μεγάλε να πάμε εκδρομή να αφήσουμε τα συκώτια μας από το ποτό…:drunk:

με την ουκρανικη.!! μια χαρά…εκτός αν είναι καμιά ομάδα έκπληξη…αλλά δεν πιστεύω

Με την Καρπάτι λοιπόν. Δεν έχω ιδέα για την ομάδα, ο σχολιαστής ανέφερε ότι είναι η δυνατότερη που θα μπορούσε να μας τύχει.

σκατά… πάλι αντί-τουριστικό τουρνέ θα κάνουμε… Όσο για την ομάδα φέτος έχει 4 ματς με 3 ήττες και μια ισοπαλία… Αν και πέρσι σούταρε την γαλατά πιστεύω ότι με σοβαρές εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι…

Με μια καθαρή νίκη στη τούμπα όπως χθες ο όμιλος είναι στο χέρι μας… Αρκεί να μην μας φύγει κανένας βιέρι…
Αν δεν προλάβει να τον τραυματίσει ο πορνοστάρ όπως πάει να κάνει στον πανηγυρισμό του 1ου γκολ…
http://www.youtube.com/watch?v=S5X1qhVLHN8&feature=player_embedded

Έτσι και τον έβρισκε το τάκλιν τώρα θα τον κλαίγαμε…

http://www.paokizein.gr/arthra/doctor/2012-h-istoria-tou-filikou-roulh-latsio.html
μαλακες παοκτσηδες γελασα:lol::lol: