Αυτο δεν ισχυει για μενα.Δε ξερω για τους αλλους,παντως εγω δε κολωνω να μιλησω αν η ομαδα μου δε τα παει καλα.
Οσο για την τριτη θεση σας,το να χερι νιβει ταλλο συμπολιτη therion:
Αυτο δεν ισχυει για μενα.Δε ξερω για τους αλλους,παντως εγω δε κολωνω να μιλησω αν η ομαδα μου δε τα παει καλα.
Οσο για την τριτη θεση σας,το να χερι νιβει ταλλο συμπολιτη therion:
Μεγάλη επιστροφή με 3 νίκες σερί! Άντε να ανεβαίνουμε σιγά-σιγά…
Φίλε λυπάμαι αλλά έτσι είναι η κατάσταση του Μπάσκετ στην Ελλάδα και όχι μόνο. Δεν φταίνε οι ΠΑΟΚτσήδες γι αυτό. Αν η Έθνική δεν πήγαινε καλά κανείς δεν θα έβλεπε euro, Euroleague βλέπουν το final four μόνο οι οπαδοί του Παναθηναικού κτλ κτλ. Αντίθετα στο ποδόσφαιρο οι περισσότεροι βλέπουν όλους τους αγώνες ακόμα και αν δεν παίζουν Ελληνικές ομάδες. Αυτό δείχνει την ανωτερότητα του αθλήματος. Και στο βόλευ αν ο ΠΑΟΚ έφτανε στον τελικό της Ευρώπης θα χαιρόμουν και θα το έβλεπα. Τώρα δεν ξέρω καν σε ποιά θέση είναι στο πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο και στη Β να παίξουμε θα βλέπω όλα τα παιχνίδια. Σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα όχι.
Kραμπσοντυ περιμενω σχολιο σου στο αντιστοιχο τοπικ για τον νεο χορηγο του Παοκ ε
Ο Φλεβαράκης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Πραγματικά σας έχει αναστήσει…
Και με ροστερ ασταναπαν, αν εξαιρέσεις τον Βεργίνη, μάλιστα…
ρε παιδια για πετζα τι ακουσατε? υπαρχει περιπτωση να ερθει στον παοκ? (οχι να παιξει, σαν παραγοντας ομως… )
Ο Φλεβαρακης ειναι απτους καλυτερους προπονητες που εχουν περασει στον ΠΑΟΚ,αλλα ολο τον ριχνανε μωρε επειδη ειναι μικρος.Μακαρι να κατσει για πολλα χρονια,να μας φτιαξει μια σωστη ομαδα
Τον έχετε ήδη διώξει 2-3 φόρες και αυτό θα ξαναγίνει:wink:
Ο Γουμενος τα εφαγε δλδ. Δεκτον αλλα η προθεση μας να σωθητε παραμενει καλη προθεση…
Εγω διαβαζα οτι το συμβολαιο του Τοργκελε το πληρωνε ο Παναθηναικος. Παντως ειστε πολυ αδικοι με τον Σαλπιγγιδη δεν σας εκανε και τιποτα. Για τη σωτηρια του ΠΑΟΚ δε λεω προσπαθητε αλλα με τη νοοτροποια που κουβαλατε δεν το αφηνετε να παει παραπανω απο εκει που ειναι οταν σας φταινε μια ζωη οι αλλοι…
Για τον προδότη:
Επειδή έχω βαρεθεί να μιλάω γι’ αυτό δες στο πάνω video από 04:03 εώς 06:08. Είναι όλη η ουσία και θα δεις πως όταν κάποιος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σαν μία ΠΑΕ τον αντιμετωπίζουμε και εμείς καθαρά σαν περιουσιακό στοιχείο και δε μας νοιάζει και πολύ… όταν όμως κάποιος μιλάει με τους οπαδούς και είναι μαζί τους και δηλώνει ΠΑΟΚτσής (όχι πως αμφιβάλλω αν ο προδότης είναι ΠΑΟΚτσής, φυσικά και είναι) και κάνει κάτι σαν κι αυτό τότε έχει και τα ανάλογα αποτελέσματα.
Πάντως σίγουρα δε φταίμε εμείς… δεν δημιούργησε κανένας μας τα χρεή αυτά ούτε και εκμεταλεύτηκε κανένας μας τον ΠΑΟΚ. Όταν βγάζω το “εμείς” από αυτούς που φταίνε τότε λογικά μένει το “οι άλλοι”.
Κοιτα προσωπικα δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο αλλα ουτε οπαδικα.Κοιταξε την καριερα του,ειδε πως ειναι τα πραματα στον παοκ,και πολυ πιθανον να εβλεπε μια αδιεξοδο στον οριζοντα της καριερας του ετσι?Το θεμα με το οποιο τα βαζει ο κοσμος ειναι οτι εγινε ερανος για να τον κρατησουν στον παοκ,το καταλαβαινεις αυτο?Στελναν sms οι παοκτσηδες και καταθεταν λεφτα στην τραπεζα για τουτο το λογο και μας εκλασε.Τεσπα,οτι εγινε εγινε
Και η βλακεια ειναι οτι την περιπτωση Χριστοδουλοπουλο την ξεχασανε κατευθειαν οι παοκτσηδες με 1 2 γκολακια του.Που μας κοροιδευε επι ενα χρονο…,ενω ακομα βριζουν τον σαλπιγγιδη και στην εθνικη ομαδα.
Αυτα κατ 'εμου.
εγω τον σαλπιγγιδη δεν το θεωρω προδοτη…στην κατασταση που ηταν η ομαδα ηταν αναποφευκτο να φυγει…οπως και τον γεωργιαδη δεν τον θεωρησα οταν εφυγε…
του τοργκελε και του χαραλαμπιδη τα συμβολαια τα πληρωνε κανονικα η παε ΠΑΟΚ και βεβαια στα παπαρια του γουμενου αν χρεωνε παραπανω την ομαδα…
Πες τα ρε starstruck γιατί με τρελαίνει αυτό το θέμα. Αν δεν είχε φύγει ο Σάλπι θα είχε πέσει η ομάδα στη Δ’… Τα λεφτά του ΠΑΟ των έσωσαν.
Καταλαβαίνω κάποιες διαμαρτυρίες, και ήταν πολύ άξια η προσπάθεια με τις συναυλίες κτλ, όμως και πάλι, τι να κάνουν 15.000 Ευρώ μόνο;
Ο Σάλπι δεν έπαψε να αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Το ότι πήγε στον ΠΑΟ μπορεί μεν να τον ωφέλησε σε προσωπικό επίπεδο και να φάνηκε σαν να αθετεί την υπόσχεσή του, όμως τελικά μόνο καλό έκανε στα οικονομικά της ομάδας.
Ετσι μωρη παοκαρα!Παει και η λαρισσα
επειδη δεν το δα το ματς παιξαμε καλα?mvp?
Παιξαμε μια χαρα,θα μπορουσαμε να βαλουμε 2 και 3 γκολ αν ειχαμε αυτο το τελειωμα που μας λειπει.Επισης MVP ηταν η ο χριστοδουλοπουλος η ο μπαιανο.Και φυσικα ο κωτσωλης της λαρισσας εκανε ΤΙΣ αποκρουσεις.
Επαιζαν με 10 παικτες το τελευταιο τεταρτο του αγωνα+τις καθυστερησεις,οι λαρισαιοι
Το έχω γράψει αρκετές φορές. ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ;;; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΝΩ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ;;;
Επίσης φίλε Cozy αυτό με τό ότι τα λεφτά του ΠΑΟ έσωσαν τον ΠΑΟΚ ξέρεις ότι δεν είναι αλήθεια. Είναι πενταροδεκάρες σε σχέση με αυτά που χρωστάει ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πάλι δεν θα έπεφτε και να μην πουλούσε τον Σαλπιγγίδη. (Αν θες για μένα κακκώς. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ και γιατί αυτό είναι το δίκαιο και γιατί θα έκανε και στον ίδιο καλό)
ναι αλλα μην ξεχνας την κατασταση που ηταν ηδη η ομαδα…μονος ο σαλπιγγιδης πληρωμενος στην ομαδα ,και οι υπολοιποι παικτες να περιμενουν την πωληση του για να βαλουν κανα φραγκο στη τσεπη…και να του λεει ο γουμενος οτι αν δεν σε πουλησω ολοι οι παικτες θα κανουν προσφυγη και θα την κανουν…δεν νομιζω οτι μπορουσε να κανει κατι αλλο…ισως μονο να πηγαινε στο εξωτερικο…
τελος παντων με τη λαρισσα παιξαμε καλουτσικα…μας εκοψε 2-3 ανυπαρκτα off side…κορυφαιος ο γεωργιαδης ο χριστουδουλοπουλος και η αμυνα…
Κανα μπεναλτυ θα παρει ο παοκ? Δωστε ενα μπεναλτυ κι ας ειναι κ λιγο μουφα τι πειραζει, οι αλλοι πως περνουν δλδ.
τι μουφα???καθαρο πεναλτι ηταν…πλεον βαριεμαι να διαμαρτυρομαι για πεναλτι…