Π.α.ο.κ

δοξα και τιμη στον ζηση βρυζα [SIZE=“6”]ZISIS THE END!!![/SIZE]

Πλησιαζει και η ωρα του γεωργιαδη…

Πας καλα ρε?Και να χασουμε το ρεκορ των 60 παιχνιδιων χωρις πεναλντυ?Μα σε παρακαλω,ειναι μια αξιολογη δουλεια απτην ελληνικη διαιτησια που δε μπορει να παει στραφη σε μια μερα!Με αιμα και ιδρωτα βοηθαν οι διαιτητες να φτασουμε στο ρεκορ αυτο,μη μας το χαλασουν ετσι ξαφνου

τερμα και ο Βρυζαλντο…ενας ενας οι ποδοσφαιριστες-θρυλοι φευγουν απο τα γηπεδα:!:

Ανατριχίλα πραγματικά τη στιγμή που ήρθε ο Ζήσης μπροστά στην 4 και προσκύνησε… Μεγάλος παίκτης από τους λίγους ο οποίος μάλιστα δεν έκανε περιττές ενέργειες με σκοπό τη δημοσιότητα. Ζήση σ’αγαπάμε!

σέυχαριστουμε ζηση,
που στο Λονδινο μας κερασες,
το καλυερο χασισι!!

Μπεναλντυ οπως αυτο του βαζελου ας πουμε?

Έκανε ο Βρύζας αυτό που έπρεπε να είχε κάνει εδώ και ενάμιση χρόνο. Πάντως νομίζω μπορεί να αξιοποιηθεί σωστά από εκεί που τοποθετήθηκε με την εμπειρία του…

Άντε τώρα με την Ξάνθη έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε το αήττητο σερί των 11 αγώνων μέσα στην Τούμπα με μόλις 1 ισοπαλία.
Κύριε Πανόπουλε αν θέλετε, ειδική προσφορά για εσάς και μόνο, εισιτήρια στην 8 στην εκπληκτική τιμή των 50€! Προτιμήστε μας και δε θα χάσετε! Ουστ από δω λαμόγια του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Να σας ανακοινωσω πως εχασε ο μπασκετικος παοκ απτη σαμαρα 65-73.Πηγαμε το παιχνιδι στην παραταση 63-63,αλλα με κατι απελπιστικα αστοχα τριποντα χασαμε το ματς.Εχουμε σχεδον μαθηματικα αποκλειστει,καλυτερα για να εχουν το μυαλο τους μονο στο πρωταθλημα

Και εγώ μόλις τελείωσε αυτό σκέφτηκα… :slight_smile: Το θέμα είναι να σκέφτεσαι θετικά!

Η μεταγραφή του Τσιρίλο από την άλλη μπορεί να θεωρείται και επισήμως άκυρη αφού μάλλον μετά από πρόταση της Ρετζίνα νομίζω θα πάει στην πατρίδα του. Καλύτερα κατά τη γνώμη μου μπας και πάρουμε κανένα παίκτη που έχουμε άμεση ανάγκη όπως κεντρικό μέσο ή επιθετικό χαφ παρά να πληρώνουμε έναν κεντρικό αμυντικό 400 χιλιάρικα το χρόνο…

Συμφωνω,αλλα το θεμα ειναι να βρεθει καποιος ικανος,και να ειναι οντως ικανος.

ΥΓ:300 χιλιαρικα θα τον πληρωναμε,οχι 400

μη φοβαστε και ο τεο δουλευει αθορυβα! μπορει να μην γινει μπαμ με ονοματα οπως στον αρη και τον ηρακλη, αλλα πιστευω πως αν ερθει καποιος, σιγουρα δε θα ειναι μουφα.
πολυ κοσκινο!

To προτιμώ χίλιες φορές από Πιά και Ίντιο! :smiley:

ναι όπως και με Ίλιεφ…:roll:

ας ελπίσουμε ότι ο Ζήσης θα έχει καλύτερη συνεργασία με μάνατζερς και δε θα μας πουλάνε πλέον κουτσάλογα

Κοντα σε Μασμανιδη ο ΠΑΟΚ. Καλος παικτης ηταν αυτος, τωρα δεν ξερω, σε υφεση η καριερα του αν και δεν ειναι μεγαλος σε ηλικια. Καμια 25 νομιζω.
Βεβαια ειναι μεσοεπιθετικος κι αυτο σημαινει 2 πραγματα. Ειτε οτι θα βγαλουμε ολη τη σεζον με Σαλμον-Αθανασιαδη, ειτε οτι ετοιμαζεται πωληση Χριστοδουλοπουλου.

Ενδεχόμενη πώληση Λάζαρου θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει… Θα ήταν πολύ καλό για μας να χτίζαμε μια ομάδα γύρω από αυτόν που αποτελεί το γνησιότερο ταλέντο στην ομάδα. Διάβασα στη sportday πως σε ιαπωνική εφημερίδα λένε πως είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χασέμπε. Αυτός τι θέση παίζει ξέρει κανείς…?

Χαλασε η μεταγραφη του, επιθετικος μεσος νομιζω ειναι.

Αμα πουληθει ο Χριστοδουλοπουλος, θα γινει νεο συλλαλητηριο?

ο χριστοδουλοπουλος στον ολυμπιακο ανακοινωνεται την παρασκευη με εναμμιση εκ.ε. και τον ΝΕ…(μη με ρωτησετε που το ξερω αλλα απο εγκυρη πηγη):wink: :wink: